Фризьор Бургас - координати !

• 187 575
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Моми4ета,кажете добър фризьор в Бургас,който да подстригва добре на черта.Нещо като на Виктория Бекъм.Препоръчаха ми Надежда.Какво ще кажете.

# 226
  • Бургас
Моми4ета,кажете добър фризьор в Бургас,който да подстригва добре на черта.Нещо като на Виктория Бекъм.Препоръчаха ми Надежда.Какво ще кажете.
Препоръчвам я!Аз се подстригвам при нея на черта!

# 227
Благодаря,за бързия отговор,мила!!!Ще я посетя тези дни...и ще пиша отзиви!!!!
Весело прекарване на Коледните и Новогодишни празници!!!!!

# 228
  • София / Виена
Благодаря,за бързия отговор,мила!!!Ще я посетя тези дни...и ще пиша отзиви!!!!
Весело прекарване на Коледните и Новогодишни празници!!!!!
Макар,че не се правя при Надежда на черта,мога да кажа само,че работи невероятно. Simple Smile

# 229
  • Бургас
На ъгъла на ул."Цар Симеон І" (бивша Републиканска) и ул."Хан Аспарух" има сравнително нов фризьорски салон. Знаете ли кой е фризьора и някой пробвал ли го е?

P.S. Знаете ли координати на Дамянка (преди години беше зад Краставицата) ???

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 16:04 от vessita

# 230
  • Бургас
Да питам и за Тошко, който пък имал салон някъде около училище Любен Каравелов?

# 231
  • Бургас/Пз
Да питам и за Тошко, който пък имал салон някъде около училище Любен Каравелов?

Аз се сащам за Тошко Циков, но неговия салон е при Славейковото у-ще!  newsm78

За Надежса и аз мога да кажа само хубави неща!

# 232
  • Бургас
Възможно е Тошко за когото питам всъщност да се казва Станислав, а да го наричат така...оф, самата аз вече се обърках.

А салона за който питах е на Явор Карамихалев. Имате ли отзиви за него?   bouquet

# 233
е кажете къде е тая надежда?къде е салона?и някакъв телефона ако може......

# 234
  • Бургас

Ако знаеш къде се намира АГ клиника Михайлов на ул."Шар планина".В същата кооперация където е клиниката,от долната страна на улицата.Ама и аз едно обяснение ти дадох.

-------------------------------------
0887 528 201  Надежда

# 235
здр казваха ми добри неща за Бени(работи зад пиргос стил) някои от вас да е ходил и да е останал доволен ? Simple SmileИмам бал тази години и сам в голяма дилема кои фризиор да посетя Sad някаква помощ?
    Благодаря :П

# 236
Аз пък не мога да ги разбера тези жени, които си търсят фризьор "за бала" или "За сватбата". Вие преди тези събития не посещавате ли такива услуги?  Thinking

# 237
Още като ученичка ходех при Вили, във студио Ева (на уличката от страни на Механото, откъм страната на Народен юмрук). Като се преместих в София не се подстригвах с месеци, защото ме беше страх да ида при друг фризьор, така че мога да я препоръчам с две ръце - майка ми и сестра ми продължават да си ходят при нея.

# 238
  • Бургас
Здравейте  къде да се подстрижа  чуплива  към  къдрава коса  тънкък косъм малко под раменете е дължината силно нацъфтели крайща искам да не се изтънява и  да  не се късява до колкото е възможно  Thinking

# 239
  • Бургас
Здравейте  къде да се подстрижа  чуплива  към  къдрава коса  тънкък косъм малко под раменете е дължината силно нацъфтели крайща искам да не се изтънява и  да  не се късява до колкото е възможно  Thinking
Съветвам те да отидеш при Надежда.По напред в темата го има телефона й.

Общи условия

Активация на акаунт