НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 007
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
estrellita75 и аз се отказвам от Бургас  Peace
Аз май ще пътувам до Варна - има ли мами от Варна, там и една улица не познавам, ма тия дни ще ходим да видим какво е дереджето.
Мен ме навиват за някаква Университетска болница във Варна  newsm78
Сега ще ровя нета за инфо .
Един познат пак от Бургас е карал жена си в Сливен да ражда и каза, че били много доволни .
Ти се ориентираш към Пловдив  newsm78
Бе думи нямам за това смотано село Бургас  Weary

# 61
  • София
Аз след малко ще си тръгвам, свърши и тоз работен ден! Whistling
Искам вкъщииииииии ooooh! Да си лежа, да мързелувам, да почивам.....и това ще стане, след някой  и друг месец.....
Хубава вечер на всички ви! Погалете коремчетата от мен/нас Hug

# 62
Tonesa,темата е страхотна, оформлението невероятно-тези сладки зайченца Simple Smile
Rastina,много съжалявам за случилото се, поплачи се, ако ти се плаче, поговори с някой, ако ти се говори...намери сили да продължиш напред и вярвай, че доброто ти предстои.
Розичка,ето ти тел.за БХС в Майчин дом 029172268,029172476.Експресната пратка е за 1 работен ден, сигурно няма проблем.И аз само се чудя дали да го правя, доки каза чеще ми пусне алфафетопротеини и ако са в норма, да не се прави...
Мамчета, аз цял ден съм много зле.Вместо да се подобрявам....сякаш се влошавам.Сутринта хапнах и в леглото, после едно яко повръщане с такива гадни позиви, почти до сега лежах, гади ми се, не мога да хапна нищо, пийна ли вода, още по-зле става.Нямам сили да влезна да се изкъпя.
Аз ви съветвам да не влизате в такива тъжни форуми.ХОрата там са наистина човечни, добри, страхотни са.Не се натоварвайте излишно.Аз допреди няколко месеца пишех редовно в един форум в продължение на една година-изгубих баща ми преди почти една година и три месеца, срещнах невероятна подкрепа, разбиране, помощ.Сякаш тези хора ме разбираха най-добре.Много е трудно, много боли, който не е преживял загуба, не може да си представи какво е.Всеки ден живееш с нея.Сега се опитвам да бъда щастлива, знаех че след лошото идва добро, след нощта -ден, след зимата-пролет...вярвах че на семейството ни предстоят вече хубави неща-брат ми ще има детенце, сега и аз, мама я чакат две внучета с три месеца разлика, няма по-хубаво нещо от това на този свят.Баща ми е с мен и ме подкрепя, сънувах го уикенда двете нощи, как ме среща и ме пита дали няма да се омъжвам, като казах че ще става дядо, ме прегръщаше и целуваше, на другата нощ ме попита истина ли е, такава обич...
Norras, песните са строхотни, особено дъжда.Аз се разплаках докато слушах и гледах-видях различни етапи от живота....
Ние сме на сватба на 04.05, татито нещо не си пада по сватбите и аз ще отида без него с брат ми.Мерих много дрехи, но панталоните вече няма да стават, само едно но до тогава може да ме стяга много и ще се разходя да си взема нещо, вече си ми личи, отивам в банята, че се започна пак.....

# 63
Djindjari, абе не се ориентирам за Пловдив, ама проучвам. По принцип и аз съм за Варна, щото е най-близо. Мои приятелки в Майчин Дом са раждали, ама сега нали и за там лоши работи се чуват, че не знам. Ако проучиш за Университетска болница нещо, дай информация.

За Сливен и аз съм чувала, но и за там казват, че ако нещо има проблем с бебето те пращат в държавната болница в Сливен, а доколкото знам във Варна май имат специалист неонатолог.

По принцип бих предпочела някъде в София да раждам, ама много далече. Трудно ще е да се пътува. Абе най-вероятно Варна ще е, само да не стане нещо, че да тръгна да раждам по-рано, че тогава ще се наложи в Бургас, моля се да не стане така..

Ти ще ходиш ли на фетална морфология? Между 11 и 13 седмица се прави. Може направо във Варна да я правиш. Аз съм в петък при Калчева, другата седмица тя илиза в отпуска и няма да я има.

# 64
estrellita75 и мен само следобед и вечер ми е зле,ето вече ми се  Sick
а за име - първото ми детенце ще е кръстено на бащата на таткото,второто на моите родители-вероятно на татко,и третото на герой от приказка.Ето казах си плана Laughing

А аз си мислех, че само аз съм наопъки - и на мене ми става лошо предимно вечер - сутрин съм екстра

# 65
estrellita75 , Калчева ме резна - нямало часове, ако искам след 10-ти май и на мене ми стана лошо  Crazy
Аз още и един преглед нямам , та викам си вече страх не страх ще ходя и си записах час за утре при Сияна Драгнева (какви нещя четох за нея, направо ми се изправи косъма  Crazy) ама нямам друг доктор под ръка сега. Звънях и на Георгиев и той ме резна и ...
Утре ше стане интересно, това ше ми е първия преглед в живота при гинеколог  Crazy Crazy Crazy
От сега ми треперят гащите  Whistling

Ще ти кажа какво съм разбрала за Университетската във Варна, Кумата ми съм я пуснала на разузнаване  hahaha

# 66
Djindjari по-добре отиди при Михайлов, ама младичкия в частната гинекологична клиника срещу механото. Много внимателен беше като ходих при него по спешност. Взима 15 лв. За тази Драгнева и аз доста лоши работи съм изчела. А при Калчева поне 2 седмици по-рано трябва да се записваш.

# 67
estrellita75 , имаш ли някакъв телефон на този д-р Михайлов ???
Че не знам накъде да хващам утре   newsm78
Иначе това ФМ ще гледам да е във Варна, тук явно няма да стане, а и не че горя от желание де ...
Аз съм вече в 11 седмица и ме е шубе да не окъснея за това изследване  Thinking

# 68
estrellita75, Djindjari,
Аз съм от Варна, обаче не се включвам тъй като нямам инфо... Последните години не живях тук, а когато раждах синчето беше мнооооооого отдавна. Тогава раждах при Яков(старши) в окръжна (тогава той работеше там). Сега мислех да ходя в Майчин дом, но след като ми казаха, че нямало бебе и  сигурно се налагало аборт се отказах да ходя там  ooooh! 2 дни след това Давидков ми видя сърчицето  Heart Eyes Сега ходя при него - много съм доволна, но взема доста... Къде ще раждам, не знам още  ooooh! Crazy Мисля си за ВИП-а на АГ  Thinking Трябва да разпитам...

# 69
Здравейте отново и от мен.Аз живея във Варна, но нямам големи наблюдения в/у болниците в града.Доктори дал Господ (то си има цяла тема за тях).Аз съм се насочила да раждам в АГ-то при д-р Капка Иванова.За Университетска (терапията) -ходила съм там веднъж, два пъти при ендокринолог.Мога да ви дам тел. да проверите.
ДКЦ "Св. Марина" 052 302 858
Имам и едно питане.От началото на бременността имам леки болки ниско долу на корема.Доки казва, че не е нормално.Прокървях в 7 г.с. и от тогава са малко по-силни.На прегледите всичко е наред.Има ли някоя мама от вас с такъв проблем.
Айде чао и дано да съм била полезна.

# 70
Ей момичета страхотни сте аз направих една дълга разходка а вие сте изписали темата.Тонеса страхотно е оформлението Hug

# 71
  • София
Сладурки, аз ви изоставям, стига толкова работа  Hug. До утре!

# 72
Здравейте и от мен Simple Smile

Не се вясвам често, ама много работа ми се е струпала. Което въобще не ми тежи, между другото. Колегите ми само се суетят около мен, всеки ден ме питат какво прави бебето, внимават да съм добре, да ям добре, да не се ядосвам. Шефът ми вика онзи ден "Моля ти се, прояви разбиране и не ме ядосвай докато си бременна, защото нищо не мога да ти кажа" Joy

Име естествено не сме измислили, чакаме да разберем пола, да не се морим да измисляме две имена. На баби и дядовци не кръщаваме, и аз като Хот лейди четири няма да мога да родя, та всички да са доволни Laughing

Корем си имам, вече ми личи, какво да се прави, не съм от най-крехките, подозирам, че до края ще съм станала като параход Laughing

Дамите, които ще раждат в други градове - мислете все пак, че ако не е секцио раждането, лекарят ще трябва да ви е под ръка Wink

# 73
Момичета, много сте активни! аз нямам много време напоследък да чета, записвам се само засега Simple Smile

# 74
  • София
Добър вечер!
Я кажете как ви болят гърдите вас? Мен не ме болят постоянно, но на моменти започват да ме болят изведнъж, все едно съм ги притиснала.....
Шантава работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт