ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 555
  • 288
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Айде бе, не стана ли време да си съберем отрочетата на нещо организирано? Пропуснахме тая Коледа, повечето чавета не съм ги виждала от месеци. Предлагам да се организираме най-официално, защото по мои наблюдение има част от нашата агитка, дето не се впуска в неформални събирания, но когато са "официални", са по-изпълнителни.  Предлагам ви да си изберем един уикенд след да речем месец време, та най-тежките гемии да се натуткат и да си спретнем една голяма среща. Може да е в София, може да е извън, може дори с приспиване да се заврем някъде. Времето е хубаво, и на пикник да отидем, пак няма лошо. Какво ще кажете?

ПС. Замислям другия уикенд да се изнеса към Сандански за 2 дни. Приемаме компания.

# 256
  • 42.016399,23.101179
Цитат
ПС. Замислям другия уикенд да се изнеса към Сандански за 2 дни. Приемаме компания.
Защо не се спреш за по едно кафе в Благоевград, на път ти е? Laughing
Иначе за срещата съм навита много, става и в Благоеевград да дойдете. Нещо с Коледата наистина не стана, а Вики още се сеща и ми говори за София, житената питка и Снежанка. От дечицата там обаче помни само Дара, Ежко и "Марто дето бута децата". Joy
Мони много са ви хубави снимките, тортата наистина е оригинална. Laughing
asa Вики е добре, нищо повече и нямаше. или сме изкарали някой вирус набързо или се замислям и аз върху теорията на бабите че сигурно е хванала очи. newsm78
А на преглед за точният диоптер сме в петък.

# 257
... и "Марто дето бута децата". Joy
...

хе-хе....  Laughing  Whistling
вчера оптивам да го взема от градината , а той стои на пейката до госпожата. питам я - пак ли е наказан , а тя ми казва , че отново си цепнал главата.  ooooh!  . покачил се на катерушката и се метнал отгоре. целият беше в крьв отзад на главата. цялата му коса , вратьт. госпожата го бьрсала с мокри кьрпички, после аз продьлжих  , но тази крьв не спря да тече от 22 часа.  Thinking .
не ми даваше и да го видя , болеше го много. незнаех дали да го водя на лекар или не. в крайна сметка не го заведах . вече незнам как да се справям с него - може ли пьк да е толкова палав.... Laughing . някакви идеи как да го поусмиря малко   Laughing

mkp, страхотна идея за среща. каквото и да решите аз сьм ЗА. ако е някьде с преспиване още по-добре.

днес записах Яна на плуване с индивидуален треньор. а Марто ще го записвам на айкито , че да изразходва малко енргия , защото май я има в голям излишьк  Mr. Green

тук е страхотна жега - в 10 часа навьн не се стоеше. 

весел и прохледен ден ви желая    bouquet

# 258
  • София
Ванеса с баба си и гледачката са се спасили на Витоша, пикник си правят на Тихия кът. Снощи изведнъж ме осени вдъхновение, че повече не мога да се съобразявам с изграждането на "личността" й и махам памперсите въобще и изобщо за първи път я сложих да си легне без нощен памперс. Навих си часовника и в 3.30 станах да я заведа до тоалетна. На сутринта не беше напикана. Дайте опит вие как махнахте нощните памперси и имаше ли инциденти. Да я будя ли да пишка или не? Не знам само с другите нужди как ще се получи, защото снощи се отказа като й казах, че няма памперс. Вече не й се акало.... newsm78
Естествено по въпроса с градината пак съм в размисъл. Тъкмо подписах договор с тая зад нас и баба й ми влезе с някаква нова градина, Пумукъл или нещо такова, в Павлово се намирала и била страхотна. В петък ще ги навестя. Някой да има инфо за тая градина?

# 259
Нощният памперс и аз още не съм махнала, ще следя за съвети. Някой път сутрин е напикан, друг път-не. Почти съм сигурна, че се изпишква сутрин, като се събуди, но аз не я вадя от леглото веднага, обича да се излежава мързеланката, чете си книжки и по някое време ме вика  Grinning

# 260
Вики до скоро приемрно до преди 3-4 месеца, ако е пил много течности преди лягане, дори и да го изпишкам, се е изпускал. принципно не му давам да льока по едно кило сок вечер, но не ме слуша и си пие, имало е аварии, но съм послала такова специалнопод чаршафа непромокаемо
споко  - 1-2 пъти и няма да има гафове Peace

# 261
  • Sofia
Ние махнахме нощния памперс януари.От раз,не е имала гафове досега.Само един път беше настинала и се беше отвила и съответно напишкала.Първите 2-3 дни се будех аз и спях неспокойно,но после ми мина.нея не съм я будила,защото знам,че не е хубаво деца да се будят.
Миме,интересно ми е когато е с баба си и игледачката коя от двете се занимава с нуждите й и кой е авторитета,който трябва да слуша

# 262
  • София
Хеее, Чоча, естествено че и двете са занимават с нуждите й и че никого не слуша  Mr. Green

# 263
Хеее, Чоча, естествено че и двете са занимават с нуждите й и че никого не слуша  Mr. Green
блазя и, мамка му, що не си ме родила ти, ебаси кефУ
освен да ми я дадеш за снаа, и без друго е едно таков рахитично, соникакво, тахмън за моя убавец, като две капки вода са Flutter Flutter
в неделя с бацко сме в коколандия, ако искате - запоВедайте с нас

# 264
  • София
Става, обаче нея като я питат харесва ли ти това или онова момченце, отсича "Да/не, но аз ще се оженя за принц Марк". Любов, кво да правиш  Mr. Green Не знам как й е влязъл Марк в главата, според мен дори не си го спомня (поради злата свекърва, която го крие), но е категорична в намеренията си спрямо него. Дори принц Корнелий е в немилост  Laughing

# 265
  • София
mkp, ние нощния го махнахме още миналото лято, когато Мая тръгна за Варна с баща си и той й забрави памперсите...
Понеже имаше период преди време, когато много се напикаваше нощем, започнахме да я изпикаваме в гърнето към 12-1, както си е в полуспящо състояние. Обикновено по това време ставаха авариите. Сега откакто сме тук ме помързява да я изпикавам и сутрин няма инциденти... Да видим докога. Иначе вечер почти не давам да пие течности. И веднага преди леглото я изпикавам.

# 266
За нощните пампи и ние някъде есента ги ликвидирахме, като тръгна на градина... бяха все сухи според мен и просто ги махнах... понякога става да пишка през ноща, или почва много да скимти по никое време 2-3ч - изглежда много й се спи но и природата я зове неотлъчно, тогава я будя да пишка, но то вечерта се познава от рано, след вечеря ако се налива... е ясно че ще ставаме, ако не ... няма проблем за цялата нощ...

Лелеле Монкаааа
опасна работа са ти децата  Wink Whistling Mr. Green

Днес има най-после и нашата мома тържество в градината... много съм любопитна по случая, тя говори най-малко от понеделник само за това... как щяло да има подаръци всъщност най-много я вълнува Mr. Green

# 267
  • София
Направо съм на път да се откажа пак. Снощи й се акаше и истеряса, че няма памперс. Рева, крещя, кри се, накрая се видях в чудо и й предложих да ака в гащите, след като "акото не иска да излезе на гърнето". Отказа и този вариант и в края на краищата се отказа да ака въобще. Ще вземе да се запече тая проклетия, тя без това е проблемна в това отношение. И като капак  снощи се напика 2 пъти, хем я изпишках преди лягане.  ooooh!

# 268
Милена остави я, не я травмирай, явно просто не е готова
стига сме живяли в някакви норми - до 3 се маха памперс, до 23 се жени, до 30 е домакиня с две деца и 30 кила подарък от живота
мани я
когато иска
опитай лятото пак, горещото лято.............

# 269
  • София
Не се отказвай, и Виктор трудно се отказа да ака в памперса. Слагахме го само да свърши голямата работа. Но на мен ми писна и за 10 дни го превъзпитах, все пак тръгваше на градина, а там няма кой да се занимава с неговите нужди. Първите три дни се стиска, но то не може вечно да се стиска. Обикаляше нервен, но памперс НЕ Naughty Аз пропуснах гърнето и направо на тоалетната чиния с детска дъска. Против запичане й давай да хрупа ябълки. Обикновено след една изядена, до половин-един час свършват голямата работа. И много течности.

Общи условия

Активация на акаунт