НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 004
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен, да се запиша и в тая тема че много бързо ги сменяте нещо  Hug

Хубав ден на всички!

# 241
Малеееее ама ние сме страшна работа значи Crazy
Тъй като гледам през ден ще трябва Тонеса да пуска нова тема , голямо дъра-бъра сме Mr. Green

Момичета вчера говорихме за зъбари  Mr. Green , но аз забравих да попитам Whistling
Някой ходил ли е пои време на бременност да му правят нещо си по зъбите , което изисква слагането на упойка Rolling Eyes
Защото на мен сега ми се налага да ми извадят един зъб , ама без упойка няма да стане Mr. Green , че ми е малко притеснено , дали може да се слага на бременни Rolling Eyes
Аз ще питам и док ама и вие да кажете ако знаете Hug

# 242
Добро утро, момичета! Лили добре дошла в отбора! Туко що казах на шефа ,че ще излизам в майчинство.Прие го добре, той отдавна се бъзикаше дали няма да излизам, че ми е време.Нашата фирма всяка година се разписва с по 3-5 бебета на година Hug и шефовете са свикнали.Отняколко дни всичките ми познати ми казват, че съм напълняла(само да отбележа, че съм 49кг.) , а аз не съм качила и грам все още. Колежките ми казват , че излъчването ми се е променило, станало е по меко и затова на всички им се виждам промемена. На нашия батко все още не сме му казали в прав текст хубавата новина, от една седмица го подготвяме помалко, на въпроса какво искаш братче или сестриче, два пъти вече отговаря братче Grinning.Ние с таткото нямаме предпочитания за пола ,само да се роди живо и здраво Praynig.Хайде мами събудете се и се включете. Simple Smile

# 243
Добро утро,бремелинки!
Вита и аз искам меко излъчване,за което винаги съм си мечтала,ама съм една сурова и крива Embarassed
Снощи на пицария омахах цяла пица и 400 грама айран и като се подух едва се прибрах викам сега стана беля,но не,поспадна после коремчето ми.Ама се стреснах,започнах да си внушавам,че се е втвърдило и луднах.
Ама ми е порастнал корема,вече си е направо издут Embarassedно все пак съм бременничка Mr. Green
Искам да попитам Пепена,тоя доц.Балев в 11 седмичка с вагинален ултразвук ли ще ме гледа?
Лек и спорен ден,милички~  bouquet

# 244
  • София
Добро утро, сладуранки-бърборанки! Hug
Аз едва гурам днес, сутринта лежах в лелото до късно, много ми се спи, не коментирам факта, че снощи съм си ленала в 22 часа Crazy
Нощес пак ставах 3 пъти, накъсвам си съня, а като се събудя нощем- трудно заспивам ooooh!
Освен това сутринта със събуждането и започва зверско гадене, ама нали е сутрин, на гладно, не мога нищо да върна, ама имам вкус все едно за вечеря съм яла тигри Crazy

Джинджари, много се радвам за това, че вчера на прегледа всичко е било наред! Hug Така ще бъде и докрая, сигурна съм! Peace

Иначе мен гърдите си ме болят почти постоянно, най-вече лявата, дясната е по-кротка Flutter И ми се гади постоянно- и трябва все да премилам нещо сухо и солено, сигурно накрая милото ще трябва да ме дотъркаля до някоя болница да ме срежат, едва ли колата ще поеме габаритите ми Joy

По-късно пак ще се включа!
Хубав ден на всички ви! Hug

# 245
Малеееее ама ние сме страшна работа значи Crazy
Тъй като гледам през ден ще трябва Тонеса да пуска нова тема , голямо дъра-бъра сме Mr. Green

Момичета вчера говорихме за зъбари  Mr. Green , но аз забравих да попитам Whistling
Някой ходил ли е пои време на бременност да му правят нещо си по зъбите , което изисква слагането на упойка Rolling Eyes
Защото на мен сега ми се налага да ми извадят един зъб , ама без упойка няма да стане Mr. Green , че ми е малко притеснено , дали може да се слага на бременни Rolling Eyes
Аз ще питам и док ама и вие да кажете ако знаете Hug

Моя позната си го мъкна болния зъб по време на цялата бременност/само го почистваха, не ставаше за пломбиране/, и в резултат се развали още един до него, но не го извадиха. Едва след раждането...

Добре е ако има планирана бременност да се проверят зъбките преди забременяване, защото е мит идеята, че всяко бебе разаля по един зъб. Губим зъби ако са били инфектирани преди бременността.
При свършен факт лекарите предписват повечко калции, за да има бебчо от къде да си тегли за костичките и да не страдаме от това. Но мисля не се препоръчват упойки...

# 246
Добро утро и от мен Simple Smile

Включвам се само набързо по темата за зъболекаря и бягам да работя, че съм се затрупала.

Хриска, упойка на бременни може да се слага без проблем, стига да няма адреналин в нея. Те зъболекарите си ги знаят кои са тези упойки. Информацията ми е от първа ръка и е напълно достоверна, можеш спокойно да си извадиш зъба.

А, някой беше питал как сме казали в работата за бременността. При мен се получи много смешно. Имах си едно наум, че може и да съм забременяла, но беше още съвсем рано, дори нямах закъснение. И шефът ми един ден ме пита "Ти кога мислиш да имаш второ дете?" Laughing Аз му казах, че така както вървят нещата, може и вече да съм забременяла и толкоз. После след прегледа му казах официално, казах и на останалите си колеги, те много се зарадваха всички. Накрая казах и на големия шеф, той също реагира напълно човешки. Реших, че колкото по-рано, толкова по-добре, някак си не ми харесва идеята да ми проличи и чак тогава да си призная. Confused

Лек ден на всички ви. Аз довечера съм на преглед и след това ще споделя резултатите Simple Smile

# 247
  • София
Еййййй, тц, тц! Flutter Фук-фук!
Сега забелязах, че в лентичката с месеците бебчето ми е вече в 3-тата килийка! Flutter

Някой казваше как се смятат месеците newsm78 Ще припомните ли, специално за една заспи като мен Hug

Фаири, аз питах как сте подходили в работата> Събирам мнения и съвети! Валя вчера ми помогна много в тази насока, но колкото повече- толкова повече, както беше казал Мечо Пух Hug

# 248
Фаири , благодаря ти  Hug
Аз така или иначе ще кажа на зъбаря , че съм бременна , да знае Laughing

# 249
Мишле, според мен е най-добре да събереш смелост и да го кажеш възможно най-бързо. И направо. Няма от какво да се притесняваш, това е нещо нормално и хубаво Simple Smile. Аз съм на мнение, че колкото повече се отлага, толкова повече нещата стават по-трудни и неприятни. Защото помисли си как изглежда в техните очи - аз съм бременна три месеца, ама чак сега реших да ви кажа.
Но разбира се, ти знаеш по-добре какви са ти колегите. Моите са супер точни и не съм имала притеснения.

# 250
Да вметна и аз за зъболекаря - абсолютно забранени са упойки първите 3 месеца, независимо какви Naughty
След това може, но както каза Фаири само строго определени - не съм запознати точно какви.
Лично на мен първата бременност ми се наложи да си оправям зъм - с вадене на нерви, пълнене на канали и т.н. - зъболекаря ми работи всичко бе упойка, само местна. Ама моя праг на болка е доста висок, та не ми се стори много болезнено Crazy

# 251
Здравейте, момичета!
Виждам за зъби си говорите! Да ви кажа честно и на мен зъбите са ми най-голямото притеснение. Дано успеем да изкараме без проблеми предстоящите месеци.
Да ви препоръчам една паста за зъби, която аз много харесвам като ефективно действие и която много пъти ми е спасявала положението - Пародонтакс с билки. Купете си я - няма да съжалявате!

Аз нещо много трудно изкарвам следобедите на работа  Sad  Уморявам ли се, какво ми става...  newsm78 Огладнявам ли? Но към края на работния ден задължително ми е зле. И лошото е, че не мога да си почина някак, а след работа отивам да взема детето от училище, после по покупки, след това готвене и чак към 8ч.че мога да поседна.  Sad

Ще ходите ли някъде по празниците?
Ние ще ходим край Елена. Жалко, че времето няма да е особено хубаво. Така я чаках тази почивка.

# 252
  • София
Файри, от мои си лични съображения искам да мина и скрининга на първия триместър  Praynig и тогава ще кажа. Преживях кошмара на спонтанния аборт миналото лято, в 6 г.с. и сега на мноого малко хора сме казали, т.е само родители и братя
Освен това съм шеф-диригент на единия от отделите и ситуацията е малко.......ама к'вото е - т'ва е Party
Но както казах- нека мина скрининга Praynig и тогава ще казвам Peace
Освен това започва да ми попроличава, та се поприкривам с роклички, широки блузки, нищо че до вчера носех тесни панталони и прилепнали блузета Flutter

# 253
Добро утро, маминкиии!  love001
Динджъри и Майче - много се радвам за вас, милички.
Мишленце, Тонеска и аз като вас, все ми се гади, а не ще да излиза обратно. Мисля си, че ако повърня ще ми олекне, че то туй понякога се неиздържа бее  Confused.
А за гърдите, че ме болят, болят ме ужасно, не дават да ги пипна, а милото им се раадва, ама те не дават - боли, боли много smile3515.
Желая на всички лек ден и повече усмивки, и хубави емоциииии  smile3503

# 254
по отношение на сърцебиенето - и на мен ми се случи онази вечер и снощи също,за секунди някакви,но пак го отдавам на пренастройката на организма ми.
За зъби съм чувала същото като Тонеса - като приключат първите три месеца тогава и то специални упойки,ще си посетя зъболекарката,защото имам съмнение за един зъб,който реагира на топло-студено,но като минат 3 месеца,защото и моя праг на търпимост е нищожен и за всичко си прося упойки Crazy

Общи условия

Активация на акаунт