НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 010
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!Приемате ли нови членове?и аз съм кандидат-мама за ноември.Някой да ми каже какво трябва да направя да се включа във вълшебното ноемврийско списъче?
И да попитам има ли от момичетата тук такива,които обичат френски меки и сини сирена и хапват ли си от тях?четох,че били опасни по време на бременност заради риск от ?листериоза?,а напоследък ми се ядат повече и от преди..... Rolling Eyes

# 76
  • Попово
YanaRo welcome приемаме и още как  Hug пиши повечеко за теб, поредност на бремеността, годинки (евентуално) от къде си Simple Smile
за сирената- и аз съм го чувала, но честно казано не ме кефят, у дома съпружето им е фен  Sick
имена... моите момчета и двете са на дядовците си - големия на свекър ми, малкия на баща ми... третото пашкулче животи здраве още не знам на кого ще е, в интерес на истината имам няколко идеи но... има време  Simple Smile

# 77
Добър вечер!
Я кажете как ви болят гърдите вас? Мен не ме болят постоянно, но на моменти започват да ме болят изведнъж, все едно съм ги притиснала.....
Шантава работа newsm78

Как  ме болят не знам, но колко ако питаш - много Laughing През деня забравям, но вечер особено в момента на сваляне на сутиена е ужас направо. Най-интересното е, че от време на време усещам същите бодежи както, когато кърмех. И ми става едно хубаво от мисълта, че пак ще си имам бебе Simple Smile

# 78
Мерси,Пепена,за топлия прием  Simple Smile
Аз съм от София,на 28 г,първа бременност,очакван термин 24 ноември.Дано да съм изчерпателна  Wink
Мишле, моите гърди са постоянно напрегнати,но нямам болки на пристъпи.Почти постоянно са леко болезнени.Даже съм леко разочарована,защото спряха да се надуват,но все си казвам Има време... Laughing
Иначе за имената още не сме мислили,но със сигурност няма да кръщаваме на никого от роднините.Просто имената им не ни допадат,нищо лично! Peace

# 79
...И да попитам има ли от момичетата тук такива,които обичат френски меки и сини сирена и хапват ли си от тях?четох,че били опасни по време на бременност заради риск от ?листериоза?,а напоследък ми се ядат повече и от преди..... Rolling Eyes

Мммммммммммм, аз съм фенка голяма Wink Скоро правих пилешко филе със сос от синьо сирене  Rolling Eyes И аз четох това, но си мисля, че е преувеличено  Thinking Тогава всички французойки, белгийки и всички останали където масово се консумират такива сирена и хората не стават от масата без да са яли сирене, щяха да са болни  Thinking ...Така мисля, не ангажирам никой Wink

Пепена, покриваш ми се, не отговаряш Wink  Joy

# 80
YanaRo здравей и добре дошла Hug Вече си в списъка Wink
А относно меките сирена и аз четох подобна информация, но не съм им фен Simple Smile

Днес се присъединявам към късните птици Flutter

# 81
  • София
ЯнаРо, добре дошла! Hug
Мамита, аз ще лягам, нещо ми е доста изморено в момента, а е рано....явно на мишленцето му се е приспало и иска и аз да лягам, а стига съм го разнасяла из апартамента Blush
Пожелавам на всички ви лека и спокойна нощ, да си починете и наспите добре, за да имате сили за утрешния ден, който ще е прекрасен за всички ни! Praynig Hug

# 82
Тонеса,благодаря ти  Simple Smile Ами,щеше да е лесно и аз да не съм им фен,ама уви...Яде ми се.Все се надявам като sophiepp,че малко преуве
личават с риска от похапването им и си пощипвам по малко.  Embarassed

# 83
гледате ли господарите  Joy

# 84
Всички ли спят...  Rolling Eyes
Мен ме измъчва безсъние напоследък...

...

За меките сирена - няма никаква опастност ако се консумират по време на бременност... само внимавайте от къде са, производител, качество. Не знам какво има там...
Аз си ги похапвам и нямам проблеми., но похапвам от всичко по...малко...
Принципно всяко нещо вреди когато се прекалява.

# 85
  • Попово
дубруютру момиченца кокиченца, с бебенца  preggo
аз се понаспах, все още ми се отдава  Crazy предния път към 7мия 8мия месец беше много зле работата не можех да спя, не можех да се обърна, бях слон Simple Smile не че сега съм де  Joy и тези гадни киселини просто ми бяха разбили нервичките и коремището Sick
Пепена, покриваш ми се, не отговаряш Wink  Joy
ох не се крия, но сме доста за компа и докато седна все има някой да ми досажда зад гърба  Mr. Green имам чуството че малкото говедце докато ме види зад клавиатурата и идва да ми дърпа мишката нарочно  Joy а батко му се смее отстрани и чака да стана да седне той де да играе де да си лафи с някой, така че "борбата е безмилостно жестока"  Joy Joy Joy

# 86
Ставайте поспаланки Hug
Закуската и кафето са от мен тази сутрин:

Лек и усмихнат ден  bouquet

# 87
  • София
Ахх, tonesa , винаги с твойте хубави закуски ... де да можех да си ги оганизирам и наяве, не само виртуално  smile3508

Добрутру и от мен! Как сте, момичета? Чувам неможете да спите напоследък, а? За преболемите със съня тия дни е виновна г-жа Луна - пълнолуние е и поне на мен много ми влияе и се въртя като шило в леглото докато не събера всичките чаршафи около себе си   Stuck Out Tongue Winking Eye Но ако не се лъжа днес приключва, така че довечера ... мммм ...  smile3524

Искам обаче да кажа за меките сирена - крият доста голяма опасност в себе си  Naughty Не е въпросът дали се прекалява с тях, или не. Важното е какво е млякото, от което са приготвени. Опасно е непастьоризираното мляко, а често меките сирена са именно от такова. По същата причина ви съветвам да не пиете непреварено мляко от бабичките на пазара. Просто за ваше успокоение.
А дали французойките и белгийките имат проблем ... ами сигурно нямат, знам ли ... може да имат изграден имунитет, знам ли  newsm78 Но наистина внимавайте със сирената и въобще млечните продукти. Белята, недай си боже, е голяма!

Ох, извинявам се, че още от сутринта лоши неща пиша ...  Embarassed  Hug

# 88
  • София
Добро и от мен!
Ако можеше да се върна в изходна позиция в леглото.... Crazy Тази нощ ставах 4 пъти до "00", снощи преди лягане изпих една чаша сок, вечерях и таратор и ми се разказа играта..... Mr. Green
Хубав и ведър ден на всички ви! Hug

# 89
Добрутро и от мен мацки  Flutter
Добре дошла на новата кандидат мама Hug
Мишле и аз тараторец си хапнах снощи , много си го уважавам напоследък Crazy
Гладам за имена сте си говорили , аз съм си ги измислила още от преди да забременея Sunglasses , така че проблем нямам Laughing Малката е кръстена на свекър ми , а сега бебо , живот и здраве ще е на мама Laughing
Аз да кажа , че гърдите ме болят все повече , със сотиен болят , без него пак болят , абе луда работа Crazy
Другото ново при мен е , че днес страшно много ми се гади Sick и така от сутринта , и чак сега ме почна , дано да е само за днес Crazy

Тонеса , закуската изглежда страхотно , ама мен все към соленкото ме влече последно време Crazy

Общи условия

Активация на акаунт