Отговори
# 210
Здравейте и от нас и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ, КАКТО И НА ТЕЗИ ОТ МИНАЛИТЕ ДНИ, СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СМЕ ПРОПУСНАЛИ ДА ГИ ПОЗДРАВИМ!
И ние се стягаме тия дни за утрешният ни празник, а пък онзи ден бяхме на рожден ден на Боби, голям купон падна и Ани се наигра до насита!
Све ще сложа снимките на моя сайт в мултиплайто, разгледай ги и ако харесаш някой ще давам.

Дано утре да е хубаво времето, че роклята на Анна е леко лятна, да не сменяме тоалета в последния момент, че толкова го избирахме  Embarassed

Болните ни дечица дано бързо да оздравяват, и на мен ми се струва, че Ани нещо е топличка, ама като мерих нямаше темп., дано да не цъфне за утрешният рожден ден  Praynig

# 211
  • Чехия
ЧРД сладки, малки априлчета, с пожелание за много усмивки, здраве и весел празник.

denisimo, с нетърпение чакам да видя малката бузанка сладуранка накипрена за големия ден.
Алекси,  Hug Hug Hug  ти какво реши за памучните пелени.

# 212
Здравейте слънчевки,

Черпим ви по случай първата годинка на Петърко!

Малко със закъснение, но през последния месец никаква ме няма във форума. Смогвам само да мина темичките по диагонал и отварям дадените линкове със снимки на слънчевите ни априлчета.

# 213

Амалия, Кристиян, Дара, Роника
Светослав, дъщеричка на karolina_, Жамила, Мира, Рада
Любомир, Виктор, Дария, Алекс
Ванеса, Явор
Рая, Никол, Дария, Флоранс, Рая, Иван
Филип, Калина, Георги, Кристиан, Аделина, Виктория
Калина, Светослав, Алекс, Калоян
Александър, Петър, Мария
Гергана, Рая, Ивайло, Мерт, Дани
Йоана, Явор, Александър, Камелия, Александър, Христас
Белослава, Владимир, Аделина, Борислав, Теодора, Никола, Теодора
Ивайло, Даниел, Борис, Филип, Галена, Димитра
Карина, Симеон, Микаела, Здравко
Александра, Борис, Ивана
Мартин, Димитър, Марина, Вяра
Александра, Мая, Вяра, Валентин, Александър
Георги, Борис, Борис, Константин, Мартин, Венцислав
Адам, Елена, Александра
Кристина, Борис, Радослав, Петър, Мира, Ема, Дарий, Борис
Николета, Калоян, Александър
Васил, Катерина, Звездомир, Мартин
Елиза, Ангел, Александра, Цветан
Огнян, Даниел, Леа, Селин, Ивалена
Адриана, Деница, Ралица, Ема, Адриана
Васелена, Елена
Елина, Константин, Камен, Никол
Елена, Даная, Виктория, Петя, Стоян
Боян, Александър
Виктория
синът на nina-kolentsova n, Десислава, Симеон, Изабел

Мили дечица, бъдете здрави и се радвайте на щастливо и безгрижно детство!

# 214
Честит рожден ден, сладък Мони на eraser! Най - сърдечни пожелания за много здраве, веселие и безгрижни детски игри! Прегръдки на красивата ти мама!
Честит празник и на дамите Изабел и Деси, както и на безименния малък мъж!

Денисимо, много са станали хубави снимките от РД на моя Боби  Hug! Нашите за нищо не стават; ще му счупя главата на мъжа ми  Close!

Марини, цяло лято ли ще сте в България? Надявам се да имаш възможност да се включваш от време на време във форума! А снимката на Боби: мъжът ми присъства на раждането (естествено го родих, не със секцио) и го издебна веднага след клампиране на пъпната връв...

# 215
Честит Рожден Ден на Симеон, Изабел, Деси и безименния кавалер!
Да сте здрави, весели и щастливи!

Момичета, много ви благодаря за поздравите  Hug Снимки ще покажа по-късно, сега не мога да вляза нито в мултиплай, нито във фликър, за да ги кача.

Ларсен, много съжаляваме за горичката   Sad Още след първото й отсичане обаче загубих доверие в сайта и се чудех колко ли ще изтрае този път.
Алекси, хайде, мислете вече имена  Heart Eyes Стискам палци за едно живо и здраво бебенце! И тайничко се надявам да се наложи да купувате роклички  Praynig
Марини, и аз да попитам - цяло лято ли ще сте в БГ?

Болничките априлчета да оздравяват  Naughty
Приятна вечер на всички

# 216
Честит Рожден Ден на Симеон, Изабел, Деси и на кавалера  ,чието име не знаем!
Желаем им много здраве,безброй усмивки и прекрасно детство!

Марини,и аз да питам,в коя част на България сте и до кога?Няма ли да идвате на моренце,та да се видим,ще ми е драго! Hug
Горичката-ммммммдааааааааа,разочаровахме се отново,но не съжаляваме вече,така на Петьо му остава повече време за игра навън.А иначе кой какво прави,той в kefche .Даже и да играе не сяда вече,явно много се е ядосал.
Све,дайте ги тези снимки и ние да ги видим. Peace

# 217
Априлки и априлчета от Плевен, в петък ще сме във вашия град. Sunglasses Имам телефона на di_p, ще й се обадя, дано времето е хубаво и да си направим среща. Hug

И да се похваля - току що Рая прекоси хола (около 5-6 метра) сама на 2 крака, без да се държи! Sunglasses

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 18:49 от Linofrina

# 218
Момичета, да...цяло лято ще сме в България! Ще бъдем при майка ми и баща ми във Враца, а през юли, когато и таткото ни ще си дойде, ще си бъдем в София за месец! В прованса няма нет, освен да досаждам на работата на майка ми от време на време, за да не ме забравите напълно. Надявам се да успея да се включа в някоя софийска юлска среща.
А до морето мисля даже два пъти да осткочим...веднъж с любимия и веднъж с родителите ми! Трябва да наваксам за миналата година! Wink Много е вероятно на второто море да сме на Дружба! Затова ще ви кажа допълнително и може да се уговорим да се запознаем най-после! Hug
Све, мъж ти е голям смелчага! Браво! Peace

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 09:46 от marini

# 219
Hug Честито на днешните пораснали дечица! Hug

Зв горичката на Петьо е наистина много гадно.Но си има и добра страна-ще прекарва по-малко време пред компютъра и ще играе повече навън  Wink Peace

Linofrina,засега имам едно малко съмнение дали ще дойда,защото май ще правим едно гости,но 90 % ме бройте сигурна(въпреки,че не съм от Плевен  Wink ).Сиси,говори ли с Роня?И по кое време точно ще се видим,за да мога да си направя график с влаковете? Rolling Eyes

Момичета,днес говорих с бащата на тризнаците.Получили са колетчетата и са много благодарни на всички,които им помогат.Много сев развълнува човекът.Обеща ми,че ще ми прати снимки на мъниците и ще ви ги покажа.Каза и да се извиня на всички,че няма време да им прати телеграми,с които да им благодари.Каза,че тризнаците са добре,имали бузанки,смеели се вече...И така със сладурите. Hug Hug

# 220
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета,днес говорих с бащата на тризнаците.Получили са колетчетата и са много благодарни на всички,които им помогат.Много сев развълнува човекът.Обеща ми,че ще ми прати снимки на мъниците и ще ви ги покажа.Каза и да се извиня на всички,че няма време да им прати телеграми,с които да им благодари.Каза,че тризнаците са добре,имали бузанки,смеели се вече...И така със сладурите. Hug Hug [/b]

Пате много се радвам. Пак ще им пратим колетчета - моите колеги са се запалили и вече заделят неща

# 221
Дейзи  Hug  Hug
Забравих да ви кажа,че казах,ако имат спешна нужда от нещо,могат да ни се обадят и отбора на априлските мами ще се опита да помогне  Hug Crazy

# 222
Пате, отлични новини! И аз им пратих два чувала от Smooth и мен, пълни с дрешки, спални комплекти, пелени и разни джунджурии на адреса на бабата, за да не притесняваме тримата сладури. Паричките, които сме събрали, ще им ги пусна след празниците, защото ме достраша да ги пусна с колета по куриера, да не би да изчезнат. Ще им ги изпратя с пощенски запис.

Марини, страшен чаровник и хубавец е твоят син! Идва ми да го нацелувам и нагушкам Heart Eyes! А мама му е в супер форма (много ти отива бялото от последната снимка) Hug!

Ларсен, детето си е извадило правилните изводи за некоректността и недобросъвестността в живота. За съжаление, твърде рано... а ето и снимките от рождения ден на Боянчо:
От моя фотоапарат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241419&view=1&photo=1
и на Денисимо:
http://denisimo.multiply.com/photos/album/9#1

# 223
След празниците ще пусна запис на адреса и името на бабата. Peace Също и дрешките, които съм приготвила, стига да не са им излишни.

# 224
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит Рожден Ден на Симеон, Изабел, Деси и безименния кавалер!

Linofrina честито ви ходещи крачета!

Много сте готини всички на снимките. Hug

Общи условия

Активация на акаунт