НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 033
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Много скорпита се събрахте тук  Joy

А пък ноември колко повече ще станееееем Mr. Green и все ще сме си НАЙ bowuu smile3521 smile3503
ДА! Готова съм да стискам, само и ТО да е от нашата кръвна група скорпионскаааа  Praynig Wink
С моя син по едно време ми беше писнало да съм бременна, ама си викам СТИСКАЙ, малко остана да е скорпион  Joy и не съжалявам сега Wink

Абе, момичета... замислих се как на времето с приятелки се събирахме на лафче, а сега живота така те завърта.... и пак съм се събрала сега с приятелки, но виртуално  Hug

# 182
олеееееееее каква веселба настанала,мене ми дойде времето за лошото...........пак почна да ми се гади Sick и кръста ме боли така ме нервираха тука с тия безкрайни спешности #Crazy бре не мога да се успокоя,ще трепя някой аз-както умувам докрая да съм тука....................
ох да идва другата седмица,че грабвам заплатката и на фризьор,маникюр,педикюр, шопинг за новото ми коремче ,аааамаха и аз си имам нужди! newsm08

# 183

Абе, момичета... замислих се как на времето с приятелки се събирахме на лафче, а сега живота така те завърта.... и пак съм се събрала сега с приятелки, но виртуално  Hug

Hug  bouquet Hug

# 184
Мале верно колко "свекървища" са се заформили  cry perko Joy
Шегувам се момичета супер сте си, ама е кофти комбинацията свекърва скорпион със снаха рак.Аз няма да се обаждам да не ме набиете smile3533 box wflag

# 185
Мале верно колко "свекървища" са се заформили  cry perko Joy
Шегувам се момичета супер сте си, ама е кофти комбинацията свекърва скорпион със снаха рак.Аз няма да се обаждам да не ме набиете smile3533 box wflag
К'во викаш?! Супер сте си... ама по-далеч, а?  smile3534 tooth

# 186
Здравейте мами и от мен, още една ноемврийска мама. Надявам се, че ще ме допуснете при вас. Аз съм на 26год. в 10г.с. втора бременност, след първа неуспешна. Незная дали още нещо ви е нобходимо като информация за мен. Забравих - с термин на 19 ноември. Благодаря ви, много сте сладки, всички и доста дълго само ви се радвах и четях, но не посмях да се присъединя към вас, но сега ето ме тук. Желая на всички ви лека бременност и само хубави настроения и мисли. Всичко добро! Grinning

# 187
Ко тана бе  newsm12
Заспахте ли smile3507

# 188
  • София
Стига сте говорили за гадене и тем подобни  #Cussing out, защото обяда май започва да се катери.... Sick Супер некомфортно ми е в момента, хапвам соленки, предъвквам някаква Активия, ама от нея хич не се активизирам Mr. Green Чувствам се все едно съм яко настинала..... ooooh!

Лили, добре дошла!  HugПриемаме нови, как да не приемаме. Ние сме като една приемна тук  Joy

# 189
  • Попово
liliak, а добре си ни дошла и ник'во "мърдане" от нас до края  Naughty

# 190
Здрасти,liliak.И аз съм от скоро, но е много забавно.Леко бременеене и на теб

# 191
... Незная дали още нещо ви е нобходимо като информация за мен....
Копие на лична карта и молба до Тонеса   smile3534 newsm08 newsm62
Майтапя се  Hug Hug Hug

Добре дошла   newsm51     love001

# 192
Тонеса тоя път гледа гледа Tired hahaha
Добре дошла Лилиак  bouquet

# 193
Лили , добре дошла в отбора  Hug
Розичка и аз как чакам 30-ти ако знаеш , че колко работи вече съм си набелязала Whistling
Да живее модата Laughing

Момичета , защо и на мен ми става гадно все по това време Crazy
Гледам ,ч е не съм само аз Crazy Ей сега като стане около 5 и се почва Sick

# 194
  • Попово
Тонеса тоя път гледа гледа Tired hahaha
Добре дошла Лилиак  bouquet
Тонеса уочинг ю  Crazy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт