ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 43)

• 11 643
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И на нас в Майчин дом не ни даваха да носим гащи, но тези за еднократна употреба, за които Дуци казва, звучат много добре, защото в болницата определено си е сложно пране/сушене и т.н.

# 226
Аз ги давах на майка ми, но ако трябваше мъжът ми да върши тая работа щях някак да му я спестя. Не е длъжен човека да пере лохии Laughing

# 227
  • София
[Аз пък не дойдох защото ми звучеше скучно. Мисля обаче да посетя тази на 29.04. за видовете контракции. Само да се пооправи малко времето поне...
Ами то в интерес на истината нямаше  много хора. Или и на други така им е звучало, или заради времето (ужасно е навън).

# 228
А, още нещо се сетих от коментираните неща назад - ако някой иска да ражда нормално след секцио, трябва да изчака поне 2 години, ако иска пак секцио, може след 6 месеца да си бременее на воля. Това са думи на моя доктор.

# 229
  • Варна
Списъка е оформен  Laughing. Общата сума е около 2400 лв., като съм включила количка, креватче и скрин, които са най- голямата сума- 1500 лв. Незнам как да ви го покажа, защото е на word и е 3 стр.
Кога се започва да се пие чай за кърмачки?

# 230
  • София
Майра спомена еднократните гащи за мами, та да ви кажа, че като бях бременна с Пепи се скъсах да търся, но нямаше. Сега вече има - в Пигис хаус. Въпреки че не дават да се носят гащи в болницата, ви е ясно, че това е невъзможно, а е много удобно да обуеш, евентуално изцапаш и после да метнеш в кофата Simple Smile
Още нещо имах да казвам, но пусти бременен мозък ooooh!

Видях днес в мола на Стамболийски такива, в магазин Mothercare май беше. Също и в Хиполанд има, но не запомних цените на нито едното място, извинете  Embarassed И аз не мога да си представя с голо дупе да стискам лигнин между краката и да ситня из стаята и коридорите с походка "ей сега ще ми изпада карантията"  hahaha Joy
Патишонка, четох онзи ден темата ти за дебелобременните Simple Smile Аз бих казала само "бременни" - не мога да се сетя за бременна, която да е отслабнала  Grinning Затова обичам да съм с дрехи, с които ми личи, че съм бременна - а не да си мислят, че съм надебеляла  Laughing Ама пък точно днес бях с пелерина и си постоях права в трамвая, докато не се освободи случайно едно място... минах се!

Аз оздравях съвсем, хапвам като змей и днес даже ходих да търся полилей /браво на детето, и рима изнамери  Laughing/. Ама кажете ми как може в повечето магазини все едни и същи да гледам Close никакво разнообразие! Можете ли да ми препоръчате някой магазин с по-богат избор на осветителни тела?

Марселито, недей да се притесняваш, че бебчето е с дупето напред - има време да се обърне! Не си го слагай на сърце, то може ВЕЧЕ и да се е завъртяло  Hug Стискам ти палци на следващия преглед да те зарадват!

# 231
  • София
Списъка е оформен  Laughing. Общата сума е около 2400 лв., като съм включила количка, креватче и скрин, които са най- голямата сума- 1500 лв. Незнам как да ви го покажа, защото е на word и е 3 стр.

Смаляваш малко шрифта, copy и paste в полето, където се пише съобщението. Защо е три листа, колко неща си включила?

# 232
Eй, мацки, привет!
Имам да черпя за новия ни дом, годишнината ни днес с мъжлето и от днес- с новия нет! Wink

Видях, че съм пропуснала новата среща и тази за кърменето, но доста работа имаме още по апартамента и се надявам другия път вече да се включа.

Инка, браво, добре ми звучи този списък. Hug

Иначе ние сме добре, чакаме предстоящите празници.
Хубав ден на всички и весели празници на всички!!!   bouquet

# 233
  • София

Смаляваш малко шрифта, copy и paste в полето, където се пише съобщението. Защо е три листа, колко неща си включила?

Danidan, честито! Да ви е пълен само с усмивки новия дом! Да се обичате и уважавате винаги!

# 234
  • София
Много хубави поводи, danidan! Честито за всичко! Да сте щастливи заедно дълги години с половинката, да се наредите удобно и уютно в новия дом, а скоро и третият обитател ще дойде!  Wink

# 235
Ох, потекоха ми лигите с тия торти Crazy
Честито за всичко  bouquet

Джули, Околовръстно шосе 193(точно на ъгъла със Симеоновско). Цените са им 1/3 от всички останали магазини - http://www.auralighting.net/bulgarian/aura%20lighting%20-%20main.htm

# 236
  • София
Можете ли да ми препоръчате някой магазин с по-богат избор на осветителни тела?

Има един доста голям (на 3 етажа май) на Околовръстното. Иначе ние от Como си купихме лампи за всичките стаи като правихме ремонта.

Е, Дуци ме изправари. Но това с тортите... Сега трябва да ходя да си купувам тортичка от близката сладкарница.. Sad

# 237
  • Варна
Смалих го на шрифт 10, стана страница и половина. Ще ми се сърдите ли, ако го сложа и заема място? Написах си на нещата, които знам откъде трябва да се купят,тези, на които знам цените,другите ги сметнах приблизително,като сложих малко отгоре за по- сигурно, а тези със * не съм сигурна дали ще купя, ще реша по- нататък.
Данидан, честито  Hug.

# 238
А, още нещо се сетих от коментираните неща назад - ако някой иска да ражда нормално след секцио, трябва да изчака поне 2 години, ако иска пак секцио, може след 6 месеца да си бременее на воля. Това са думи на моя доктор.

Тези доктори ме разбиват-всеки с различно мнение. На мен ми бяха казали, че до 2 години не трябва да забременявам за да не се разтвори раната. Иди ги разбери кое е вярно.

# 239
  • Sofia
Данидан, пожелавам ви много щастие в новия дом  bouquet

Аз отказвам да чета повече за болници и условия, че се побърках тука #Crazy Оставам за Токуда и точка. Мъжа ми каза да не се притеснявам за парите и да не си създавам излишни главоболия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт