ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 664
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Саксофонче,благодаря ти много Peace

# 121
  • Sofia
Сакси, добре де тези ВИП стаи винаги ли са свободни? Как ще знаеш дали има свободна ВИП стая като тръгнеш да раждаш?

# 122
  • София
Можеш да си резервираш и предварително. Май срещу предплата... В момента имаше две свободни, но то бе защото предния ден бяха изписали момичетата.

# 123
  • София
Сакси и аз съм в МД. За предродилна, там толкова те боли, че в този момент и пред болницата да те изкарат, ще ти е все тая Mr. Green А и така те наблюдават докторите. Ако всички са в отделни стаи докторите, ще имат мускулна треска от търчене по коридора Joy
И аз исках да отида да видя ремонта Rolling Eyes Ще се пробвам другия месец.
И аз виках като тази жена дето си чула Mr. Green

Мерси  за Дени Heart Eyes Очите са на таткото/аз и за това го взех/
Pea®ly пожелавам ти сини очички- голям чар са Wink

# 124
Райка, не можеш ли да попиташ в обикновените фирми в Габрово дали няма да ти направят дрехи за бременни? Аз така правя и ми излиза доста по евтино, а и моделът си остава мой избор. Просто трябва да ти сложат еластична платка - пробвай, може и да се навият!
Пърли, ако в рода на мъжа ти има синеоки, има голям шанс бебето да е синеоко! Макар че нали ще е твое.. Все ще е най-чаровното на света! Blush

# 125
Брат му е с черна коса и сини очи. Готин е. Но аз съм избрала по-по-най-хубавия мъж за мен  Heart Eyes

От моя страна дядо ми, майка ми, брат й и аз сме русо-синеоки. Имам реални шансове май Simple Smile

# 126
Брат му е с черна коса и сини очи. Готин е. Но аз съм избрала по-по-най-хубавия мъж за мен  Heart Eyes

От моя страна дядо ми, майка ми, брат й и аз сме русо-синеоки. Имам реални шансове май Simple Smile

Стискам ти палци  Peace

Днес ходих до Центъра за Съвременни Родители. ЖЗ от 7/5 почвам курс Спортна Мама  Sunglasses Оказа се, че има 7 занятия-лекции, всяка започваща с гимнастика. Отделно може да се ходи на още 7 занятия за йога. Таткото може да идва на всяка лекция (за бащите е безплатно). Някои от лекциите ми звучат полезно - примерно родилни пози, кърмене, грижи за бебето... Само забравих да попитам дали ще има и практическа част (в смисъл бебе кукли), че има и как се слагат памперси  newsm78 Така че, ще водя записки и ще ви ъпдейтвам  Wink ако кажат нещо интересно.

Майка ми беше изпратена на мисия днес - за крем за тяло. Тя живее в Стара Загора (от където съм и аз  Sunglasses ) и тамошната ни семейна козметичка е взела да продава ето това: http://www.etbrowne.com/products/Collection.aspx?CollectionID=27. Ползвала съм им някои неща в САЩ, но никога козметиката им за бременни. Някой да има отзиви за нея??

Сетих се още нещо - нали писах, че вземам да се разболявам. Ами освен ужасно запушен нос, други оплаквания нямам. Та отидох на лекар да ме преслуша и ми каза, че най-вероятно имам алергия. Той самият също беше с алергия. Тази година започнала по-рано от обикновено заради хубавото време. И нищо не съм можела да пия  #Crazy Някой с алергии и съвети???

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 21:25 от jollity

# 127
момичетаааа, петата биоложка съм аз. също нямам педагогически профил, в Пловдивския съм завършила, в момента работя в Природонаучния музей в Русе. много се радвам че има толкова биоложки сред нас...
днес бях на ЖК, бебо си расте нормално, обърнат е седалищно което и обяснява ритниците ниско долу (да не кажа в оная работа) за пола - каза ами момче вижда му се бубито,  а аз му викам  - ми ние искахме момиче и той - ми като го родиш го остави на портала в АГ-то  Joy Joy Joy попариха ми се надеждите за розови рокли на жълти патета  baby_neutral

# 128
Джолити, алергията може да започва още от февруари. Иди на алерголог Peace
Аз се мажа в момента с крем п/в стрии на Палмърс и също с маслото на Икаров, доволна съм за сега.
Да ви натопя Пърли каква хубава булка е и как не си показва снимките #Cussing out

# 129
Джолити, алергията може да започва още от февруари. Иди на алерголог Peace
Аз се мажа в момента с крем п/в стрии на Палмърс и също с маслото на Икаров, доволна съм за сега.
Да ви натопя Пърли каква хубава булка е и как не си показва снимките #Cussing out

Натопена е вече, айде да показва  Wink

Дуци, ако си го купува от София, би ли ми издала от къде?

Алерголог все се каня да посетя и така 2 години... За бой съм.. Мога ли да отида сега, когато има вече дразнители? Бяха ми казали преди, че се прави октомври-ноември..

# 130
По принцип да, есента се прави. Но сега поне може да ти назначи адекватно лечение.
Крема ми е от Борово, ул. Природа 3 - 5, при Топлофикация, има един козметичен салон, там продават.

# 131
  • София
Пърли , сестра ми е със зелени очи , както и зет ми , но и двете им деца са синеоки. В рода на баща ми има много синеоки включително и баща му (моя дядо) . От страната на зет ми - баща му и сестра му са синеоки. Така че шанс има Simple Smile за теб , щом в рода на мъжа ти има синеоки.
За моето бебе надежда няма - аз съм с много тъмни , почти черни очи , мъжа ми и целия му род са с кафеви. Та Вероника съвсем закономерно е с кафеви очи.

# 132
  • София
Пърли, гените са нещо доста непредвидимо...В моя род се сещам за един единствен човек със светли очи, и то не кой знае колко светли - пъстри, всички други сме чернооки. Мъжа ми е зеленоок и ей на - бебето със сини очички, вече по-скоро зелени. И русо, че и къдраво Laughing

# 133
По принцип да, есента се прави. Но сега поне може да ти назначи адекватно лечение.
Крема ми е от Борово, ул. Природа 3 - 5, при Топлофикация, има един козметичен салон, там продават.
Hug

# 134
Мамите с второ и трето секцио, гледат ли ви по специален начин за сраствания?
Katinche , когато ходих при Марков на преглед, ми обърна внимание, че белега от предишното секцио не бил напълно равномерен (то аз си го виждам, че в средната част белега е по-подут и подебел). Тогава той ми обясни, че при второ секцио кожата, където се сраствала раната от първия път се отвязва, за да има само един белег.
Може би и затова се казва, че второто секцио е по-продължително като време.  newsm78
Sa   welcome

Общи условия

Активация на акаунт