НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 045
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен момичета.Сега идвам от доки  newsm44 smile3521видях си бебчо
много съм щастлива.

# 151
  • София
Елица, и аз точно щях да ти кажа да пробваш със сандрин много успокоява, ама NELCHO се вреди преди мен  Grinning.
Шамс, не можеш ли да си вземеш болничен или отпуска за да дойдеш да се оправиш документи, зъбки и тн. Пък после си се прибери да си раждаш и да си гледаш бебето където на теб ти е удобно.
Ама сме страхотен отряд за бързо реагиране, как бързо се събудихме от следобедните дрямки newsm10

# 152
  • София
mama didi, честито!!!!
tonessa, коя тъща, коя свекърва... все ще е забавно да тормозим младите  smile3534

# 153
Здравейте и от мен момичета.Сега идвам от доки  newsm44 smile3521видях си бебчо
много съм щастлива.
Браво Диди,поздравления! Hug  bouquet

# 154
  • София
аз изчезвам да пия чайче, че нещо почна да ми се привиждат буквички

# 155
Абе, и ние синове имаме Wink  Sunglasses ама все си мисля, че туй ЧУДО, наречено "свеки" е най-големия кошмар на младата майка(пък и на не младата сигурно)  hahaha Joy Peace

Леле надявам се да не съм такава свекърва - макар, че като се знам какво съм Скорпи - горката снаха Mr. Green Twisted Evil

Леле Тонеса направо от сега съжалявам снаха ти hahaha И мойта свеки и скорпи а аз съм рак- нали се сещате за какво става на въпрос (имаше една песен на Глория по тоя повод).Направо сме като огън и вода.
didi72 Честита ти първа срещичка с бебчо Heart Eyes
Уфф за зъболекар направооо изпитвам ужас а колко зъби трябва да си правя....Първата бременност имах някакъв зверски късмет, дано и сега да съм така Praynig

# 156
  • Попово
...На мен също майка ми не ми се меси са нищо, но свекииии - лелееее умира ако на ден не ми е дала поне един съвет. Когато се роди сина ми не исках никоя баба да ми помага - двамата с мъжа ми се справяхме чудесно. Майка понеже е инструктирана и мнооого ме слушка си трайка, обаче свекито постоянно съвети дава, постоянно някакво мнение да вметне - направо бях smile3511 smile3515 smile3514 мислех си, че ще влезна в лудницата.
Абе, и ние синове имаме Wink  Sunglasses ама все си мисля, че туй ЧУДО, наречено "свеки" е най-големия кошмар на младата майка(пък и на не младата сигурно)  hahaha Joy Peace
аз ще съм два пъти свекърва, може и три пъти  Joy горките ми снахи  hahaha от сега си казвам че няма да им говоря, а камо ли да им гледам децата  Crossing Arms 

# 157
Диди, честито!голяма тръпка е, нали?
Ах тези лоши свекърви, ние ще сме съвременни Simple Smileот най-новото поколение, хихихихиххихи.Аз съм рибка, тати скорпионче и бебче скорпионче, тати е от белите добрички, дано и беби да е от тях.Свеки е овен Mr. GreenА за зъбите, дано добро ми се пише, че не съм ходила една година ...един се счупи, друг ме боли всяка вечер по 5-10мин преди да заспя,скоро ще посетя чичо зъболекар.Чудно ми е как ще издържа, че с това гадене, аз едвам зъбите си мия, а пък другото....не ми се мисли

# 158
Благодаря момичета за съветите.Това сандрин не е ли малко поостаряло.Доколкото знам Елудрил е по-добро, а и по-приятно на вкус.
Тя моята работа със зъбите е малко странна, защото мъжът ми(бъдещия де) е зъболекар.Но нали знаете обущарят ходи със скъсани обувки.  Embarassed

# 159
Тонеса в Люксембург съм. То не е само за зъболекар цифроманията, ами и за лекар и за всякакви услуги. Но имам добра застраховка. Ло6ото е, 4е докато ми възстановят разходите (обикновено между 80-90% от разходите) минават 5-6 седмици. А за зъболекар това са си пари и сега хи4 не ми е момент да си пробивам зверска дупка в семейния бюджет, 4е купуваме кола  Mr. Green Да си имам и аз проблемите де  Mr. Green

А в бг не мога да си дойда, 4е доки не ме пуска да пуска да пътувам о6те.

# 160
Ререna защо няма да им говориш на момите, виж с какво предубеждение сте вие свекървите- още не ги познаваш и не щеш да им говори Whistling Joy

# 161
Благодаря момичета за съветите.Това сандрин не е ли малко поостаряло.Доколкото знам Елудрил е по-добро, а и по-приятно на вкус.
Тя моята работа със зъбите е малко странна, защото мъжът ми(бъдещия де) е зъболекар.Но нали знаете обущарят ходи със скъсани обувки.  Embarassed
и ти си добре тогава Laughingя марш на зъболекар Naughtyи разкажи имаш ли си рокля вече?

# 162
  • София
Мама Диди, много се радвам за теб! Hug Кажи повече де- как мина прегледа, какво ти каза док, голко е пораснало мишленцето , колко е голямо...за любопитните, разбираш ли Mr. Green

Mr. GreenВнимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора.   Mr. Green Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy
еййййй, ама вие хич не пишете Crossing Arms  Joy

# 163
  • София
Елица, това беше много добро!!!! Марш на зъболекар!!!!
И не да разказваш, качи малко снимчици да погледаме рокли, и други булчински джунджурии Simple Smile

# 164
Имам рокля Нелчо, но не съм я видяла в завършен вид.Майка ми ще ми я донесе от Асеновград седмица преди сватбата.То голяма обърквация настана с бебчето ни.Правихме годеж на 19 август миналата година.И до скоро не се знаеше че съм бременна.Сега малко промени в плановете, но така е още по-сладко.

Общи условия

Активация на акаунт