Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 390
  • 427
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris
Мацки, току що се връщам от фризьор. Предлагат в салона серията Алтерна, която била най-най-доброто за коса. Серии със трюфели, с хайвер, големи чудесии. Шампоан и балсам струват приблизително около 200 лв. Наистина голяма скъпотия, но пък и хвалбите са големи. Засега не мога да си позволя подобни суми за косата си. Но съм впечатлена. Прочетох съдържанието на повечето шампоани, изобилие от растителни екстракти, масла.Намерих това в нета, който се интересува да прочете.
http://hairloss1.introweb.nl/cgi-bin/haaruitval.storefront/it/Ca … ZMCFQwouwodIj_qqg

# 226
  • София
Иля, искам да си поръчам нещо от ягодка,но не мога да преценя,кое точно ще е подходящо за мен.
Косата ми е много бързоомазняваща се, предимно в корените. Не издържа и два дена. Боядисвам я с боите на Лореал по принцип. Искам шампоан и балсам. Краищата ми съответно са сухички, но не като слама.
Бяхте споменавали и за много хубаво спрейче по-напред за блясък и защита.
Моля те, да ми помогнеш с избора, защото в събота ще се пуска поръчка и аз искам да участвам в нея.
Предварително ти Благодаря   bouquet

evak, можеш да си вземеш балансиращият шампоан за мазни корени и сухи краища Bain Divalent на Kerastase- http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43198&goChar=K

За балсам не се сещам, аз ползвам само маски. От маските, ако искаш да тестваш, можеш да си вземеш от някоя от по- леките серии, примерно слънцезащитната или огледалната серия.

А спрейче за защита и блясък е  Soleil Hydra Refresh на Kerastase - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70243&goChar=K.

# 227
Иля, а Керастаз имат ли нещо за сухи връхчета като кристали  Thinking

# 228
  • София
Имат серум Нутри-скулпт.

# 229
Момичета днес тествах маска на професионална козметика за коса Angel,която сега навлиза на българския пазар и трябва да ви кажа,че просто съм изумена-косата ми е страшно мека и бляскава. Heart Eyes

# 230
  • София
Иля, а Керастаз имат ли нещо за сухи връхчета като кристали  Thinking

ru, серумът Nutri-Sculpt на Kerastase е като кристалите - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42632&goChar=KPeace

# 231
galq4, Иля благодаря ви  bouquet
а има ли смисъл да питам дали са по добри от Алфапарф

# 232
jaklins, верно ли бе  Shocked  ooooh!, с трюфели и хайвер?  newsm78 Какво ли не измислят вече тези хора  Crazy Това в кой салон- при Слава или Ангел предполагам  newsm78

# 233
  • София
Мацки, току що се връщам от фризьор. Предлагат в салона серията Алтерна, която била най-най-доброто за коса. Серии със трюфели, с хайвер, големи чудесии.

Жаки, много интересно, не съм я чувала тази марка.  Thinking  А някъде на лесно място ли се намира салона, за да ги разгледам ?  Flutter

# 234
Иля, много ти благодаря за консултацията, ще последвам съветите ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 235
Мацки, току що се връщам от фризьор. Предлагат в салона серията Алтерна, която била най-най-доброто за коса. Серии със трюфели, с хайвер, големи чудесии. Шампоан и балсам струват приблизително около 200 лв.
Чак толкова скъпо не е, шампоаните и балсамите могат да се намерят по $30 - $35, $60 - $ 70 не са 200 лв...И не бих казала, че е най-доброто

# 236
  • София
Мацки, току що се връщам от фризьор. Предлагат в салона серията Алтерна, която била най-най-доброто за коса. Серии със трюфели, с хайвер, големи чудесии. Шампоан и балсам струват приблизително около 200 лв.
Чак толкова скъпо не е, шампоаните и балсамите могат да се намерят по $30 - $35, $60 - $ 70 не са 200 лв...И не бих казала, че е най-доброто

EMPRЕSS, пробвала ли си ги, можеш ли да ги сравниш спрямо Керастаз как са ?

# 237
Мда, пробвала съм от по-скъпите им серии, точно тези с трюфелите, които бяха споменати по-горе, и с нищо не ме впечатлиха.Имах желание да пробвам линията с хайвера, но тя се води Anti-aging...Предпочитам си Kerastase Peace

# 238
  • София
Мда, пробвала съм от по-скъпите им серии, точно тези с трюфелите, които бяха споменати по-горе, и с нищо не ме впечатлиха.Имах желание да пробвам линията с хайвера, но тя се води Anti-aging...Предпочитам си Kerastase Peace

Ясно, мерси много !   bouquet

# 239

Общи условия

Активация на акаунт