НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 040
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Шамс, въобще не се извинявай !!!!
sophiepp, много е права майка ти!!!! Всеки да си отглежда децата според неговите разбирания. Иначе и досега щяха да повиват бебетата в пелени, че памперсите им изкривявали крачетата и ще ги мажем с мас, че кремовете са опасни!!!!
Такива дискусии много ми допадат! Вдигна ми се кръвното, светнаха ми очичките и отивам да хапна нещо.

# 136
Шамс тегли им една майна - с извинение Embarassed
  hahaha а може и без извинение  Joy

...Иначе и досега щяха да повиват бебетата в пелени, че памперсите им изкривявали крачетата и ще ги мажем с мас, че кремовете са опасни!!!!
Такива дискусии много ми допадат! Вдигна ми се кръвното, светнаха ми очичките и отивам да хапна нещо.
  Peace  hahaha rotfImbo и аз така - ходих да си купя плодове, че нещо се нервирах  Mr. Green

# 137
проблема е много сериозен,защото това са най-близките ти хора,но уви това е реалността.За бабината помощ и аз така все повтарям,сама ще се справям,но те ми повтарят,че само не можело с едно пренебрежение,че без тях няма да се оправя и блабла...........но и на хормончетата отдавам повечето ядове,старая се да не мисля,но факт - в Бг е така - всеки мисли,че знае по-добре от теб какво да правиш в дадена ситуация!

# 138
Подкрепям напълно всички Ви.Сама или с помощ, майката знае най-добре от какво се нуждае детето и.Бабите колкото помагат толкова и пречат.
Едно леко отклонение-как са ви венците?Моите са ужасно чувствителни, страшно кървят и са така надути, че тук-там не ми се виждат зъбите.

# 139
АУууууууууууууууу, Шамс, мила  ooooh!
Добре, че чак сега ти виждам поста, та по-малко да се ядосвам  Twisted Evil

.....Ако приемеш един съвет от мен... Хич никой не ти трябва - не е никаква философия да си гледаш детенцето сама! А ходенето на ясли го предпочитам пред "бабиното възпитание", не мерси  Naughty Там поне се социализират децата  Wink По-добре ще се чувстваш сама с бебето, дори и изморена, отколкото някой да те дразни и уж да ти помага  #2gunfire Аз никак не ги търпя - неща им ни помоща, нито съветите  Mr. Green Sunglasses
Моята майка например така ме е възпитала - всеки да си гледа децата! Много ме обича, обича и внуците си, но им се радва ей така за малко. Въобще не се бута... Съвети не ми дава и ми е супер приятелка - най-добрата даже!  Peace

Софи дори и аз не бих го написала по-добре Peace

Шамс гледай си детето - това е най-доброто Hug
На мен също майка ми не ми се меси са нищо, но свекииии - лелееее умира ако на ден не ми е дала поне един съвет. Когато се роди сина ми не исках никоя баба да ми помага - двамата с мъжа ми се справяхме чудесно. Майка понеже е инструктирана и мнооого ме слушка си трайка, обаче свекито постоянно съвети дава, постоянно някакво мнение да вметне - направо бях smile3511 smile3515 smile3514 мислех си, че ще влезна в лудницата.

Забравих кой попита за ФМ в Пловдив - освен д-р Даскалов и д-р Троянчев също прави ФМ, кабинета му е в МД Тримонциум /зад хотел Тримонциум/, а и в АГ Селена правят, но незнам кой доктор. Но отзивите за Даскалов са много ласкави и май той е най-добрия в Пловдив - това е инфо от форума. Когато бях бременна за първи път в Пловдив нямаше лекар който да прави ФМ - затова инфото ми не е първа ръка. Аз засега съм се насочила към Даскалов.

# 140
Подкрепям напълно всички Ви.Сама или с помощ, майката знае най-добре от какво се нуждае детето и.Бабите колкото помагат толкова и пречат.
Едно леко отклонение-как са ви венците?Моите са ужасно чувствителни, страшно кървят и са така надути, че тук-там не ми се виждат зъбите.
Eлица,заради теча на кръв от носа ми почетох някои неща,та се оказа,че е нормално и венците да кървят - кръвта ни ще се увеличи с 50% и затова кървене от тук там е нормално,само да не е откъдето не трябва,ако ме разбираш!

# 141
lightblue стискам палци по-бързо да се опрви детенце Hug а ти се пази Simple Smile
Пухче съжалявам за отношението на майка ти, но май е от възрастта - моята и тя от време на време ми ги сервира едни. Последният път незнам какво й казах като се чухме по телефона, а тя ми затвори #Crazy онемях просто, ако беше пред мен #2gunfire
Леле сега като видях поста на Елица се сетих Embarassed отдавна щях да казвам - мами ако не сте ходили на зъболекар скоро е добре да отиде за един профилактичен преглед. И ако има някое дребно кариесче да се оправи, защото няма да ви казвам аз миналата бременност в 6-ти месец какво трябваше да изтърпя. Затова пък сега още като разбрах, че съм бременна първият лекар при който цъфнах беше зъболекаря bowuu парен каша духа hahaha

# 142
Благодаря Ви Нелчо и Тонеса за информащията.Казаха ми че в ВМИ също се прави ФМ,  струва 70лв,но нямам повече информация.Тонеса ще те помоля да ме държиш информирана за всичко друго което научиш.

# 143
...На мен също майка ми не ми се меси са нищо, но свекииии - лелееее умира ако на ден не ми е дала поне един съвет. Когато се роди сина ми не исках никоя баба да ми помага - двамата с мъжа ми се справяхме чудесно. Майка понеже е инструктирана и мнооого ме слушка си трайка, обаче свекито постоянно съвети дава, постоянно някакво мнение да вметне - направо бях smile3511 smile3515 smile3514 мислех си, че ще влезна в лудницата.
Абе, и ние синове имаме Wink  Sunglasses ама все си мисля, че туй ЧУДО, наречено "свеки" е най-големия кошмар на младата майка(пък и на не младата сигурно)  hahaha Joy Peace

# 144
Аз мисля че има много малко свекърви дето не се бъркат-то няма да е свекърва Joy
Аз много обичам моята да я режа.Все пак от времето, когато тя е гледала деца до сега е измислено маса нещо-то нови технологии, то памперси то какво ли не.В началото се опитваше за всичко да дава съвети, но сега повечко мълчи.

# 145
Права си  Peace Наистина е много важно да се посети зъболекар - аз още не съм  Embarassed
Някой беше споменал киселините... Ей т'ва е голяма гадост  ooooh! Аз бях само с такава екстра предния път, но пък постоянна  Twisted Evil Сега пак от време на време имам  Twisted Evil и трябва да питам док какво се взема - на времето изписваха алмагел  Sick дано има нещо по-приятно...

# 146
Мацки, много сте бързи и не мога да сколасам да ви про4ета и отговоря. Аз на на6те и майна съм теглила и вси4ко, оба4е ето днес например ми трябват документи - едно удостоверение от КАТ, 4е нямам произ6ествия. Ба6та ми има генерално пълномо6тно от мен и пълномо6тно за ли4ни документи, ако се налага. КАТ явно му отказват да издадат удостоверението, под предтекст, 4е било ли4ни данни. Да, оба4е една колежка тъкмо ми каза, 4е майка й с обикновено пълномо6тно е успяла да вземе това удостоверение. А Ба6та ми вика - ми като си дойде6 в Бг 6те си уреди6 тъкмо и документите... Как да не се ядосвам ми кажете....

А свеки засега не се бърка, много е ентусиазирана (първо вну4е й е). На На6те е второ, та мога да видя пораженията върху първото - никакво уважение към брат ми, най-оби4а деде, на мама и на тати не им пука за мен и т.н.

За зъбита разбрах, 4е до 5-ти месец трябвало да се оправят. Аз оба4е имам големи не6та за поправка, а за коронка примерно тук искат между 500 и 1500 евро, като 500 съм го виждала само на теория  Mr. Green Все пак 6те трябва да отида де, колкото толкова...

# 147
Елица, можеш да пробваш с гаргара от смрадлика, действа кръвоспиращо и стяга венците.Горещо препоръчвам сандрин, няма начин да не ти помогне, пробвай и пиши отзивите си.
Баби и дядовци, аз пък как обичам някой акъл да ми дава...малеее едвам издържам, ще си разменяме реплики, ако ме изкарат извън релси...Моята майка е супер, много ме разбира, много голяма приятелка ми е, за всичко си говорим и всичките ми приятелки са впечатлени от нея и поведението й, много й се кефят-спокойствие, хармония и като си поговориш с нея ти става едно милично и хубаво на душичката.Иначе аз съм мнооого емоционална и често ми казва, че много ми знае устата Grinning

# 148
Абе, и ние синове имаме Wink  Sunglasses ама все си мисля, че туй ЧУДО, наречено "свеки" е най-големия кошмар на младата майка(пък и на не младата сигурно)  hahaha Joy Peace

Леле надявам се да не съм такава свекърва - макар, че като се знам какво съм Скорпи - горката снаха Mr. Green Twisted Evil

Шамс ти къде си сега - та е такава цифромания зъболекарските услуги. Вярно, че тука също поскъпнаха , ама ти говориш за суми дето #Crazy

# 149
...Аз много обичам моята да я режа....
  hahaha Joy последно да кажа и приключвам с плюнките - аз най-обичам да не си говорим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт