Отговори
# 45
Кураж, ZLATO! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Сърцето ми плаче за малкото ангелче Миа. Cry
Просто нямам думи...Съжалявам...

# 46
Скърбя заедно с теб Злато.Прегръщам те силно, много силно с надеждата да ти вдъхна поне малко сили и кураж за да продължиш напред.Моля се за малката Миа, дано тя да е на по хубаво място Praynig

# 47
  • София
Изпитвам дълбока болка и скръб за случилото се. Днес следобед плаках неутешимо и гушках моето бебе, молейки се за душичката на твоята Миа.  Praynig Бъдете силни. Hug
Всички останали думи са излишни.  Cry Поклон.

# 48
Толкова съжалявам за ограмната ви загуба мила майчице SadСкърбя заедно  с теб и се моля там горе да  е светло на малката душичка PraynigМир на праха на прекрасната АНна-Мария!Незнам повече какво да кажа...Сили...,много сили..

# 49
Безкрайно съжалявам за ограмната ви загуба. Приемете най-искрените ми съболезнования.

# 50
Поклон пред паметта на малкото ангелче, отишло си без време!
Кураж и много воля на майчето!

# 51
От както прочетох вчера за това нещастие мира нямам  Cry
Мила майчице, кураж....нямам думи  Cry
Почивай в мир малка Миа!  Flowers Rose Flowers Rose

# 52
Мила Злато..наистина думите са безсилни, ти си изживяла най голямата човешка трагедия и нашите сълзи няма да я върнат, но знай че там горе твоето малко ангелче ще бди над вас завинаги... Почивай в мир, малка Миа!

# 53
Ако сме добри, един ден пак ще сме заедно всички, някъде там, знам го със сигурност...
Въпреки това мъката ми не става по малка, не мога да дойда на себе си, отприщи се толкова скръб че ще залея вселената...
Злато не спирам да мисля за теб и твоя ангел!

# 54
  • София
Zlato, в такъв един момент думите са безсилни и не помагат.
Не се познаваме, но имаш моята голяма прегръдка, която, надявам се, да донесе nqkakwa утеха.
Няма по-голяма трагедия за една майка, от тази да надживее детето си.
Не спирам да плача от както прочетох.
Надявам се малката душичка да е на едно по-добро място  Praynig  . 
Кураж мила майчице. Всички ние сме с теб, а малкото ангелче ще бди над всички нас  Hug
Почивай в мир малка, Миа! Flowers Rose Flowers Rose

# 55
Мила майчице, откакто разбрах за огромната ти загуба не мога да спра да плача за малкото ангелче. Казват че Бог прибира при себе си толкова рано душичките, които най-много обича. Не мога да се примиря с този факт обаче! Мир на душичката и. Flowers Rose

# 56
Момичета, ние заминаваме за празниците при майка ми и няма да ме има поне една седмица.
Пожелавам ви приятно изкарване! ......и още веднъж - ЗЛАТО, ПОКЛОН ПРЕД МЪКАТА ТИ. smile3518

ЩЕ ЗАПАЛЯ ЕДНА СВЕЩ ЗА МАЛКАТА МИА!!!!! Flowers Rose Flowers Rose

# 57
Добро утро милички!

Мия и Злато - сутрин се събуждам с мисълта за вас, а вечер лягам със сълзи на очи! (Мъжа вече взе да ми се кара, че все рева и ще разстроя детето  Cry ) Бъди силна и не ни забравяй - пиши и при нас, моля те! Мия винаги ще бъде едно от НАШИТЕ деца, а ти - една от Февруарки 2008. Прегръщам ви силно  Hug всички и ти пращам цялата си положителна енергия, за да можеш да пребориш мъката и отчаянието.  Heart Eyes

Искам и да честитя Рождения Ден на Pile 5 ! Бъди жива и здрава, да радваш близките си и ти да им се радваш още дъъълги години.   bouquet

Толкоз от мен. Целувки.

# 58
Сърцета ми кърви с твоето ,миличка Злато!
Разбирам болката ти, донякъде и аз съм изживяла подобна.НО ТРЯБВА ДА СИ СИЛНА, ЗАРАДИ ТВОЕТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ !
Ще минат много , много дни и един ден ще откриеш ,че не си се събудила с мисълта за случлото се сега, ще има повод да се усмихнеш истински.
 Praynig

# 59
  • до една звездичка
Мила майко,
дано Бог ти даде сили за да продължиш.
Дано успееш да превъзмогнеш болката от огромната загуба!
Съчувствам ти от цялото си сърце!
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт