Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 310
  • 427
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Sourire, ползвала ли си го, доволна ли си от него ?

# 406
Не съм. Аз сега, зарибена от вас, смятам да си взема такъв продукт. Не съм и предполагала, че е нужно  Embarassed

# 407
  • София
Не съм. Аз сега, зарибена от вас, смятам да си взема такъв продукт. Не съм и предполагала, че е нужно  Embarassed

Супер, ще чакам отзиви като го пробваш.  Hug

# 408

Доволна съм PeaceВече втора година си купувам WinkНанасям го всеки ден преди излизане,на суха коса-2-3 впръсквания/има много приятен аромат,освен това Wink

# 409
  • София

Доволна съм PeaceВече втора година си купувам WinkНанасям го всеки ден преди излизане,на суха коса-2-3 впръсквания/има много приятен аромат,освен това Wink

А изправяш ли си косата, дали спрейчето няма да я накъдря ?  newsm78

# 410
  Аз съм си с права коса/нали писах,че именно липсата на обем ми е проблема Wink/,не мисля,че ще се накъдри-спрейчето е на водна основа и е много леко-впръсквам на разстояние по дължината на косата-нито се начупва,нито стои на "клечки" Peace

# 411
Момичета вижте това е ново - серия за слънце  newsm78
http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=82

# 412
  • София
  Аз съм си с права коса/нали писах,че именно липсата на обем ми е проблема Wink/,не мисля,че ще се накъдри-спрейчето е на водна основа и е много леко-впръсквам на разстояние по дължината на косата-нито се начупва,нито стои на "клечки" Peace

Мерси, SophiHug

# 413
  • варна
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=82&products_id=453
Аз го ползвах миналото лято този флуид,даже имам и малко за това лято,ама не ми харесва особено.Предната година ползвах на Рене Фуртерер защитния лосион с фактор 90 newsm78/май нещо такова пише/ и по ми хареса.
Даже тази година пак ще си купя на РФуртерер. Grinning/като цена бяха горе долу еднакви+- 3 лв.

# 414
Аз искам да попитам някой ползвал ли е шампоана на Loreal-shine blonde?Решила съм този път него да пробвам,но искам да чуя и вашите мнения ако вече сте го ползвали.

# 415
момичета след като и мен зарибихте... да се похваля Hugвзех си на лореал абсолют репеьр- шампоан+маска за коса. Вече близо месец ползвам и определено маската прави ужасно изтощената ми коса копринена Peace Все още използвам за изгорената от боядисването коса преса с кристали..няма как Cry но поне новата косичка от горе е много по-жива и здрава  bouquet

# 416
kakvo izpolzvash pri izpravianeto s presa zastoto i moiata kosa e mnogo izgorena

# 417
с две ръце съм за и препоръчвам кристалите на уна (зеленикава опаковка) Peace пробвах биофарма - според мен са пълен боклук. Пробвах и на лореал крема за преса (розова опаковка)...нещо не ми допадна..

# 418
momicheta
kakvo ste kajete za markata BIOPOINT

# 419
  • София
coke2k , пиши на кирилица.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт