Стикерите със Шрек

• 45 049
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
първия го имаме 3 пъти,но последния..го търсим.има един ароматизиран-аромат на рози №100 и го търсим.
работя в магазин и съм решила всеки понеделник да правим срещи-размени.търся начин да съобщим за  идеята и да се събират повече деца.

# 106
  • На черешата
първия го имаме 3 пъти,но последния..го търсим.има един ароматизиран-аромат на рози №100 и го търсим.
работя в магазин и съм решила всеки понеделник да правим срещи-размени.търся начин да съобщим за  идеята и да се събират повече деца.

А първия какъв е,знам че втория беше блестящ със Шрек. newsm78

# 107
  А миришещ засега има само един,с джинджифиленото човече.

Радвай се, че имате този, защото ако знаеш как мирише дъха на Шрек...  Sick Mr. Green

# 108
  • На черешата
  А миришещ засега има само един,с джинджифиленото човече.

Радвай се, че имате този, защото ако знаеш как мирише дъха на Шрек...  Sick Mr. Green

Вчера купих 15 пакета,които ще и давам по малко поне един месец.По съвета на хлапето,което ми ги избра ги взехме повечето миришещи и блестящи пък да видим какво ще изскочи.сигурно ще има някоя смрад. Mr. Green

# 109
Фантичка, ние по погрешка се бяхме сдобили с цяла кутия (да не разказвам сега историята, че не е за разправяне  Mr. Green), та беше едно лепене, едно мирисане, едно чудо... Очаквай изненади!  Mr. Green

Сега не купувам, след цялата тая лудост да си починем и ние малко...  Whistling

# 110
  • На черешата
  Joy Joy Joy Подготвям се психически,пак да ми замирише като на пълен памперс. Mr. Green

# 111
По-голямото ми дете има сайт на платен хост.Искате ли да направим сайт на поддомейн за шрек?Ще се администратори.

Фантичка,съгласна ли си?

# 112
  • На черешата
 И какво точно ще правим на сайта?

# 113
Ето ни и нас в кюпа на събиарщите стикери.
Купихме първите три броя когато ги пуснаха в края на миналата година. Скоро установих, че отново са ги пуснали в продажба + пакетчетата със стикери. Имаме повтарящи се вече от всички видове. Тряба скоро на направим "менкане".

# 114
УРА имаме №100.  №1 е шрек и фиона.

# 115
проверката на пакетчетата дава резултат.дъщеря ми ги избира избира и хоп №100

# 116
И какво точно ще правим на сайта?

Всичко за шрек.

# 117
  • На черешата
проверката на пакетчетата дава резултат.дъщеря ми ги избира избира и хоп №100

И ние се сдобихме с първия и един с аромат на печено прасе,уж.  Joy Joy Joy
 А от 2 имаме 4 бр.  ooooh!

# 118
харесвам шрек ,,аз съм печено магаре".но тия стикери ми идват в повече.сънувах че лепя лепя  а те нямат край.

# 119
  • София,
И аз днес му взех две пакетчета, ама ме хвана яд, че продавачката така ми ги подаде, които тя хвана без да ни даде да си изберем, но моя от одеве само се мотка и още не ги е отворил, нещо имам чувството, че желанието му се е изпарило, аз имам повече мерак от него и ще взема аз да ги налепя. Той в момента си играе с един бебешки сиди плеър, който купихме на беба със списание Барби и изобщо е забравил за стикерите  Mr. Green
Фантичка, а с вас нали живеем близо та може да си ги менкаме много лесно, само да съберем и ние повече повтарящи, че засега имаме само два, но единия е от менящите се, трябва да видя кой номер е. А такива миришешщи май все още нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт