НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 017
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро слънчеви мами!
Тонеска ,закуската е вълшебна,както винаги! Hug За имената реших ,така,защото е жест и към мъжа ми,живот и здраве да има само и здрави бебета,ще ги кръщаваме! Grinning
Нелчо ,благодаря много за координатите,нали там е проф.Кременски?
За раждането във Варна ,аз съм си избрала ВИП-а на АГ-Варна,да пази Господ ако се наложи неонаталогията е там и обдишването на бебето ще стане скоростно!
Аз си поспах мноооого добре,след вчерашното главоболие!
Давам идеи за лека вечеря - готвено постно зеле+таратор-това вечерях снощи.
За гърдите и аз съм така - болят ме нонстоп,но ще търпя,явно трябва да взема подходящ сутиен да ги крепи здраво. newsm78

# 91
  • София
Добро утро!
tonessa, страхотна закуска! Днес си взех сандвичи да не гледам жално вкусотиите на картинка само.
Гледам говорите си заболежки, а на мен нищо вече почти ми няма.. гърдите не ме болят, не ми е лошо освен когато се возя в кола понякога и само следобед като по часовник вдигам температура 37,1 и тогава ми е малко по-гадно. Аз си записах час за 8 май да не досаждам много на лекарката, дали да не ида по-рано?????

# 92
  • София
YanaRo, добре дошла!!!

# 93
YanaRo,добре дошла и от мен!
Вале и аз вдигам следобеда температура.....не ходи по-рано на доки,няма смисъл! Hug

# 94
Djindjari, телефона на Димитър Михайлов е 0889616847. Кажи му, че ти го е дала позната. Но не работи по здравна каса. Айде след прегледа да кажеш как е минал, колко сте големи и тн.
Но щом ще ходиш във Варна, още по- добре. Не си закъсняла. Изследването се прави между 11- 13 седмица. Аз в София при Марков като ходя ще съм точно 13 навършила.
Къде ще ходиш във Варна за това изследване?

Мами от Варна, я кажете за този VIP  на АГ във Варна, кординати и имена на добри лекари, които правят секцио.

Ох от тези закуски дето ги сервирате виртуално, някои работи не мога да ги гледам, но от плодовете доста неща ми се прияждат, а ако няма на пазара гледайте какво става. Вчера дадох 5 лв за 1 чепка грозде, щото в някаква реклама го видях и ми се дояде. Онзи  ден си купих и парче диня и ананас, ама ужасно ми се ядат череши, а няма никдъде. Ще се разоря с тези плодове, толкова са скъпи още. А някои от тях преди това с години не с ебях сещала за тях.

# 95
estrellita75 , нямам много информация освен ,че много разчитам на моя доки и заради неонаталогията.
ето ти една темичка,последните мнения са съвсем пресни.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171328.0;all

# 96
  • София
Валя, мисля, че 8ми май си е супер. И без това сега почват едни дълги и протяжни празници ... Ако се чувстваш добре май няма смисъл да ходиш по-рано. Но ... ако си пристрастена като мен към ехографските прегледи и нямаш търпение бебо да ти помаха с ръчички - незнам как ще издържиш Heart Eyes

Аз и по този повод да споделя и да ви попитам. Първите 2 прегледа ги направих в Токуда (много е хубавичко там, едно такова спокойствие ми вдъхва). Оказа се, че лекарката, при която отидох, работи със ЗК, но успях да си вредя час чак средата на юни! Беше ми изключително странно през април да си записвам час за юни, ама ... какво да се прави. Та тя ми назначи част от изследванията, ама не всички, защото нямало как да ми ги пусне по ЗК без да съм записана на ЖК (която очевидно ще стане чак юни). Пуснах си кръв и урина и платих 40+ лева. После обаче се замислих, че след като съм здравноосигурена е глупаво да си плащам за изследванията. Още повече, че ако чакам юни месец да ми ги пуснат малко ще е след дъж качулка! И взех решение - да се запиша някъде другаде на ЖК по ЗК, а в Токуда да си ходя на частно. Прегледа им е 15 лв и немисля, че ще се охарча кой знае колко. Много ми се иска, живот и здраве, да раждам там, а чувам, че ако не те е следял някой от болницата може и да има проблем с приемането за раждане. Другата седмица смятам да се запиша на ЖК в близкото ДКЦ, лекарката там ми се стори много мила, но не я знам колко е добра. Но поне няма да си плащам рутинните изследвания.
Сега обаче дилемата ми: Да й кажа ли, че ходя и в Токуда? Мисля си, че няма нужда. Но пък като отида следващия път в Токуда и като й кажа, че няма да се записвам при нея по ЗК ... объркано ми е малко. Да не се 'разсърдят' нещо двете, знам ли, конфликт на итереси  newsm78 От друга страна май докторите не се кефят много на бременните по ЗК ... Дайте малко акъл! Май сама си правя разни каламбури, ама какво да се прави ... бременна съм  Embarassed

bouquet

# 97
Илка , недей да ти е толкова съвестно дали ще се разсърдят или не Wink
Запиши се там където искаш , това си е твое право  Wink
А юни месец е доста далеч все пак Sunglasses
А по въпроса с изследванията правилно си решила , че е по-добре да се запишеш някъде на ЖК , защото все пак те ти се полагат по право и не си длъжна да ги плащаш.
А щом искаш може да ходиш и при двама и при трима дори лекаря , то си е за теб Hug
И не дължиш обяснения на никой Sunglasses

# 98
тая моя лентичка защо отразява остатък 219 дни като вчера newsm78 всяка нова лентичка ме нервира в един момент.....ама и аз като Илка.........бременна и объркана Embarassed newsm78

# 99
estrellita75 МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !!!  Hug Hug Hug
После щепиша как е минало  ooooh!

ЩЕ МЕ ВЗЕМЕЕЕЕЕЕЕЕ  днес  д-р Михайлов newsm68 newsm44
Леле ти ме спаси направо  Hug
Стискай ми палци да не умра от страх  Crazy

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 10:43 от Djindjari

# 100
  • София
Рози, аз забелязах, че лентичките се обновяват следобяд. Поне мойта е така (нищо, че още не съм си я сложила тука, държа си я само в гугъла)  Май е защото са на американски сървъри, за които все още е 22ри  Peace

Отивам да приготвям обяда, че нали съм домакиня  newsm75 1dishes  cook

# 101
  • София
Имам си и втора лентичка, да ме ориентира за месеците Flutter

# 102
тая моя лентичка защо отразява остатък 219 дни като вчера newsm78 всяка нова лентичка ме нервира в един момент.....ама и аз като Илка.........бременна и объркана Embarassed newsm78

Много ме радваш с тези твоите лентички Joy Joy Joy
Сега видях , че имаме един ден разлика Hug
Да не би пак да не си задала нещо  Rolling Eyes

# 103
Здравейте и от мен мамчета!YanaRO,привет и от мен!Виждам,че пак сте се постарали темичката ни да е богата.Аз с тази работа от началото на седчицата нямам време да ви изчета,но се надявам днес да е по-спокойно.Нещо и на мен гаденето ми е по-рядко и не по цял ден...Пу-пу-пу...дано да е така Praynig,но страшно много ми се спи,направо...като на сибирска мечка през лятото newsm09....Ох,от една страна не ми се стои вкъщи,а от друга така ми иде да си почина....Ама и аз съм една-не знам какво искам,но сигурно ще си работя докато мога.Бебчо сигурно си е добре вътре и съмубедена,че сега ми се смее Joy!За сега това е от мен и стискайте палци днес да ми е по-спокойно,за да ви отделя повече време!За сега чао от мен!

# 104
ох Хриска,аз пък въобще не се радвам,чак се поизпотих от нерви Laughing,но май Илка е права,тия щатски лентички - при тях следобед става 23 април Naughty,май трябва да отразя и бг лентичка Crazy
Мишле ти се пристрасти към лентички ,мила! Joy

Общи условия

Активация на акаунт