Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Плановете за храна и напитки за Великден включват разнообразие от салати като винегрет, картофена, 'Снежанка', зелена салата, месо като пилешко, кюфтета, кебапчета, пържоли (свинско и пилешко), яйца на очи или омлети (говеждо и свинско), гарнитури като маслини , пан-фритирани зеленчуци, лютеница, пататник фритас, ядки и сосове като американски дресинг за салата, майонеза, кетчуп, оцет , олио и сол. Предлагат се също лимони и сокове (без алкохол и газирани напитки). За възрастни има уиски, ракия и бира. Десертите включват баница, хляб или козунак със сладкиши или торта. Ще бъдат осигурени пластмасови прибори, принадлежности за барбекю, въглища и дървени въглища. Ще има маса с покривка и различни игри за деца като ловене на яйца и торбички с изненади.
-
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
-
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
-
Какви са плановете за актуализиране на снимките на децата?
-
Какви са плановете за транспортиране на багажа?
боядисваха други само цъкаха и държаха бебе Сава
.важното е 4е е щастлива Ния след бодисването . 

.Майка ми все казва,4е в биенето е тънкостта на козунака,най-малко 100 пъти 
.Ох,дано да не забравя нещо,4е много съм разсеяна
.Саби някав вирос е лепнала дано не ства сериозно
.Даваи оризова вода или питаи за не6то в аптеката.Аз правих кифли4ки и предния пат кузонака го бих в центруфугата,стана тестото гладко и хубаво
Майтап Силрайче, радвай се, че има такива хора с такива приказки. Камъни се хвърлят по плодните дръвчета, по яловите ко да хвърляш.
Ако имам сили и време може и питка да направя. Вино.