Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как реагират участниците във форума на ражданията на новородени?
Какви са коментарите относно случая с Ася?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Как реагират участниците във форума на ражданията на новородени?
-
Какви са коментарите относно случая с Ася?
-
Какви са опитите за утеха и подкрепа, които участниците предложиха на Ася?
-
Какви са темите, свързани с кърменето на бебетата?
Въбще не си чувствам гърдите напрегнати, напротив меки са, пускат по малко мляко, но явно е съвсем малко и на малката не й стига
Незнам какво да правя вече, пия доста течности, с апетита сме още малко зле, но се старая и да хапвам.
. Но ще чакам следващото засичане, защото тя между 7.30 и 8.00 пак хапна и като се върнах в 9 и нещо пак искаше да яде, явно и предния път не й е стигнало.
През ноща пак неспахме спокойно, само като я гушна при нас в леглото, иначе не, и постоянно отваря устата. Божкеее, какво да правя, помогнете ми..... че усещам че изпадам впаника, на всичко отгоре и гърло ме заболя 

почти на всяко хранене (на 3 часа) сменям пълен памперс!
все още обаче спи при мен на леглото
На нея и пожелавам да бъде много силна и да успее да пребори болката, а другата година живо и здраво прекрасно бебче да изпълва сърцето й с щастие
памперса тежи повече от него като го махна ,незнам колко е добре ,но е факт ,че за 20 дни беше качил 1,200кг. във вторник сме пак на консултация и ще видим дали има промяна .