Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 310
  • 427
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, споделете, какви слънцезащитни продукти за коса сте си купили?

И ползвате ли слънцезащитни спрейове и в градските условия или само на море ?

# 391
  Аз си вземам слънцезащитния спрей на Керастаз/не помня точно името Thinking,в червена опаковка е/-ползвам го ежедневено,независимо дали съм на море или съм в града Peace
  Аз пак ще попитам Embarassed-препоръчайте ми продукти за обем-косата ми е естествено руса,с тънък и фин косъм,средна дължина Confused
  Благодаря  bouquet

# 392
Момичета, имам един такъв въпрос за ампулите Вита Цимент. За тях пише, че се получава натрупване върху косъма, което издържа пет измивания на косата. Имате ли впечатления дали това не пречи на боядисването на косата? Трябва ли да се изчака 4-5 измивания, за да се измие или мога да си боядисам косата веднага?

# 393
Sophi може ли да го покажеш на снимка или да дадеш линк за слънцезащитния спрей  Grinning

# 394
Момичета, имам един такъв въпрос за ампулите Вита Цимент. За тях пише, че се получава натрупване върху косъма, което издържа пет измивания на косата. Имате ли впечатления дали това не пречи на боядисването на косата? Трябва ли да се изчака 4-5 измивания, за да се измие или мога да си боядисам косата веднага?

Аз съм слагала винаги непосредствено след боядисване, поне така ми се струва по-логично. Изрусявам се и това естествено е агресивно за косата, така че идеята ми е била веднага след това да компенсирам с нещо силно възстановяващо. Не ми се вярва това, че си ползвала Вита цимента да попречи по някакъв начин на боядисването, по-скоро се питам дали боята няма да съкрати действието на ампулката  Thinking  Не е лошо да попиташ в някой салон..

# 395
  • София
Не,не пречи на боядисването.

# 396
# 397
Sophi   благодаря   bouquet

а може ли да ми кажеш как го ползваш

# 398
  • София
Здравейте дами, случайно попаднах на този сайт - www.strawberrynet.com. Поръчах си един продукт малко прибързано, без да се допитам. Все още чакам да пристигне. Въпросът ми е дали някой си е поръчвал продукти от там и с какво качество са. Защото цените им са доста добри в сравнение с магазините за козметика и фризьорските салони.

# 399
# 400
  • София

Sophi, доволна ли си от спрейчето ?

# 401
  • София
Иля, Illy, ето го спрейчето http://img291.imageshack.us/img291/2904/image009om6.jpg.
А цената му е само 9лв  Sunglasses

natashaa , мерси много за снимчицата !   bouquet

# 402
Mademoiselle, Galq4, много благодаря за отговорите.  bouquet

# 403
имам го и май не съм очарована,не заглажда хубаво,а и косата след това стои като залепнала

# 404
Ето едно спрейче за слънцезащита http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=591

Общи условия

Активация на акаунт