НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 012
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте момичета

Яна добре дошла сред нас.
Виждам че активно обсъждате зодиите. Ние се падаме скорпион и честно казано нямам наблюдения върху хората от тази зодия. Таткото ни е стрелец и се надяваше че ще има още един но уви. Ще сме разнообразни зодии.
За имената , женското съм го измислила  Simple SmileЗа мъжко не съм се и замисляла.
Днес бях на преглед и малкото маха с ръчички и крачена, а на мен на сърцето ми една радост  Joy
Записах се и на ЖК.
Приятна вечер момичета

# 226
maia, Djindjari много хубава новина, много е готино да видиш как маха и се върти като пумпал Heart Eyes Нещо всички май отидоха да плюскат Crazy

# 227
Здравейте бременелки  preggo

От няколко дена успявам само да прочета написанто  smile3501, а време не остава да се запиша  doh

По темата за имената направо нямам идея  newsm78 искам да е име, което звучи добре на български и английски (ако може да има и имен ден), но пък и да не е прекалено популярно  Sad След като видяхме, че пулса е 153 т.е. повече от 140 мислим само имена на момиченца  rotfImao rotfImbo rotfImao Общо взето списъка е доста ограничен измислих само Ана, Мария, София, Стефани, Елизабет ако имате идеи помагайте  Praynig Всъщност Ана и Мария са толкова популярни, че изобщо не са варианти  Sad За името съм категорична че трябва да ми харесва. Някъде бях чела, че не е хубаво да се кръщава на някой т.к. му взема греховете  #Crazy

За зодията всички ме гледат много странно като кажа, че е планирано всичко и реакцията е:
Защо скорпион?  smile3511
Понеже термина е на 21 ми казват, че можело и да не е  Thinking
А истината е, че искам да се роди на 11.11 , но едва ли  newsm17 За съжаление нямаше как да го изчисля до ден  newsm62

За гаденето не ми се струва реално да има връзка с раждането.  newsm78 На мен ми се гади денонощно аз какво 24 часа ли ще раждам?  newsm45 smile3511 smile3515

За зъболекар щях да ви питам, но вие сте ме изпреварили  smile3501 Мойте зъби са някакъв ад  smile3511 smile3511 smile3511 то всъщност вече почти нямам зъби, а само коронки въпреки че съм на 32 и на всеки 6 месеца ми правят снимки на всички зъби  smile3514 Сега просто нямам идея как ще  е по време на бременността  smile3511 smile3514
Миналата година се наложи да ми извадят един зъб понеже зъболекарката пропусна да ми обясни, че когато зъба е умъртвен пломба не се слага, а задължително коронка иначе се чупи в корена и се вади. Сега съм с имплант, но имам още един контролен преглед което означава снимка. Нямам идея как ще го снимат като съм бременна  newsm78 , а лятото трябва да му слагат коронка. За коронката питах няма проблем при бременност, но за контролния преглед нямам идея. Сега на 3-ти съм на преглед и ще видя какво ще ми кажат Whistling

Като чета как си хапвате и благородно ви завиждам  Blush Аз съм все гладна. Основно ям краставици, домати и диня на всеки 2 часа. За обяд малко хляб и още нещо(сирене, кашкавал, лютеница,китайска храна,ориз,картфи, баничка). След обяд пак плодове и зеленчуци и за вечеря салата с 1 филия хляб а ако не ми е зле може и малко сиренце или кашкавал. Вчера успях да хапна малко миш маш, което си е празник за душата newsm44 За месец и половина почти 2 готвена храна почти не съм хапвала  newsm45 newsm45 newsm45
Ако имате идеи за храна пишете преди да съм умряла от глад  newsm12 Тези дни ще опитам постно зеле, но не вярвам да ми понесе  Weary

Лека вечер  smile3524

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 20:46 от Yuliya2008

# 228
Ама наистина сте много бързи! Аз хич не смогвам да се включа, като седна пред компа и вие сте изписали 10тина страници...
При мен гаденето вече започва да отшумява  newsm44, пак се случва, но доста по-рядко. Леко започна да ми се оформя коремче вече  Laughing
ЯнаРо, и на мен ми се е случвало такова сърцебиене и нещо като пристъп на паника прио предната бременност. Случи ми се около 3-4 пъти за цялата бременност, но е много неприятно. Оттогава не съм имала проблеми, явно си е от състоянието, не се тревожи.
Макар че терминът ми е 21, се надявам бебче да излезе скорпионче, аз съм скорпион, любимият е рак, а баткото - риби. Не ми се ще да нарушаваме това водно царство  Laughing, а и скорпионите са доста независими и кротки деца.
Да попитам бъдещите мами от София - има ли такива, насочли се към 1 АГ "Св. София" (Тина Киркова). Аз лично много искам водно раждане, проучих нещата, само нямам никаква информация за гинеколозите там.

# 229
Лили, добре дошла, приемаме и после без бой не пускаме. Simple Smile
Djindjari, честито видяно махащо и плуващо бебче.Не било толкова страшно на гинеколог, а? Е, няма да сме само ние високи я-ние бяхме на една сватба преди няколко години и булката обяснявала нещо на други приятели за нас и те питали дали за тези най-високите ставало въпрос, голям смях падна.И нашето шушулче го изкарват със седмица напред.
Това за киселините ще го пробвам, аз пийвам ама цитронада с медец.
Юле, това че на умъртвен зъб пломба не се слага, сигурно е американска практика.Ти ходи да те прегледат, че като знам там какви са цените и косата вече ми настръхна.Можеш да опиташ да хапваш сварени картофки, картофено пюре, постна картофена супа, оризова с доматки постна и картофена крем-супичка за разнообразие.
Мишле,ти много добре се храниш. Аз днес на препечена филийка със сиренце за закуска, пилешка супа без хляб на обяд, после един сладолед, една салатка за вечеря и преди малко плодове хапнах мъничко.Притеснявам се, че не консумирам мляко, а е задължително поне кофичка на ден.Кашкавал не ям,щото ми се връща от него.А има дни, луд глад ме гони, няма насита.
Аз ходих на разходка, разглеждах дрехи за бременушки, тук само два магазина, но имаше готини дънки и ленен панталон сладурски- по 50кинта.От там за плодчета, после на пицарийка и мезнах салатката.Бяхме с майката на приятеля ми, черпи ме, купи ми плодовете и мога само да се похваля Simple SmileДано е все в този дух Simple SmileАаа и си взех едни обувки като пантофи.

# 230
Ellea надали ще ти е до вана като тръгнеш да раждаш Joy Аз и до магарето не исках да ходя ама немаше начин.И някъде бях чела че не е вярно твърдението че било по- безболезнено.Но всеки си решава естествено- не искам да мислиш че си натрапвам мнението Blush
sophiepp шпионираш ама не пишеш, нещо всички се покриха Confused

# 231
Юле, хубаво си се ориентирала - София освен, че е хубаво име, означава и мъдрост  newsm03 малеееее, умря циганката  hahaha Joy ама си е верно Wink Освен това е интернационално име, и поне в бг не толкова популярно  Sunglasses Пък в комбинация със скорпи  Mr. Green (Да не си помислите нещо, не съм пила!)  hahaha Joy Ама си е истина т'ва което говоря!
Ей това ме разсмя много  rotfImao
За гаденето не ми се струва реално да има връзка с раждането.  newsm78 На мен ми се гади денонощно аз какво 24 часа ли ще раждам?  newsm45 smile3511 smile3515
Ще ти стискаме палци за 11.11 Wink или поне да е скорпи

Джинджи, МНОоооГО се радвам за теб мила  Hug Честито  Heart Eyes

Лейдибеби, ползвам опера за браузър и ми стоят по 20 отворени страници постоянно  Wink не, че не ви шпионирам от вр.на време де  Whistling

Абе мацки, всички ли така здравословно ли си хапвате??! На мен нон-стоп ми се гади, но не връщам  ooooh! а когато хапвам спира гаденето  Thinking Цигарен дим не мога да понасям - ей това да ми го бяха казали преди щях да ги  #2gunfire Та поне за това се радвам, че ми е гадно  Mr. Green

# 232
Мен сън не ме лови нещо тази вечер  Laughing
Искам да БЛАГОДАРЯ специално на  ladybebi , NELCHO  , sophiepp за пожеланията и споделената радост  Hug
И на всички останали разбира се  Peace  Hug
estrellita75 много ми помогна  Hug
Аз още изживявам момента и съм леко замаяна  Mr. Green от днешните емоции  Blush

maia , честита ти радост днес и на тебе  Heart Eyes

Лека нощ от мен и сладки сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
  • Попово
дубрутру момичета с откъснати кокичета  Blush
аз ути'ам на 'неска дофтур да видим ко стаа с мойто момченце   baby_neutral Sunglasses
"изживейте своя прекрасен, динамичен и стремителен ден"  Joy   bouquet
и не пишете много бързо защото чета бавно  Crazy
айде до скиФ  Hug и поне 3 нови мами в списъка  Naughty

# 234
Добро утро момичета.Къде ли са всички newsm78.Ето и по едно кафенце от мен  food010 На мен нещо не ми се получават картинките Embarassed

# 235
Dобро утро мацки Wink

Пепена, к'во момченце бе  newsm78 Поне една мома нещеш ли  Shocked

# 236
Добро утро бърборани Hug

Джинджи, Мая честита ви радост и на двете - само такива хубави емоции Hug

Абе мацки, всички ли така здравословно ли си хапвате??! На мен нон-стоп ми се гади, но не връщам  ooooh! а когато хапвам спира гаденето  Thinking Цигарен дим не мога да понасям - ей това да ми го бяха казали преди щях да ги  #2gunfire Та поне за това се радвам, че ми е гадно  Mr. Green

Здравословно друг път - ям това, което ми се яде без да се съобразявам  smile3534 Софи значи докато опъваше цигарките добре - сега  Sick и аз съм така не се кахъри и аз като теб постоянно ми се гади, ама назад не връщам newsm48

Пепена ти с две ръце си се хванала да си само свеки - не искаш мома и това е  Whistling

# 237
  • София
Добро утро!
Заради вас ще взема да си включа нета и в къщи както се бях зарекла, че облъчването само в офиса ми стига, ама тук само крадешком пиша и все изпускам вечерните сладки приказки.

Честито на майките с плуващи бебета!!!!  Нас ни викат ак на 8 май как ще изкарам дотогава??????? Thinking

Приятен ден на всички!!!

# 238
Добро утро и светъл ден  Simple Smile

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=8387809

Мамчета, по един мъничък кактус си сложете до компютрите - отнема вредните излъчвания...

# 239
Добро утро мацки с тумбачета Flutter
Ама пак сте го одарили на лаф снощи Crazy
И аз скоро ще пускам нета в къщи и тогава стой та гледай , няма отърване от мен Crazy

Джинджи , Мая честита ви първа среща с малкото човече Heart Eyes Да ви растът големи бебоците и ноември да се гушкате  Hug
Пепена , и аз ти желая една мома , ей така за цвят просто Hug
Мишле , че ти се храниш супер правилно бре , де да можех и аз така Mr. Green
Аз ям от всичко , спирачки нямам Mr. Green

Sophiepp , името София страшно го харесвам  Heart Eyes

Аз да попитам има ли тук кандидат мами от Бургас Rolling Eyes По нататък една срещичка може да си спретнем , ако сте съгласни де Hug

Общи условия

Активация на акаунт