Момичета, изключително трудно ми е да пиша в тази тема. Казват, че починалите отиват на по-хубаво място, но аз така и не се научих да приемам смъртта. Не мога да си представя, че любимите ни същества са добре, след като виждат колко много страдаме за тях. Казват също, че покрай такива хубави празници Господ прибира много специалните хора. И това не прави нещастието по-малко, казвам го от опит. Скъпата ми баба почина на 27 декември 2003 г. Това беше първият толкова скъп човек, когото загубих и ударът беше жесток. До този момент приемах, че всички любими хора ще са винаги около мен. Светът ти се срива, когато осъзнаеш, че не е така. До ден днешен плача и за нея, и за дядо, който не можа да преживее загубата й, и за втория ми баща, който не успя да види внучето, което толкова много чакаше. С годините хората, които те напускат се увеличават и нищо не може да запълни празнотата в сърцето ти. Това е горчивата истина. Към сълзите за тези толкова важни и обичани от мен хора се добавят и тези за малката Анна-Мария.