НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 035
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Диди   bouquet ЧЕСТИТО

Пепена,  Peace и аз така мисля  Joy не ща и да ги виждам даже

Лейдибеби, и аз съм скорпи ама к'во ми е  newsm78 мойта пък като не е..............

Шамс, кажи че без документа не можеш да си дойдеш... измисли нещо в този стил Wink

# 166
...Тя моята работа със зъбите е малко странна, защото мъжът ми(бъдещия де) е зъболекар.Но нали знаете обущарят ходи със скъсани обувки.  Embarassed
Абе момееее, мъжо за ушите и довечера зяпаш докато не те оправи  hahaha Joy  rotfImbo  ...зъбите, де  Blush

# 167
Елица ще чакаме снимчици от сватбата - ееййй как обичам сватби Hug
И хвани мъжо за ушите, да ти оправя зъбите ( ей ако няма рима удари ма Mr. Green Mr. Green
Диди много е гот да си видиш човечето Heart Eyes
Пепена и аз сега така мисля, ама дали ще се стърпя newsm78

# 168

Лейдибеби, и аз съм скорпи ама к'во ми е  newsm78 мойта пък като не е..............

И аз , и аз  Laughing Ама какво ни има , супер сме си Sunglasses
Диди , честито ти първа среща с бебо Laughing
Елица , направо ме разби hahaha Ами мятай мъжо да те оправя тогава  Flutter

# 169
СЛУШАМ
Още тази вечер ще му покажа колко зъба имам.
Пък да видим кво ще ми оправи.

# 170
  • Попово
...Тя моята работа със зъбите е малко странна, защото мъжът ми(бъдещия де) е зъболекар. Embarassed
Абе момееее, мъжо за ушите и довечера зяпаш докато не те оправи  hahaha Joy  rotfImbo  ...зъбите, де  Blush
абе тя сега е само за оправяне  Joy без значение какво   bouquet
П.С. Елица ми е фаворит-а за женско име  bowuu

# 171
  • София
...Тя моята работа със зъбите е малко странна, защото мъжът ми(бъдещия де) е зъболекар. Embarassed

Ба! Crossing Arms Така като я гледам....щом пише при нас.....вече е оправена ми се струва  Crossing Arms Naughty   Blush Joy hahaha Joy

Ели,  Hug Blush

# 172
Лейдибеби, и аз съм скорпи ама к'во ми е  newsm78
И аз , и аз  Laughing Ама какво ни има , супер сме си Sunglasses

абееее, ние сме си НАЙ dancing     angel008

# 173
Големи сте сладурки  love001

# 174
  • София
Пепена, точно се чудех къде съм виждала този израз - "свекърва ще съм зла и крива"  Laughing
Много скорпита се събрахте тук  Joy
sophiepp, само ме разсмиваш днес, Laughing

# 175

Ба! Crossing Arms Така като я гледам....щом пише при нас.....вече е оправена ми се струва  Crossing Arms Naughty   Blush Joy hahaha Joy

Ели,  Hug Blush

rotfImbo rotfImbo Joy

# 176
smile3532  smile3534  Ели,  newsm51

# 177

А пък ноември колко повече ще станееееем Mr. Green и все ще сме си НАЙ bowuu smile3521 smile3503

# 178
  • София

Ели,  Hug Blush
[/quote]

ама сме устати newsm62

# 179

А пък ноември колко повече ще станееееем Mr. Green и все ще сме си НАЙ bowuu smile3521 smile3503
Тамън туй си мислех да пиша Flutter
Ама ще се размножим яко hahaha

Общи условия

Активация на акаунт