ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 581
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Ей шошка
добре че е форума да се сетя че имам имен ден  Mr. Green, ама те и смси от бг ме нападат, така че няма как да пропусна  Wink
Благодаря и честито и от мен на празнуващите!!!
Този път не се овековечавам с корем... не знам защо, може би искам бързо да го забравя после  Mr. Green
Като чета спорт, масажи и това онова... ех...

Ей я темата за лагерите на 4.г.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=295225.0;topicseen

Ние тази година май няма да почиваме, освен детето с бабите си де... ама аз като не съм в бройката и не го броя  Sunglasses Grinning

# 226
  • софия
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички адашки !!!Весело изкарване на празника!!!

# 227
  • София
Честито на Ели и на Елена_мл, както и на бате КосЬо Simple Smile

В нашата градина също има оферта и за море и за планина. На планина като че ли повече бих я пуснала... ама няма да е тая година Simple Smile

# 228
  • София
Честито и от мен на именяците!

# 229
  • Sofia
Честито и от мен Еленки Mr. Green Да те живи и здрави! Hug
Днес бяхме при Чам Crazy

# 230
Честито и от мен!

Разказвай, де!

# 231
Хайде и аз да се разпиша след концерта.  Laughing
Невероятно шоу.  Peace Добре се позабавлявахме , попяхме , поскачахме, направихме с Янче прасци  Mr. Green . Много се надявах после да се видим , но.....

Честито и от мене  на Ели , на Елена_мл,  и на бате Косьо . Много здраве и кьсмет.    bouquet

Яна в петьк завьршва пьрви клас и вече ще е с мене по цял ден. Сега и измислям занимания за през ваканцията. Ще ходи на френски по интеньивно . Мисля и на плуване да я запиша. Може пак да се поразходим до София.....някой ден.

За море още нищо не сме мислили. По принцип ходим в началото на септември , заради работата на Яно. Но тази година мисля да отида и по-рано с едни приятели с двете деца. Най-вероятно на Лозенец. После с Яна ще отскочим до Париж и Дисниленд.  По време на разпродажбите естествено  Mr. Green

# 232
  • Sofia
Беше по-блага от друг път Laughing В нея ми е последната надежда за тази алергия Tired

# 233
  • 42.016399,23.101179
Честит празник на всички празнуващи днес!!!
Много щастие и късмет ви желая.  bouquet
Аз днес също имам повод за празнуване и черпене-взех си кормуването. Никога не съм си мислила че може толкова лесно да мине този изпит, голям късмет извадих. Може би точно защото беше на такъв хубав празник. Wink

# 234
хе-хе Марсинко , добре дошла в редиците на декемврийските шофьорки   Laughing   Hug  Лека и безаварийна .  Laughing

# 235
  • София
Marci, ае честито Simple Smile

Мони, плийс доведи Яна и да ходим в Коколандия, както си говорехме.

Шошка, да още кърмя, ама май скоро ще спирам кранчето... ама все от утре Wink

Чоча, какво й даде Чам на Вики?

# 236
  • Sofia
Янче,нещо й даде Laughing
Някакви капки дето сутрин трябва да ги раздрусвам да се събудило лекарството Crazy
Марци честита книжка!

# 237
Мони, плийс доведи Яна и да ходим в Коколандия, както си говорехме.

Янче, да бе. нали се разбрахме , че като си дойдете от Варна ще дойдем. да може и майка да е тук , че  да вземе Марто от градина и да го гледа. Пьк ние с Яна може и да останем в една друга приятелка да спим , за да се видим и с тях....

# 238
  • софия
Благодаря за пожеланията.Като споменахте Коколандия,някой ходил ли е тук  http://www.prikazkata.com/page.php?n=19171&SiteID=454&view_id=19171  ?Мони,и моя свършва училище днес,какво ще ги правим 3 месеца ????Аз на плуване го водя 2 пъти седмично вече 4 година,оглеждам се за някаква лятна занималня,може и езикова,поне до обяд  Praynig,че иначе до септември ще съм  smile3511 Айде Дида ще ходи и юни на детска,ми после и с двамата.....хич не се разбират .

# 239
  • София
Елена, виждала съм реклама за някаква занималня в Младост. Звучеше много обещаващо. Нещо като "детски мечти" беше... предлагаха много разнообразни занимания. АКо искаш потърси ги в нета.

Общи условия

Активация на акаунт