Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 379
  • 427
  •   1
Отговори
# 330
Момичта, кажете ми къде в София сте виждали балсама Ciment - Anti usure. В Цум го няма, в салона на Мая Илиева също, а и на Алабин провери вчера и там го няма, а и знаете ли каква му е цената?  Hug

В салоните Кало. Peace

Звънкай и ги питай за цената.  Wink

Иля много ти благодаря Hug  bouquet. Проверих, имат го на Витошка, цената му е 45лв., днес или утре ще отида да го взема Grinning

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 11:17 от anna_nik

# 331

Имам няколко глупави въпроса....
На снимката това маска ли е или термозащитен крем? И ако е маска или ли въобще такъв крем от тази серия  newsm78

А кристалите кога ги слагате - след като свършите с пресата или преди това? Някой ползва ли тези на Биофарма, хубави ли са?

bouquet

# 332
  • София

Имам няколко глупави въпроса....
На снимката това маска ли е или термозащитен крем? И ако е маска или ли въобще такъв крем от тази серия  newsm78

А кристалите кога ги слагате - след като свършите с пресата или преди това? Някой ползва ли тези на Биофарма, хубави ли са?

bouquet

На снимката продуктът не е маска, а Термичния Цимент.  Wink

Кристалите се нанасят след преса, те нямат функция за изправяне на косата или термозащита.  Naughty

Кристалите на Биофарма са ужасни, без никаква защита, просто една мазна течност.  Sick
Моят съвет е , задължително ако ще ползваш кристали, да си вземеш хубави със защита.  Peace

# 333
  • варна
Да задам и моя глупав въпрос GrinningМога ли да оползвам този термичен цимент без да си изправям косата.Моята е изтощена или по-точно хвърчаща само в крайщата/последните 2 см/,а като отида да ме издухат не си личи даже.Искам само малко да ги пригладя и да не стоят оръфани ама с кристали само не става,и затова да пробвам с термичния цимент. newsm78
И един въпрос към мадамите с къдрева коса как си правят хубави не стърчащи къдрици,без крайщата да изглеждат сухи. newsm78Ако не сиоправя косата ми изглежда като кошница,а не искам да я минавам всеки път след къпане с преса. #2gunfireХаресвам си я чуплива. #Crazy

# 334
На снимката продуктът не е маска, а Термичния Цимент.  Wink

Кристалите се нанасят след преса, те нямат функция за изправяне на косата или термозащита.  Naughty

Кристалите на Биофарма са ужасни, без никаква защита, просто една мазна течност.  Sick
Моят съвет е , задължително ако ще ползваш кристали, да си вземеш хубави със защита.  Peace

На мен ми ги бяха подарили тези кристали и т. к. не съм ползвала други не мога да направя сравнение дали ги бива... е, явно не  Laughing

А термичния цимент и той ли като другите продукти от серията се използва само при мноого изтощени коси?

Благодаря много за бързия отговор  Heart Eyes

# 335
Да задам и моя глупав въпрос GrinningМога ли да оползвам този термичен цимент без да си изправям косата.Моята е изтощена или по-точно хвърчаща само в крайщата/последните 2 см/,а като отида да ме издухат не си личи даже.Искам само малко да ги пригладя и да не стоят оръфани ама с кристали само не става,и затова да пробвам с термичния цимент. newsm78
И един въпрос към мадамите с къдрева коса как си правят хубави не стърчащи къдрици,без крайщата да изглеждат сухи. newsm78Ако не сиоправя косата ми изглежда като кошница,а не искам да я минавам всеки път след къпане с преса. #2gunfireХаресвам си я чуплива. #Crazy

С мноооооооооого крем без измиване + някакво масло на връхчетата... И колкото и невероятно да звучи аз съм много доволна от зеления на Сънсилк.. с него си права косата, която я оставям къдрава  Hug

# 336
  • варна
 :hug:Gorgeous

# 337
  • София

А термичния цимент и той ли като другите продукти от серията се използва само при мноого изтощени коси?

Gorgeous, това си е термозащитен продукт, подходящ е за всеки тип коса, който се обработва със сешоар и/или преса.  Peace

Малко офф : Мелиса, колко минути направи на солариума за този тен ?

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 20:16 от Иля

# 338
Това, че кристалите не са за по-лесна обработка на косата, определено е нещо ново за мен. Винаги съм си мислела, че са с тази цел преди сешоар или преса.
Аз не си обработвам косата с преса, а със сешоар. Преди него нанасям крем за по-лесна обработка и след него кристали. Вижда ми се напълно логично и съм доволна, но ако не е това начина премам предложения Simple Smile

# 339
  • София
Това определено е нещо ново за мен. Винаги съм си мислела, че са с цел по-лесна обработка на косата преди сешоар или преса.
Аз не си обработвам косата с преса, а със сешоар. Преди него нанасям крем за по-лесна обработка и след него кристали. Вижда ми се напълно логично и съм доволна, но ако не е това начина премам предложения Simple Smile

Ако ги нанасяш след сешоар, си е точно както трябва.  Wink

# 340
Това определено е нещо ново за мен. Винаги съм си мислела, че са с цел по-лесна обработка на косата преди сешоар или преса.

Ако ги нанасяш след сешоар, си е точно както трябва.  Wink

И да не слагам от тях преди обработката? А няма ли да ми стане мазна току-що изсушената коса?

# 341
  • София
И да не слагам от тях преди обработката? А няма ли да ми стане мазна току-що изсушената коса?

Кристалите се ползват против цъфтеж и изсушени връхчета, нанасят се само там и не омазняват въобще.  Peace
Ако си със суха коса, може да ги нанасяш и на цялата коса.

# 342

Кристалите се ползват против цъфтеж и изсушени връхчета, нанасят се само там и не омазняват въобще.  Peace
Ако си със суха коса, може да ги нанасяш и на цялата коса.
Благодаря много, по-добре късно, отколкото никога да науча някои неща Simple Smile

# 343

Gorgeous, това си е термозащитен продукт, подходящ е за всеки тип коса, който се обработва със сешоар и/или преса.  Peace

Малко офф : Мелиса, колко минути направи на солариума за този тен ?
Не знам точно,защото съм без карта,но са над 100. Laughing

# 344
  • София
Не знам точно,защото съм без карта,но са над 100. Laughing

Охх, виждаш ми се със съвсем лек тен, май искам прекалено много тен за моите 80 мин.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт