Фризьор Бургас - координати !

• 187 616
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам приятелка, май при него ходи- той със жена си ли работи, ако е той, май добре работи и я виждам, че я подстригва добре и се чудя дали да не го пробвам тоя Явор....Ти доволна ли остана от него, той ли реши да ти направи прическата или ти му обяснява, как да те подстриже?

# 541
  • Бургас
Да, работи с жена си, но тя по-скоро му помага - мие коси, почиства след него  Grinning
Аз съм ходила само веднъж при него и останах доволна. За първи път се загледах в подстрижка, когато видях колко добре е подстригана колежката ми. Етажираност, плавно преливане на пластове - всичко това направено много добре. Онзи ден видях моя приятелка, която идваше от друг фризьор - пластовете й бяха като отсечени, никакво преливане.

# 542
Момичета, я кажете този Явор къде точно на Републиканска е и горе-долу какви са му цените за подстрижка. Че скоро ми е рожденият ден, а косата ми е много нацъфтяла и не ми се иска да посрещам празника с кофти краища. Laughing

# 543
  • Бургас
Момичета, я кажете този Явор къде точно на Републиканска е и горе-долу какви са му цените за подстрижка. Че скоро ми е рожденият ден, а косата ми е много нацъфтяла и не ми се иска да посрещам празника с кофти краища. Laughing

Салонът се намира на 50м преди кръстовището на Републиканска с Гурко. Намира се в една къща, в сутерена. Има надпис на вратата на къщата - пише само Фризьорски салон. Има звънец - звъниш и чакаш да ти отворят. На отсрещната страна на улицата се намира магазин "Тема" и кабинета на д-р Мърмърова и Гамишев.
Подстригването е 15 лв. Преди това ти измиват косата - слагат ти шампоан, балсам, маска. Косата ми след това беше страхотна.

# 544
miss july, Hug .
Няколко пъти съм го заглеждала мястото, но не съм мислела да влизам. А ми е на 5 минутки. Другата седмица сигурно ще го посетя. Simple Smile Трябва ли да си запазвам час при него или може и без?

# 545
  • Бургас
miss july, Hug .
Няколко пъти съм го заглеждала мястото, но не съм мислела да влизам. А ми е на 5 минутки. Другата седмица сигурно ще го посетя. Simple Smile Трябва ли да си запазвам час при него или може и без?

Писах ти на лични.

# 546
А случайно някой да знае за боядисване кадърни ли са в Beauty Gallery до Трета поликлиника? Гледам, че работят с Matrix, та се замислих дали да не пробвам следващия път при тях... Thinking

# 547
  • Бургас
А случайно някой да знае за боядисване кадърни ли са в Beauty Gallery до Трета поликлиника? Гледам, че работят с Matrix, та се замислих дали да не пробвам следващия път при тях... Thinking
почти съм сигурна, че там фризьор в момента няма.  Peace

# 548
  • Бургас
Ще ми препоръчате ли добър фризиор в Изрев или района ?  Praynig

# 549
Глас и от мен за Явор! Peace
Не мога да си се нагледам на косата. Мекичка от продуктите и страхотно преливащи пластове.  Flutter Вкъщи цял ден ми хвалеха косата, когато ходих онзи ден. Mr. Green

# 550
Някой би ли дал координатите на Явор?

# 551
Виж на лично. Peace

# 552
Сред клиентките на Явор има ли къдрокоски?Ако да,моля да пишат как се справя.
Пишете му адреса в темата,да го видят заинтересуваните PeaceНе смятам,че ще се приеме за реклама.Той нека е наистина добър,пък сами ще му направим реклама.

# 553
  • Бургас

Сред клиентките на Явор има ли къдрокоски?Ако да,моля да пишат как се справя.
Пишете му адреса в темата,да го видят заинтересуваните PeaceНе смятам,че ще се приеме за реклама.Той нека е наистина добър,пък сами ще му направим реклама.

Копирам си поста от предната страница:
"Салонът се намира на 50м преди кръстовището на Републиканска с Гурко. Намира се в една къща, в сутерена. Има надпис на вратата на къщата - пише само Фризьорски салон. Има звънец - звъниш и чакаш да ти отворят. На отсрещната страна на улицата се намира магазин "Тема" и кабинета на д-р Мърмърова и Гамишев."

# 554
  • Бургас
Освен този Явор, някой друг фризьор в центъра, който да се справя добре с дълги и къдрави коси?
А при Явор трябва ли предварително час да се запазва или няма нужда?
Писна ми от некадърници, които си правят експерименти с косата ми или просто толкова си могат...

Общи условия

Активация на акаунт