Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 324
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,според вас косата ми изтощена ли е? newsm78

Иля,с нетърпение ще чакам снимките ти.  bouquet

# 301
niakoi bi li mi pomognal za kristalite na Alfaparf,ot kade moga da si gi zakupia v Ruse?

# 302
  • София
Мелиса, супер си! Заради теб отворих picvalley а него не го отварям, защото ми пълни компютъра с щуротии. Много приятен рус цвят и много ти отива.
Мисля, че косата ти е доста добре, не е изтощена, гладка е и има блясък  Peace За руса коса изглежда повече от перфектно!

# 303
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=373

momicheta kakvo ste kajete za tozi produkt,molia spodelete opita si

# 304
# 305
Мелиса, супер си! Заради теб отворих picvalley а него не го отварям, защото ми пълни компютъра с щуротии. Много приятен рус цвят и много ти отива.
Мисля, че косата ти е доста добре, не е изтощена, гладка е и има блясък  Peace За руса коса изглежда повече от перфектно!
Мерси много  Hug
Питам,защото знам,че изрусяването много изтощава косата,а и не съм се подстригвала почти 4 месеца(но утре вече ще отида Laughing)

# 306
# 307

взех си го от фризьорката ми - уж само в саланите ги продават  Wink

# 308
Как точно се използва?Колко време "държи" обема?  bouquet

# 309
Слад сешоар,впръсквам в корена и позаглаждам иначе бухва много!държи си почти 2 дни(през ден я мия)

# 310
  • София

Ей на това Пролет много ще му се зарадва Peace Тя отдавна си търси ефикасен продукт за обем.

# 311
По принцип тази серия не се предлага в България,така че надали ще има много момичета,която да са я тествали. Simple Smile
По описание звучи супер. Peace

# 312
Момичета,за обем аз си взех този спрей http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=67&products_id=326 ,но нещо не го използвам май както трябва. newsm78 Все не ми се получава обем....

# 313
  • София
Мелиса, а ти изправяш ли си косата или това ти е естествената ? 

# 314
Мелиса, а ти изправяш ли си косата или това ти е естествената ? 
Естествената ми е чуплива,снимката е след сешоар на фризьор. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт