ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 571
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
МКП, ще ти звънна, ама ти нямам телефона. Прати ми го на ЛС.
Фъстъче, аз редовно крещя на тези малоумнички в тази поща. И затова не правя никога поръчки под 2 кг от Ла Редут. Предпочитам да си платя 4 лв на митницата и да съм спокойна. Освен това, в митницата жените са разкошни - и като хора, и като работа. Ама сега с този И-бей, ми се налага да ходя до пощата. Но те вече ми имат страха и не смеят. В един момент ми липсваха 4 пратки от пощата. Три намериха след нечовешки скандали, че дори шефът им ми се обажда на мобилния да се извинява и да се обяснява. Едни обувки на Виктория само артисаха и ме е яд, щото струваха 30 евро.

Някаква организация за утре след концерта?  Laughing

# 211
  • София
Аз предлагам всички желаещи да седнат някъде да пият бири и мартинита и там кой каквото пие, а ние с Мони веднага след концерта да се присъединим. То предполагам ще е някъде след 10:30-11 поне, ама какво да се прави. Дали ще изтраете да ни чакате дотогава?

мкп, тенкю за поръчката. Послендо кво имам - кафеви балеринки и розови на точки ли?

А утре се включвам във всички програми - Гранд, Калипсо... каквото кажете... Ще с ечуем сутринта ако няма тук ясна концепция.

Поздравления за годишнината на Ели   bouquet
и за РД на Надя   bouquet

# 212
аз утре ще спя, ще правя секс и ще се разхождам в гората Mr. Green
как ми се почива не е истина
търся всякакви неща за женско бебе, което предстои да се роди, без дрешки. тях ги осигурихме, на една готина мацка, имаща нужда само от мъничко помощ, и смятаме да и я дадем. По - голямото и сладурче е болничко от рак, сега на лъчетерапия, чака бебка, ще си ги гледа сама, по стечение на обстоятелствата ( мъже, бльок)
та така - памперси, козметика, чаршафчета, чанта за количка, ей тези неща останаха на дневен ред, ако някой има - знае си процедурата - свирка ми Grinning
Алекс може ли някой ден да закараме твоите чували до кино арена - на Тодор александров, в дома срещу киното, щото от цялото ДБМ само лавендер е с кола в момента и сме я разчекнали от работа. Че всичко живо залетува от Май, а на другата половина ни скълцаха книжките тез полицаи, спират ми благородната дейност и ще се караме жестоко Mr. Green

# 213
Здравейте мили мои,

Ние утре ще ходим по поляни на Витоша. Много ми се искаше да ви видя, но мога да се включа за вечерната програма, което е още по добре.

ЧРД на Надя!

И аз имах изпълнения с пощите - един колет между два пощенски клона в Сф пътува месец и половина и после ми се върна с основание непотърсен, а ние с момичето постоянно бяхме в контакт, тя ходеше в пощата през ден дето се вика. Абе много са зле.

Милена, аз сигурно няма да те позная бе жена!! 62 кг!? тва е само в мечтите ми, ти си се стопила, дано си закрепила положението със здравето, че инак мисли му.

Крис, е тва е, секс, поляни и кво беше - а сън. Не си глупава ти:)

Я кажете къде ще летувате вие, планове, места, дестинации:) Аз искам далеч от света, на плажа, без хора /е само моите хора/, с хладилна чанта и термус, четири колеца и вързан бял чаршаф, книга и плажно мляко.

Добре, за сега толкоз, но от сърце.

Елии, я разкажи как си, расте ли корема, ти как се чувстваш. Ако си разказвала вече, пропуснала съм и ако може, да повториш само заради мен Hug

# 214
Аз бих пила мартинита, докато ви дочакам. Въпросът е къде... Приемам свежи идеи и ще направя резервация. М-р Пица отново? Ако измислите нещо, пишете или ми се обадете.

Крис, какво беше това секс, бре?  Mr. Green Чувалите са големички, 6 на брой, а в моята огромна кола един трудно ще се събере. Но мога да помоля един колега, когато му е удобно, да ги натовари и да ги закара. За съжаление бебешките неща отдавна съм ги раздала. Имам една кошара за прохождане, от тези, едновремешните на Чико, с мрежата отстрани. Не е кой знае какво, но е запазена. Имам и столче за хранене, Чиполино, което му се счупи една пластмасова част още докато Виктория беше на 6-7 месеца. Но Христов го отремонтира с една скоба и го ползвахме по живо, по здраво поне година и половина. Може да се ползва и още. Ако на майката й трябва - веднага ще й го предоставя.

Сега да ви се оплача и вие да кажете дали съм права или напротив. С Христов имаме големи разногласия по въпроса с възпитанието на Виктория. Днес стана страшен скандал, защото тя опитала да изгони едно дете от дървеното влакче в градинката. Той ме обвини, че съм учела детето на лошо, че не можело да гони другите деца от "съоръженията", че не съм я научила, че въпросните "съоръжения" са обща собственост, че трябва да дели всичко с другите деца. Фактът е, че два дни поред тя си игра на това влакче и нямаше на него други деца. Затова смятам, че тя си е решила, че е нейно. Мисля си, че е още твърде малка, за да осъзнава що е то лична и обща собственост. В същото време си дава играчките на другите деца с удоволствие и не си ги иска обратно, не е конфликтна и т.н. Та каже, според вас, наистина ли си възпитавам лошо детето?
И още нещо - налага се да я водя на логопед. Буквите В, Ф, З, Ш, Щ, Ч - всичките ги изговаря като Х. Смятайте как вика на вуйчо си, за негов най-голям ужас.  Joy Приемам препоръки за добър логопед, защото четох, четох в нета и открих единствено някакъв логопедичен център на ул. Екзарх Йосиф.

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 23:58 от Алекс1

# 215
  • София
Райче, аз като свърша с училището отпрашвам за Варна (някъде началото на юли) и ще съм там до септември. По някое време края на юли ще дойде Мартин и някои наши приятели и ще отидем малко на север, че е доста по-спокойно (Крапец, Дуранкулак и т.н.) за няколко дни.

Алекс, амиии мисля, че все пак може да с еопиташ да й обясниш, че това влакче не е нейно. СОбствените си неща ако иска да не гид ава - това си е нейно право и решение, ама влакчето не си е нейно... някак си така си ги представям аз нещата Simple Smile
А за логопеда... тая много рекламирана Пумпелина? Какви са отзивите?

# 216
ние ще почиваме на 24 юни в Транспортна болница, срещу близо 700 лв, после зъбите ми ще пшочиват срещу двойно повече, така че - поздрави на морето и догодина да ни чака Mr. Green

# 217
Искам да ви кажа че беше чудесно на поляните на хижа Иглика, просто прекрасно, трябва да си направим среща там, но през делничен ден , че народа е много.

За довечера нещо не разбрах, моля напишете или се обадете Hug

Що се карате, бе, те малките само това и чакат Mr. Green
Ама на твое място бих се подразнила, ако ми кажат, че не съм научила детето СИ на каквото и да е било, защото отговорността е споделена и ако аз не съм се сетила , той къде е блял. В такъв момент сигурно бих отстоявала на моето само, защото ситуацията е наострена и ме упрекват. Инак, Янчето вярно каза според мен, че е хубаво да знае, че влакът не е неин, но това може да стане само с едно изречение и без излишни драми.

Ние ще сме също на север лятото, Камчия, Варна, ще видим. Това средата на август.

# 218
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Yanche, Мони как мина концерта, разказвайте? Laughing
Алекс1 и аз много се дразня когато ми казват че АЗ не съм  или съм научила Вики на нещо. В крайна сметка това дете си има и татко да го възпитава. По принцип реагирам остро на раплики от сорта "ВИЖ КАКВО ПРАВИ, СКАРАЙ И СЕ!" омръзна ми само аз да съм звероукротител, а той само да си играе с нея. #Cussing out
Ние пък с Вики събота и неделя ходихме на Предел на една хижа с ученици от училище. На нея много и хареса нащуря се наволя и чист въздух. Аз също съм доволна, защото децата се държаха примерно и не се напиха много, нямаше никакви изцепки. Joy А вчера на връщане Венци ни чакаше на Симитли и открихме сезона и на плажа, аз даже хванах лек тен. Wink
Ние в къщи тези дни също обсъждахме темата за почивка, ама така и нищо конкретно не решихме. Много ни се иска тази година да направим някой лек преход по Рила или Пирин с детето, а морето най-вероятно ще ни е пак в Гърция. Там определено не само че ни е по близо но и доста по ефтино от нашето море ни излиза. Само че кога  и как още не се знае. newsm78
Смайли ако имаш време прати ми снимките от Благоевград, моля те. Heart Eyes

# 219
  • София
Честита годишнина Ели, много, много любов  bouquet

Честито порастване и на Надето  Grinning

Мони и Янче да разкажат за концерта, моля Praynig. Алекс, за възпитанието всичко е толкова сложно, и при всяко дете е различно. Съвети не мога да давам, но и насила не става. Понякога трябва да се изчака, детето само да разбере, че е по-добре да споделя игрите си с други деца. Моите винаги са били щедри, относно играчки, дори понякога загубени, избутвани от разни съоръжения за игри. Криво ми е, казвам им да се борят и те да участват, но не става. Всичко си е до дете. Но ми прави впечатление, че на обноски и държание с други себеподобни се научиха в ДГ.

Нашата почивка вече е организирана, последната седмица на юни сме на Слънчев ден. Септември най-вероятно в Гърция.

# 220
Благодаря на всички момичета за хубавите пожелания. То май, когато не си в настроение и не си планирал нищо се получава най-добре.

# 221
  • София
Айде де, няма ли да кажете за концерта и за след концерта. Аз съм като припикано мушкато днес от сутринта. Нямам сили и желание да гледам дори. Това само с един почивен ден е нечовешко!

Милена, аз сигурно няма да те позная бе жена!! 62 кг!? тва е само в мечтите ми, ти си се стопила, дано си закрепила положението със здравето, че инак мисли му.

Споко, ще ме разпознаеш. Сега съм просто дебеличка, а не тлъста и огромна както бях. 62 кг, ама разпределени на 1.20 височина са си доста. Сега си и личи повече, че съм дребосък. Като си толкова огромен, колкото бях, общото впечатление е друго, изглеждаш по-едър като цяло.

Тоест, сега съм закръгленка, но поне не угоена мазна свинкя, каквато явно съм била, но не съм си давала сметка дори. Щото не съм се гледала въобще. Сега повечко се заглеждам и да ти кажа се дразня от излишните си килограми повече, отколкото се дразнех като бях с 20 кила отгоре. Ако сляза да 52 ще съм почти във форма.

# 222
  • у дома
Миленка, верно си мислех за тебе как ли изглеждаш сега и ти взе че разказа  Wink
Готино си е човек да е лекичък  Wink
Как се чувстваш ти сега? Минаха ли всичките процедури и операции?

# 223
  • София
Концертът беше страхотеееен! Simple Smile
Много съм доволна! Кайли направи страхотно шоу, както и очаквах. Имаше невероятни костюми, танцЬори, визии и ефекти, конфети, музика и много парти атмосфера. Малко от публиката съм разочарована, но не ми е за пръв път Wink Кайли е машина, както и целият й екип. Всичко беше перфектно изпълнено. Много ми беше смешно, когато един мъж зад мен няколко пъти въздъхваше, когато даваха близки нейни планове на екраните: "Как може да е толкова красива тя жена?!..." "Е наистина е много красива тая жена..." И т.н. Simple Smile Милият.

После се прибрахме у дома с Мони и една моя приятелка. Пихме малко винце, разгледахмме записите от телефоните, дообсъдихме концерта и така... Мони сутринта отпраши по срещи с разни дружки.

# 224
Ха сега ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВсИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Това е за вас:

Ели, метни някоя бременна снимка де!
Значи Смайло викаш спорт и масажи за целулита. Уж прилагам, ама ефект не виждам. Днес отивам да си купувам бански, дано той още повече ме стимулира. Какво реши за лагера, сетих се, щото имаше тема в Наште деца тия дни. Аз категорично не бих пуснала толкова малко дете. Simple Smile
Янче, кърмиш ли още? Смайли Ясен още ли похапва добре? Да чукам на дърво и при нас второто издание откъм храна е супер!!!Дано така си остане,  Praynig че Диана на моменти още ми къса нервите Confused
Мони, баш началото на август почти 100% ще сме в БГ. Още не се знае само кога ще заминем, дали ще е юни или юли...Жалко, че ще се разминем.

Общи условия

Активация на акаунт