НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 032
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
... Незная дали още нещо ви е нобходимо като информация за мен....
Копие на лична карта и молба до Тонеса   smile3534 newsm08 newsm62
Майтапя се  Hug Hug Hug

Добре дошла   newsm51     love001
hahaha hahaha Joy Joy Потрбителска такса забрави (професионално изкривяване Blushтака сме държаните служители)!!! Joy Добре дошла Лили Hug  

# 196
Тонеса тоя път гледа гледа Tired hahaha
Добре дошла Лилиак  bouquet
Тонеса уочинг ю  Crazy  Joy
умираааам   hahaha rotfImao rotfImbo

# 197
Леле чак сега виждам колко е часа - моят синковец от 1.30 спи и още не се е събудил #Crazy ooooh!
Оставил е мама да чука лаф мохабет Joy Joy Whistling

# 198
  • София

Ааааа! Naughty И банкова сметка! Crossing Arms На нея държавата ще ти превежда ......усмивки (много нецензурна дума)

# 199
Здравейте мами и от мен, още една ноемврийска мама. Надявам се, че ще ме допуснете при вас. Аз съм на 26год. в 10г.с. втора бременност, след първа неуспешна. Незная дали още нещо ви е нобходимо като информация за мен. Забравих - с термин на 19 ноември. Благодаря ви, много сте сладки, всички и доста дълго само ви се радвах и четях, но не посмях да се присъединя към вас, но сега ето ме тук. Желая на всички ви лека бременност и само хубави настроения и мисли. Всичко добро! Grinning
Hug Hug Hug  bouquet Добре дошла сред нас!!!!!
Една дружка каза,щом ми се гади следобед-вечер - ще родя вечерта Laughing

# 200
Копие на лична карта и молба до Тонеса   smile3534 newsm08 newsm62
Майтапя се  Hug Hug Hug

Добре дошла   newsm51     love001
hahaha hahaha Joy Joy Потрбителска такса забрави (професионално изкривяване Blushтака сме държаните служители)!!! Joy Добре дошла Лили Hug  
Може и с членски внос  Wink

Тонеса, пиши на Розичка нощно раждане, а ноември ще видим верно ли е, не ли  newsm78

# 201
# 202
Розичка  Hug
Пепена, ти на къде си се ориентирала за раждане?

# 203
Рози знаеш ли, че може и да е вярно.
На мен първия път пак вечер ми се гадеше и синковеца излезна нощна птица Wink
Ама трябва да ти кажа, че си е с предимства нощното раждане - няма излишно кой да те притеснява. Цялата нощна смяна работеше за мен Mr. Green През деня като се насъберат няколко мами в предродилно - няма да ти говоря, особено ако има някоя сестра от малцинствата, дето вземе да нарежда ooooh! Crazy

# 204
Здравеите и от мен момичета. Не съм писала от няколко дни, но стриктно ви чета всеки ден Naughty. При мен нищо ново няма, чинно си чакам датата за видеозона, за да мога да ви кажа нещо по-съществено.
Добре дошла на YanaRo, лека бременност ти желая Peace.
За имената - ние с моя мъж решихме още преди да се роди малката, че ако е момиче ще е на мама, а ако е момче, на баща му. Така че, сега ако е момченце вече се знае, но маи и мома да е, пак така ще я кръстим, на свекъра. Много ги обичам и уважавам тези хора и ми се иска внуците им да подновят имената им и така.
lightblue - дано малката ти душичка скоро се оправи Praynig, знам чудесно как се чувстваш. Да я нагушкаш от нас.
Ох Шамс, Пух - ама какви са тези работи, не че искам да се бъркам, но много яко се опулих като прочетох как реагират собствените ви родители Shocked. Много тъжно Sad.
Kогато малката доиде на бял свят, си я гледахме абсолютно сами с татко и Naughty, не сме карали никои да идва от БГ да ми помага. Искам да ви кажа, че точно тогава те избиват наи-много нервите, така че по-добре сами си гледаите децата Peace. Обаче сега съм доста притеснена, маи мама ще трябва да идва, поне за раждането, тъи като таткото ще бъде с мен и няма на кои да оставим каката.
диди72 - радвам се за теб Hug.
liliak - добре дошла, дано сега да е успешна и много лека.
...бреиии момичета спрете се, че не мога да се включа...
Joy

# 205
Благодаря ви сладурани за топлото посрещане. Всичко давам/и лична карта и квото кажете/ само ноември да дойде живи и здрави, само да останем всички на финал, а и повечко да станем, та да си гушнем бебешоците. Grinning

# 206
Мацки ние много хубаво си говорим, ама аз се оттеглям да готвя  chef че тая вечер както е тръгнало ще ядем звънци Mr. Green

# 207
Мацки ние много хубаво си говорим, ама аз се оттеглям да готвя  chef че тая вечер както е тръгнало ще ядем звънци Mr. Green
Я, кажи какво смяташ да готвиш  newsm78

# 208
Ми то като гледам, половината май ще сме с нощно раждане newsm62

Ама тези като мен дето искат да раждат със секцио, ще е когато докторът каже newsm47

Мами, да ви споделя една рецепта против киселини и повръщане дето ми я каза д-р Михайлов, при когото в момента трябва да  Djindjari.
Значи изтисква се един или половин лимон, разрежда се в чаша вода и се добавя щипка две сода бикарбонат, да шупне, после се маха пяната и се пие. Като газирана лимонада е. Получавало се естествен натриев цитрат, обясни доктора  Аз два пъти го пробвах, гадничко ми е обаче да го пия. За повръщането не знам дали има ефект, но киселините наистина ми ги "обра".

Абе мами, да ви питам. Имам ужасно горчив вкус в устата понякога и направо се притеснавам. Според вас това нормално ли е? Някоя от вас има ли такъв проблем?

# 209
  • София
Момичета, ще споделите ли какво включва горе-долу едно дневно ваше меню? Имам чувството, че се храня не както трябва Tired
Аз например сутрин закусвам пълнозърнест хляб с кашкавал, сирене, масло и лютеница, + чаша айрян
На обяд хапвам нещо готвено
За вечеря салата или таратор.
През останалото време предъвквам по една ябълка, някакви соленки, кисело мялко, Активия.........

Ама май не е оптимален вариант ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт