ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 626
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Ели, Коколина, страхотни са ви дечицата Heart Eyes. Всичките дечица на отбора ни са невероятно сладки Hug.

Аелиа, твойто момченце също ми изпълни душата с умиление, пу-пу Heart Eyes.

Патишонка, радвам се, че ни навестяваш, макар и рядко Hug.

Пухтулка, аз само веднъж съм била при Попова, но те разбирам много добре защо държиш да родиш при нея Peace. Наистина е много мил и вдъхващ спокойствие лекар. За такива като теб, които са си следили цялата бременност там и си имат лекари, на които могат да разчитат е най-кофти това увеличение на цените Sad. Разбирам, че не могат да смогнат на наплива и го правят заради това, но можеха да измислят нещо от рода на "заварено положение" или и аз не знам какво, което да компенсира такива като теб и като НБМ. Аз лично се отказах от идеята за Токуда, но на мен не ми беше толкова трудно, предвид това, че и не бях решила със сигурност дали искам точно това или да си разчитам на доктора, който познавам и който определено ме познава.
А отношението на Диков към Тони не може да бъде оправдано с големия наплив Naughty. Колкото и работа да има, тя си е платила, пациент му е и той е длъжен да си свърши работата, а не да я отказва от идеята за Токуда с лошо отношение.

# 211
  • София
Здравейте на всички,
мноооого сте писали писали Simple Smile, не мога да изчета .Сега забелязах че ние юлските мами сме първенци по брой теми Simple Smile
Кетито ,благодаря за инфото относно МД, доста беше полезно , ако има пак отворени врати свиркайте , искам и аз да разгледам
Нямам търпение след празниците да си видя бебчето
Пожелавам ви весел Великден   bouquet

# 212
  • Sofia
А отношението на Диков към Тони не може да бъде оправдано с големия наплив Naughty. Колкото и работа да има, тя си е платила, пациент му е и той е длъжен да си свърши работата, а не да я отказва от идеята за Токуда с лошо отношение.

Абсолютно съм съгласна. Освен повишението на цените можеха да измислят и друг механизъм да се свършва коректно работата- например да се планира по колко нови пациенти на месец може да записват.

А иначе и аз все си мисля, че е логично да има заварено положение за тези, които си водят ЖК там. Ама не вярвам да ни огрее. Както и да е, ще изчакаме 01.05 да видим колко ще плащаме. Аз преглеждам и другите болници така за ориентир, ама само като си помисля тепърва да търся лекар, да се прехвърлям, направления, чудесии...май ще си остана в Токуда.

Между другото някои има ли за клиниката на Щерев при нас? Или поне инфо по въпроса? Изобщо за 2000 лв къде другаде може да се роди? (без Вита и Мазнейкова)

# 213
  • София
Здравейте на всички,
мноооого сте писали писали Simple Smile, не мога да изчета .Сега забелязах че ние юлските мами сме първенци по брой теми Simple Smile
Кетито ,благодаря за инфото относно МД, доста беше полезно , ако има пак отворени врати свиркайте , искам и аз да разгледам
Нямам търпение след празниците да си видя бебчето
Пожелавам ви весел Великден   bouquet

# 214
Здравейте и от мен.
От няколко дни едвам смогвам да ви прочета и все не успявах да се разпиша. Вчера моят работодател много ме изненада - изплати ми за април пълна заплата въпреки, че съм в болничен от 11.04 и ходя на работа само два дни седмично по половин ден. И аз  като се пуснах в един шопинг - накупих великденски подаръци за моите племеници.
Относно Токуда, аз си избрах (след препоръки) д-рЛазарова и съм много доволна от нея. Много подробно отговаря на всичките ми въпроси и дори вторият път ме прие без час и в извънприемно време.За цените не е много приятно, но имайки предвид оборудването, хигиената и специалистите мисля, че имат право да ги повишат. Не мога да приема за нормално отношението на д-р Диков към Тони Naughty
Сега започвам да боядисвам яйчицата и ще се включа по-късно.

# 215
  • Варна
Какво е антипиретичен сироп?

# 216
  • София
Дааа,и аз подкрепям мнението на Донка,че лекцията не беше нищо особено.

А аз пък искам да кажа, че днешната лекция за имунизациите (тази в София) беше изключително интересна. То явно си е че всичко зависи от лектора. Научих много неща и ми беше полезно.  Peace
Попадала съм и аз обаче на лектори, които не успяват да впечатлят.  Whistling

# 217
Който понижава температурата.  Wink

# 218
  • Варна
Който понижава температурата.  Wink
Трябва ли да имам такъв предварително?
С този мой списък така се омотах  ooooh!.

# 219
  • София
А аз пък искам да кажа, че днешната лекция за имунизациите (тази в София) беше изключително интересна. То явно си е че всичко зависи от лектора. Научих много неща и ми беше полезно.  Peace
Попадала съм и аз обаче на лектори, които не успяват да впечатлят.  Whistling

Аз пък не дойдох защото ми звучеше скучно. Мисля обаче да посетя тази на 29.04. за видовете контракции. Само да се пооправи малко времето поне...

# 220
Майра спомена еднократните гащи за мами, та да ви кажа, че като бях бременна с Пепи се скъсах да търся, но нямаше. Сега вече има - в Пигис хаус. Въпреки че не дават да се носят гащи в болницата, ви е ясно, че това е невъзможно, а е много удобно да обуеш, евентуално изцапаш и после да метнеш в кофата Simple Smile
Още нещо имах да казвам, но пусти бременен мозък ooooh!

# 221
  • Варна
Само не ми е ясно как се ходи без гащи като имаш лохии. Тези еднократните един рамер ли са  Embarassed?

# 222
  • София
Защо не дават да се носят гащи? Това не го знаех. А сутиен дават ли да се носи?

# 223
Гащи не дават, за да ти е лесно достъпна маргаритката за преглед. Носиш само лигнин и толкоз. Стискаш го, ако държиш да ставаш и да се разхождаш някъде. За това казах, че според мен е невъзможно да си без гащи Crazy Сутиен дават, то пък оставаше и като ти станат на камък гърдите да не дават.

Ааа, да, нали ще ставам свекърва(кой знае какво чудовище ще съм Дещовиди да не чете Mr. Green) ще искам ако имам внучка, да се казва на мен, защото имам красиво име Mr. Green Шегувам се, де. Но аз съм кръстена на баба ми, роднините около мен и те все на някой са кръстени, но когато човека наистина заслужава( в случая в моите очи трябва да е така). Пепи е на баща ми, айде стига толкова Simple Smile

# 224
  • София
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/81/20019_537.JPG

Здравейте моми4ета мен ме нямаше няколко дни,но нямам много време,след празника съм ве4е на линия.Сега да ви кажа,в4ера бях на ЖК и гледахме бебо ,но на обикновен ехограф и доки каза,4е ве4е няма съмнение-мом4е е,на снимката това сърцевидното са му били тестисите JoyВикам на мъжа ми-ей тва е цял живот с 3-ма мъже,една мома за мама не можа да изрисуваш,ще работим за трето :35:4овека така ме изгледа и каза,4е съм луда Joy
Сега из4езвам,4е работа ме 4ака,местим си спалнята в нова стая,затова по-късно ако имам време ще ви нагледам Grinning

Набързо да кажа,4е аз явно два пъти ще съм свекърва и от сега по4вам да мисля как ще устройвам децата,4е снахи много няма да се завъртят около мен,каквато съм проклетия Joy
А за тези гащи аз си обувах и то4но преди визитация ги събувах да няма-мрън

Общи условия

Активация на акаунт