НОЕМВРИйските деца по Великден ще са колкото яйца!

• 11 025
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Ама тези като мен дето искат да раждат със секцио, ще е когато докторът каже newsm47
 smile3508 smile3521 и аз така се каня...

А т'ва с "лимонадата" ми прилича на по-човешки начин на приемане на само на сода, която разваля стомаха  newsm78 Аз съм пила такова, ама не против киселини - с мед, много е вкусно Wink

Джинджи още не е писала  newsm78

Лиди, много ти е сладък мишока Wink

Лилиак, Дай Боже всичко да е наред при всички нас  Praynig

# 211
Момичета, ще споделите ли какво включва горе-долу едно дневно ваше меню? Имам чувството, че се храня не както трябва Tired
Аз например сутрин закусвам пълнозърнест хляб с кашкавал, сирене, масло и лютеница, + чаша айрян
На обяд хапвам нещо готвено
За вечеря салата или таратор.
През останалото време предъвквам по една ябълка, някакви соленки, кисело мялко, Активия.........

Ама май не е оптимален вариант ooooh! newsm78

newsm78 На мен ми се струва много добре  Peace
Аз например, се храня доста по-нередовно и нездравословно
Не оставаш ли гладна вечер  Thinking Wink

# 212
  • София
Девойки, днес беше някакъв празник на скорпионите май? smile3525
Освен че ме заболя корема този път от смях и колежките ме гледаха умно що се смея самичка,  шефът реши явно че от бременността днес цъфтя и само се подхилквам.
  Дано все така да сме усмихнати !

Мишле, аз нещо напоследък нямам апетит както преди, сутринта започнах с 2 сандвича, на обяд таратор а вечер нещо не мога да ям напоследък или си правя от готовите супички. За подхапване между другите яденета ябълка и кроасан.

Лека и умната!!!

# 213
Ха-ха, бях на "зъболекар" newsm47.Доста са ми понадути венците, а как кървят-мъжа ми направо се уплаши. ooooh!
Слага памуци и разните му там лекарства-да видим дали ще има ефект.
Мишле като гледам се храниш доста здравословно.Аз например в 16часа закусих с цял пакет пуканки и един сникърс(ама от големите) EmbarassedНе е здравословно, но това ми са хапка. Weary

# 214
  • Попово

Пепена, ти на къде си се ориентирала за раждане?
ааааа аз ш'раждам тука на село, последно като ми се случи цялото родилно и АГ отделение+  Второ Вътрешно се бяха сбрали да ме вардят и напъват с мене, че съм с високо кръвно и да не ме оттърват, че съм и българче Simple Smile демек от малцинствата  bowuu пък иначе ходя на прегледи чааак у варна  Mr. Green на ФМ при Балев и на ЖК в Майчин дом Simple Smile

Мами, да ви споделя една рецепта против киселини и повръщане дето ми я каза д-р Михайлов, при когото в момента трябва да  Djindjari.
Значи изтисква се един или половин лимон, разрежда се в чаша вода и се добавя щипка две сода бикарбонат, да шупне, после се маха пяната и се пие. Като газирана лимонада е. Получавало се естествен натриев цитрат, обясни доктора  Аз два пъти го пробвах, гадничко ми е обаче да го пия. За повръщането не знам дали има ефект, но киселините наистина ми ги "обра".

туй и аз го знам, дори накрая дънех само хлебна сода без лимон  Crazy

# 215
Благодаря ви за пожеланията ммомичета newsm51.Страхотно е да видиш малкото човече ама аз бях толкова щастлива и развалнувана че излязох на разходка.А вие сте изписали темата

# 216

Пепена, ти на къде си се ориентирала за раждане?
ааааа аз ш'раждам тука на село, последно като ми се случи цялото родилно и АГ отделение+  Второ Вътрешно се бяха сбрали да ме вардят и напъват с мене, че съм с високо кръвно и да не ме оттърват, че съм и българче Simple Smile демек от малцинствата  bowuu пък иначе ходя на прегледи чааак у варна  Mr. Green на ФМ при Балев и на ЖК в Майчин дом Simple Smile
Верно ли ма, булка  ooooh! ти си герой  Hug
Я кажи за Балев  Thinking Чудя се дали да не скокна и при него по натам да ме види  newsm78 Бил много добър рентгенолог, нали така?

Ели, блазе ти - зъболекар под ръка  Wink

# 217
Тонеска ще я видим тая работа края на ноември! Grinning
Лиди,масова истерия днес,то аз не мога да смогна,че през 5 минути Ф 5 за рефреш,та..............слънцето ни дрогира нещо Joy
Айде оттеглям се кумците ни имат да черпят отивам да купонясвам с пица и айран Crazy
Мишле,много добре се храниш,ти направо зае първо място по здравословно хранене,предвид състоянието ни! Sick

# 218
  • Попово

Верно ли ма, булка  ooooh! ти си герой  Hug
Я кажи за Балев  Thinking Чудя се дали да не скокна и при него по натам да ме види  newsm78 Бил много добър рентгенолог, нали така?

Ели, блазе ти - зъболекар под ръка  Wink
верно бее  Mr. Green
за Балев знам че е най-добрия диагностик Peace не е точно гинеколог или каквото да е, ами си е точно диагностик Naughty м/у другото като ходих на последната ФМ предния път ми каза термин 1.04, а тошката се роди на 30.03 +- 2дни, което е просто перфектно, на фона на това че термина ми беше определен на 21.04 и то от акушер гинеколог  Shocked просто Балев-ту гледа остаряване на плацента, околоплодни води и т.н се неща от които не разбирам  Blush и тъй де, няма да го фаля повече  bowuu да не земе да не ми иска пари вече по прегледите  Joy

# 219
Това с гаденето вечер не  е много вярно.Аз с първата бременност винаги сутрин ми се гадеше и родих вечерта в 11,15.А някъде бях чела че когато си го правил сутрин ,през деня или вечерта така се и ражда бебето.И при мен беше така първия път ,ще видим за втория дали ще е вярно.А иначе на мен вече не ми е лошо. passifier passifier

# 220
  • Попово
а, че аз за правенето нямам час  Joy добре че сега мъжо го няма, да не го 'знасилвам  Blush
м/у другото Мадонна,практикува учението Кабала и там имало 3 месеца годишно въздържане от секс, демек сексуален пост  Crazy

# 221
верно бее  Mr. Green
за Балев знам че е най-добрия диагностик Peace не е точно гинеколог или каквото да е, ами си е точно диагностик Naughty м/у другото като ходих на последната ФМ предния път ми каза термин 1.04, а тошката се роди на 30.03 +- 2дни, което е просто перфектно, на фона на това че термина ми беше определен на 21.04 и то от акушер гинеколог  Shocked просто Балев-ту гледа остаряване на плацента, околоплодни води и т.н се неща от които не разбирам  Blush и тъй де, няма да го фаля повече  bowuu да не земе да не ми иска пари вече по прегледите  Joy
Кажи само последно, кога е желателно да се ходи при него и няма да те тормозя повече?!

Аз ви изоставям след малко, пускам кепенците на дюкяна, и отивамда пазарувам и готвя...

# 222
Здравейте,мами!Гледам,и днес се е завихрила говорилнята LaughingДа се включа и аз по темата за зодийките.Понеже аз съм виден Скорпион,мъжлето ми не иска и да чуе за още един и се моли да прекатуря 21-22 ноември и тогава да раждам-Стрелче естествено.Толкова навътре го е приел,че като нищо ще ме заключи вкъщи,докато не е сигурен,че е скорпионската опасност е преминала.  Joy
и още нещо да споделя-вчера получих страшно сърцебиене вечерта за половин час.Уж било нормално,ама се поизплаших.И се чудех,не е ли още рано за тия пририпвания? а досега не съм имала проблеми със сърцето  newsm78

# 223
  • Попово

Кажи само последно, кога е желателно да се ходи при него и няма да те тормозя повече?!

Аз ви изоставям след малко, пускам кепенците на дюкяна, и отивамда пазарувам и готвя...
11-13 седмица, 20-22 седмица, 32 седмица  Simple Smile не ме тормозиш споко, свикнала съм  Sunglasses

# 224
Здравейте сладурки,  newsm68 newsm44 newsm44
ходих на лекар гинеколог за пръв път в живота си, като преди това едва не  умрях от страх , но имаше за какво  Hug
Много съм щастлива да споделя с вас моята радост, имаме си бебче с биещо силно сърчице и как само се врътка и си джитка из корема, маминото ми момченце сладко . Е, пола не са ми казали, но аз знам , 4е е момченце  Hug Hug Hug
Маха с ръчички и крачета и отговаря на 12 г.с. , а според Док би трябвало да съм в 10 г.с. и 4 дни ...
От моя страна гените клонят към 2-метрови мъже ...и брат ми и баща ми са над 2 метра исполини , та ... има на кого да прилича  newsm78
Сега място не мога да си намеря от радост и щастие ...
После ще намина да ви видя как сте и да прочета какво сте писали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт