Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 310
  • 427
  •   1
Отговори
# 375

Мерси много, Иля! Току що си поръчах ампулки Вита Цимент. Щом ти действа добре, най-вероятно и при мен ще е така. Наесен ще я започна отново тази серия, все пак продължавам да се изрусявам силно.

Mademoiselle, ще чакам отзиви за ампулките !  Hug

Иля, аз тях съм ги ползвала вече, но доста отдавна, някъде преди 3 год. бях със серията Цимент. Страхотни са, много силни и концентрирани, косата ми се съживи почти моментално. Слагах си по една веднъж месечно. Дано и без да ми е силно изтощена косата да действат пак толкова добре  Wink

# 376
Искам да похваля спрея за блясък на SERI. МНого ми помага при изправянето с преса и прави косата ми като коприна. С UV защита е. Дълго време търсих такъв продукт, даже бях пуснала специална тема за нещо ефективно за изправяне на коса. За съжаление не мога да намеря снимка в Интернет. Но ако някой се интересува ще снимам  моя.

# 377
  • София
Е то за едни е страхотен, за други не. Може би ако човек иска да поддържа обем, това не му е най-подходящият продукт. Въпреки, че ако се сложи малко според мен не влияе на обема.

ами аз не целя обем то май има един друг продук за обем в зелените шишенца

А, разбрах какъв е проблема. И аз го имах същия преди време.
а как го реши Laughing

Защото и моята коса беше така, както я описваш. Дори този серум си го взех поради същата причина, която ти описваш и не си реших проблема с хвърчането.
Как го реших - пиша ти на ЛС  Laughing

# 378
  • София
Искам да похваля спрея за блясък на SERI. МНого ми помага при изправянето с преса и прави косата ми като коприна. С UV защита е. Дълго време търсих такъв продукт, даже бях пуснала специална тема за нещо ефективно за изправяне на коса. За съжаление не мога да намеря снимка в Интернет. Но ако някой се интересува ще снимам  моя.

natashaa, разбира се, че искам да видя снимчица на спрейчето.  Flutter Hug

# 379
Момичета какво ще ми препоръчате от лятната серия на Керастаз?Шампоана ми е ясен.Но искам да си взема или маска или някакъв крем по дължината на косата но не мога да се ориентирам .В Ягодка има толкова много продукти.

# 380
  • София

И аз съм ползвала тяхно спрейче преди година и също ми хареса. Беше и със страхотен аромат. В сиво шишенце е, нали?

# 381
Момичета какво ще ми препоръчате от лятната серия на Керастаз?Шампоана ми е ясен.Но искам да си взема или маска или някакъв крем по дължината на косата но не мога да се ориентирам .В Ягодка има толкова много продукти.
Kerastase Soleil- маската с UV и серума. Много съм доволна от тази серия, тъй като съм блондинка  Flutter  и успешно ми запазва сивия цвят на боята , подхранва добре косъма и са със страхотни аромати( е те всичките им продукти са хубави тъй като и от  Kerastase Nutritive пробвах продукти).

# 382
Иля, Illy, ето го спрейчето http://img291.imageshack.us/img291/2904/image009om6.jpg.
А цената му е само 9лв  Sunglasses

# 383
  • София
Natashaa, от къде е купен?

# 384
За изправяне със сешоар и четка какво може да ми препоръчате?

# 385
Искам да похваля този шампоан http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=535 Адски много ми хареса, а съм си мила косата с него само веднъж! Измих си косата в сряда и тя се омазни чак в събота, което е някакъв невероятен рекорд за мен. С всеки друг шампоан на следващия ден вече съм с мазни корени. И определено косата е по-плътна. Малко ми е странно как може да съм толкова въодушевена само от 1 ползване, но е факт Simple Smile Може би тази марка предлага наистина хубави продукти (вече споделих за маската, която си взех). Майка ми използва шампоана за боядисана коса и също е много доволна!

# 386
Natashaa, от къде е купен?

Ами виждам, че си от София. Аз моя го взех от Варна,от един магазин на Чаталджа. Има го и в някои фризьорски салони.

# 387
  • Варна,морето ...

аз си взех маската и съм доволна

# 388
  • София
В Бг от лятната серия на Керастаз пускат всяка година шампоана, маската и спрейчето.

Някой ползвал ли е друг продукт от тази серия ?

# 389
Благодаря за отговорите   bouquetА може ли и линк към тези продукти?

Общи условия

Активация на акаунт