Летни ботуши?

• 28 401
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Sexy Shoe Girl имаш уникални обувки Heart Eyes А по въпроса с летните ботуши мога да кажа,че страшно много харесвам тези на дупките, но по скоро за междинните сезони.Вчера видях едно момиче с ботуши,ама не бяха много летни- направо си бяха затворени с много малко дупки в горната част и като си представите какви жеги са сега, първата ми мисъл беше - "Боже, как ли и миришат краката" Mr. Green Joy Joy Joy

# 91
  • Mediterraneo

Много хубаво, но всичко е въпрос на вкус. Нито ми харесват, нито пък някога ще обуя такова нещо  Crazy

# 92
Харесват ми.Също и новите ти.Изглеждат доста секси,но за по хладно време.Аз тези дето харесах в онлайн магазина са с по-малко каишки,но също според мен би трябвало да стоят добре.С какъв тоалет ти отиват най-много?

# 93
Моделите с изключение на каубойските като цяло, ми харесват, но бих ги носила на пролет (и то по скоро ранна) и есен .
Аз лятото затворена обувка не обувам Confused пък и при първа възможност сзахеърлям и палта и ботуши.Тази година от края на февруари по ГОЛЯМО изключение ми се е случвало да обуя ботуши.
А това,че е летен незначи ,че трябва обезателно да се носи юли или август ... по-скоро ознаачава ,че не е подходящ за зимата.Така го тълкувам аз:)

# 94
Харесват ми.Също и новите ти.Изглеждат доста секси,но за по хладно време.Аз тези дето харесах в онлайн магазина са с по-малко каишки,но също според мен би трябвало да стоят добре.С какъв тоалет ти отиват най-много?

Благодаря. Аз ги нося вечер предимно когато излизам и стоят много секси с къса черна рокля или с къси гащи със някакъв сладурски топ.

# 95

Леле,страхотни са ти PeaceБраво.Обожавам ботушите за всякакъв сезон.Миличка аз от къде мога да си взема некви такива.Тия розовите и  те са яки.Със здраве да си ги носиш Hug Peace

# 96
Мила,уникални са розовите. Щ споделиш ли откъде са купени Hug

# 97
Мила,уникални са розовите. Щ споделиш ли откъде са купени Hug
На мен не ми харесват.

# 98
izgarq6tata, Jeny_Cherry благодаря ви момичета. Дънковите ботуши с розов ток ли разбирате под "розови"? Ако става въпрос за тях те ми купени от Щатите в началото на лятото.

CoffeeIna съжалявам че не ти харесват ботушите ми , Cry всеки си има собствен вкус. Покажи ни ти тогава нещо по -хубаво което ти харесваш.

# 99
  • Пловдив
И на мен ми харесват  Peace

# 100
http://www.flickr.com/photos/27544293@N02/2576240429/in/photostream/

Teзи ми харесват, не ги бях видяла. Не изпитвам нужда да си показвам обувките.

# 101
http://www.flickr.com/photos/27544293@N02/2576240429/in/photostream/

Teзи ми харесват, не ги бях видяла. Не изпитвам нужда да си показвам обувките.

Наистина са страхотни! Искам ги... Mr. Green Mr. Green

# 102
Според мен лятото не е за ботуши, а за лек чехлички, които да позволяват кожата на стъпалата да диша  Peace

# 103
izgarq6tata, Jeny_Cherry благодаря ви момичета. Дънковите ботуши с розов ток ли разбирате под "розови"? Ако става въпрос за тях те ми купени от Щатите в началото на лятото.

CoffeeIna съжалявам че не ти харесват ботушите ми , Cry всеки си има собствен вкус. Покажи ни ти тогава нещо по -хубаво което ти харесваш.

пфууууууу,знаех си.Все си харесвам неща които ги няма  в Бг. #Cussing outДа си ги носиш със здраве Peace

# 104
Имам летни ботуши-изрязани са като дантела нагоре, но долу са затворени. Не отиват на всеки тоалет, но има модели на рокли и поли , които стоят перфектно точно с такъв ботуш-имам дънкова  рокля с дантела, и комбинацията е убииствена.Но спарват ботушките, и не ги нося в жегите и през деня, слагам ги в по-прохладно време, и вечер.Имам ги от няколко месеца, още не съм им се нарадвала, а преди време паднах , и струйка кръв ги изцапа. Направиха ми шест шева на коляното, а аз през цялото време си мислех ще се изпере ли петното Joy

Общи условия

Активация на акаунт