Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 344
  • 427
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета днес тествах маска на професионална козметика за коса Angel,която сега навлиза на българския пазар и трябва да ви кажа,че просто съм изумена-косата ми е страшно мека и бляскава. Heart Eyes

Мелиса, къде ги пробва?

# 241
За сега любимата ми комбинация от продукти на Kerastase  - Dermo-calm за чувствителен скалп, невероятен, дори придава плътност на косата, обем и Виталното мляко от подхранващата серия NutritiveHeart Eyes
Както и любимите кристали, препоръчани от Иля! Hug

Редувам със серия за боядисана коса на Kerastase - и не съм много очарована, но става, а все още ми стоят непокътнати продуктите (пак от същият бранд) за обем. Confused
Смятам да си купя и спрей за слънчева защита.

Искам да попитам и каква преса за коса ще препоръчате, момичета? (Да, въпреки многобройните теми във форума, търся отговор тук.) Ако вече сте коментирали, може и с препратки.  Peace Благодаря!

# 242
  • София

Искам да попитам и каква преса за коса ще препоръчате, момичета? (Да, въпреки многобройните теми във форума, търся отговор тук.) Ако вече сте коментирали, може и с препратки.  Peace Благодаря!

Миличка Ив  Heart Eyes, страшно съм доволна от моята стъклокерамична преса Tondeo на Solingen, направо е невероятна.  Crazy Peace

Ето тук съм споделила по- подробно и съм показала картинка на пресата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271551.msg6949187#msg6949187Peace

# 243
Иляnewsm51!
И аз ще си комбинирам пресата, която ми препоръча с този Термичен Цимент.  bouquet

# 244
За сега любимата ми комбинация от продукти на Kerastase  - Dermo-calm за чувствителен скалп, невероятен, дори придава плътност на косата, обем и Виталното мляко от подхранващата серия NutritiveHeart Eyes
Както и любимите кристали, препоръчани от Иля! Hug

Ив, може ли мъничко инфо за това витално мляко. Сещам се за кой продукт става въпрос. Какво е усещането, леко ли е или омазнява, косата разресва ли се лесно? Аз отново си взех подхранваща серия на Керастаз, но не купих нищо без отмиване, защото също съм с кристалите на Алфапарф и смятах с тях да продължа. Ползвала съм и тези на Керастаз, но не ми се повтаряше. Ще съм ти благодарна да сподилиш как действа млякото  Praynig

# 245
  • София
Иляnewsm51!
И аз ще си комбинирам пресата, която ми препоръча с този Термичен Цимент.  bouquet

Hug

Комбинирай ги мила Ив и ще останеш със сигурност възхитена.  Flutter

# 246
*Mademoiselle* , не само, че не омазнява, но хидратира косата, става мекичка, и не я разпилява. С лека текстура е. Разресването е лесно. Подхранена е в този смисъл, че ми пребори сухотата по краищата (дори започвам нанасянето близо до корена). Наистина ми я съживи, защото косата ми е доста дълга, беше се поизтощила от боядисване при смяна на боя, но този продукт я съживи. Обгрижвам я с Виталното мляко повече от три месеца, а тези дни започвам нова опаковка. Аромата е невероятен, даже косамът дълго го съхранява. Няма да сбъркаш, ако го купиш!  Peace
Ползвала съм го и преди години (първата серия, която тествах), но тогава косата ми нямаше нужда от подхранваща грижа и не бях много очарована - не я боядисвах.
Само, той е с отмиване.

# 247
  • Варна,морето ...
днес си взех  кристалите на алфапарф  Grinningкато ги сравнявам с тези на салерм  и двете ми харесаха не мога да кажа кое  е по добро.единствено салерм има ув защита която липсва при алфапарф

# 248
Някой ползвал ли е този шампоан за чувствителен скалп? Какви са отзивите?
Мъжат ми е със себорея и много мазна коса. Дали ще е подходящ?

А отзиви за този?

Шампоан за мазна коса  Себо Контрол?
Белка,  колко струват кристалите и как ги нанасяш?

# 249
Ив, много ти благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

Ще го пробвам непременно, но щом е с отмиване ще свърша първо с маската, която имам сега. Аз съм си мислела за друг продукт - Lait Nutri Sculpt, то е с отмиване. Така, че благодаря и че пусна снимка, иначе щях да се объркам  Hug

# 250
  • София
Някой ползвал ли е този шампоан за чувствителен скалп? Какви са отзивите?
Мъжат ми е със себорея и много мазна коса. Дали ще е подходящ?

А отзиви за този?

Шампоан за мазна коса  Себо Контрол?
Белка,  колко струват кристалите и как ги нанасяш?
Снимките не се виждат или поне аз не ги виждам.
Себо контрола е подходящ,но вече е спрян от производство и на негово място шампоана се казва Пюр ресурс.

# 251
  • Paris
Видях, че сте коментирали марката за която писах. Аз лични впечатления няма, не мога да кажа нищо, но пък се наслушах вчера на суперлативи. Цените са такива в този салон, но съм сигурна че в чужбина могат да се намерят по-евтино. Значи казвате, че не са нищо особено newsm78 Още по-добре, да не се изкушавам.
Иля, предлага се в салона в Трията, ако имаш път мини да ги разгледаш. Hug

# 252
днес си взех  кристалите на алфапарф  Grinningкато ги сравнявам с тези на салерм  и двете ми харесаха не мога да кажа кое  е по добро.единствено салерм има ув защита която липсва при алфапарф
салерм-може ли да ги видим?!

# 253
Момичета искам да си взема някакъв серум или кристали за коса. Искам да ви попитам някой ползвал ли е на Kerastase от серията Nutritive Oleo Relax или изобщо нещо подобно на Kerastase или пък на L'oreal Professional   bouquet Благодаря ви предварително!

# 254
  • Варна,морето ...
Момичета искам да си взема някакъв серум или кристали за коса. Искам да ви попитам някой ползвал ли е на Kerastase от серията Nutritive Oleo Relax или изобщо нещо подобно на Kerastase или пък на L'oreal Professional   bouquet Благодаря ви предварително!
az sym dowolna ot tozi na loreal pridawa  blqsyk i zaglajda

Общи условия

Активация на акаунт