С коя бременност качихте повече кг?

• 3 194
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
През първата качих 30 а с втората само 10 но старта беше висок и на финала се търкалях еднакво и през двете .Сега също не съм свалила кой знае колко макар че този път кърмих до преди една седмица .

# 46
 С първата - 12 кг, с втората - 9 кг. preggo

# 47
Гласувах с еднакво - първия път 11, втория - 10-11.
Аз ще доразвия питането - при коя бременност свалихте по-лесно качените килограми - при първата или при втората?
Въпреки, че и двата пъти качих малко кг - много трудно ги свалих. След първото раждане почти не успях да сваля (само 5-6 кг) и съответно втория път забременях по-дебела, но пък свалих всичко от втората бременност и сега съм на кг от преди да забременея втори път. И тези пусти 5 кг нещат да се махнат от мен  Crazy

# 48
С първата качих 12кг. и ги свалих за 2мес. след като родих(даже не разбрах как стана) Flutter
С втората - 15кг., но още имам 7 излишни на дупето Tired

# 49
Аз качих еднакво малко кг. , но псле докато кърмех качих повече от колкото с бебе в корема и при двете ми деца.

# 50
  • ГОре на черешата...
С първата качих повече.
С втората свалих всичко качено до 4-я месец на бебето.
Даже вече още надолу слизам, ама то е така, с две деца Mr. Green...

# 51
  • София
С втората качих повече и много по-бавно отслабвам.

# 52
И с двете по 15 г.

# 53
 С първата забременях на 50 и качих 13, с втората забременях на 52 и качих 9 кг., така че при раждането и двата пъти бях горе долу на едни килограми.

# 54
  • София
Еднакво  Peace

# 55
през втората бременност

# 56
С първата.

# 57
И при двете - почти еднакво - 12-13 кг.

# 58
При първата качих 18 кгр. и за 2 месеца след раждането ги възстанових без особени усилия, а с втората качих 26 и ги свалих успешно на около шестия месец. Не мисля, че има значение коя е бременността, а как се храниш и как се движиш. Аз много повече с пазих втория път (защото при първия бе недоносена бебката) и може би затова бях по-дебела.

# 59
  • Толбухин
С първата.

Общи условия

Активация на акаунт