Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 368
  • 427
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мелиса, а ти изправяш ли си косата или това ти е естествената ? 
Естествената ми е чуплива,снимката е след сешоар на фризьор. Grinning

Ясно, можеш ли да покажеш и снимка с естествената си коса.  Flutter

# 316
Мелиса, а ти изправяш ли си косата или това ти е естествената ? 
Естествената ми е чуплива,снимката е след сешоар на фризьор. Grinning

Нямам за съжаление. Sad
Аз сега искам да се науча да си я изправям и вкъщи,но не мисля,че ще успея да се справя.

# 317
  • София

Нямам за съжаление. Sad

Нямаш ли фото да я снимаш или пък с телефон ?

# 318
Фотото ми не е в нас и си затрих кабела за телефона  ooooh! Надявам се скоро да сложа снимки. Hug

# 319
  • София
Фотото ми не е в нас и си затрих кабела за телефона  ooooh! Надявам се скоро да сложа снимки. Hug

Ще чакам с нетърпение.  Hug

# 320

Ще чакам с нетърпение.  Hug

bouquet
Миличка,а ти как си изправяш косата?
Аз в събота,докато чаках при фризьора гледах много внимателно как изправят и общо-взето добих представа. Simple Smile
С преса ми изглежда твърде изтощаващо за косата.

# 321
  • София
Мелиса,ако искаш обем в корена може да си вземеш Волюм лифт.Това е пяна за обем в корена от Техни арт на Лореал.
И изглеждаш страхотно Heart Eyes

# 322
  • София
Миличка,а ти как си изправяш косата?
Аз в събота,докато чаках при фризьора гледах много внимателно как изправят и общо-взето добих представа. Simple Smile
С преса ми изглежда твърде изтощаващо за косата.

С преса се изправям, но не ми е изтощена косата въобще.  Peace

# 323
Мелиса,ако искаш обем в корена може да си вземеш Волюм лифт.Това е пяна за обем в корена от Техни арт на Лореал.
Мерси много.  bouquet Hug
А за спрейчето,което имам може ли да ми кажеш нещо,защото ми е нова и искам поне малко да идползвам от него преди да си взема ново. Hug

# 324
Ето маската,от която съм изключително доволна http://angelbg.com/default.asp  Hug

# 325
Доволна съм от ЧИ!Страхотни продукти, мската, кристалите  ,блясъка,защитния спрей.Подходящи за за екстейшън

# 326
  • София
Доволна съм от ЧИ!Страхотни продукти, мската, кристалите  ,блясъка,защитния спрей.Подходящи за за екстейшън

Да, страхотни са !. Heart Eyes

# 327
  • София
Мерси много.  bouquet Hug
А за спрейчето,което имам може ли да ми кажеш нещо,защото ми е нова и искам поне малко да идползвам от него преди да си взема ново. Hug
А ми аз ти бях препоръчала пяната,незнам ти защо си избрала спрея Wink
Пръскай в корена от спрейчето,за да може от там да дадеш обем на косата Peace

# 328
Момичта, кажете ми къде в София сте виждали балсама Ciment - Anti usure. В Цум го няма, в салона на Мая Илиева също, а и на Алабин провери вчера и там го няма, а и знаете ли каква му е цената?  Hug

# 329
  • София
Момичта, кажете ми къде в София сте виждали балсама Ciment - Anti usure. В Цум го няма, в салона на Мая Илиева също, а и на Алабин провери вчера и там го няма, а и знаете ли каква му е цената?  Hug

В салоните Кало. Peace

Звънкай и ги питай за цената.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт