Режимите на Ипократис 7

• 23 220
  • 413
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро,момичета!
Аз съм много доволна,вчера минах без издънка и днес кантарчето ме зарадва с -1кг,остана още един от празниците,но и него ще разкарам.
Да почерпя с кафенце Coffee и водичка.
Лек и успешен ден!  bouquet

# 106
Добро утро и от мен и честит имен ден на всички именници!   bouquet

Благодаря за кафенцето, Деска, и браво за вчера!
И аз вчера бях почти режимна, вечерта само около 2 часа след вечерята нещо много ми пристърга и омахах 2 лозови сармички с малко хляб...ама айде да не го правим на въпрос Simple Smile За мойте традиционни издънки дори и така вчера си беше режимен ден Simple Smile
Такааа при кой вали днеска? В Люлин още не е заваляло ама едно мрачно и хладно...
Обаче според поверието - всяка капка дъжд на Гергьовден е жълтица, ей са го чух по терелизията  Grinning Голямо забогатяване ни чака ей!

# 107
  • Там някъде нейде !!!
А при мен като не вали, кво ще означава? Такова слънце е напекло, че чак мисля една слънчева баня да направя.
Аз тържествено обещавам от утре да съм стриктна поне до 18 май. Сигурна съм, че като започна пак да съм режимна килограмите ще тръгнат отново надолу.

# 108
И при нас си пече слънце,само дето подухва малко.
Засега съм режимна,но си размених обяда с вечерята,надявам се не е фатално,защото довечера ми се ще поне да си опитам от агнешкото,а иначе трябваше да съм само на салата.

# 109
  • Там някъде нейде !!!
Аз вече си хапнах от агнешкото. Беше страхотно. По хубаво агне като от нашата пещ не съм яла никога.

# 110
Така е,Снежка, на пещ стават по хубави нещата,но поради липса на такава ще е в печката.

# 111
Здравейте момичета,

Да ви почерпя с агънце и ориз по случай Гергьовден (извинявам се но не знам как се слагат тези снимки )

Днес си прекарахме супер 2ма именници весело а и заведението беше пълно с празнуващи ... за щастие аз не нападнах яденето... хапнах само 1 зелена салата , малко сирене и малко питка.... за десерт ягоди  и така цели 3 часа.... а обикновено след 3 часа не мога да стана от масата а днес тичах след децата и  хем спорт хем диета.. Вчера малко повече хапнах на вечеря и затова кантара не ме зарадва сутринта... Знам колко е вредно това с меренето... но май като успея да ги сваля тогава ще спра !!! Нещо много съм се амбицирала не мога да се позная.

dess76  благодаря за кафенцето;Времето хич не беше хубаво дори за капак заваля... а колко хубаво щеше да е ако беше изгряло едно слънце.... за жалост цялата седмица го дават такова

Снежка  бързо стриктна на режима  Naughty

Giggerotta  благодаря за личното  Hug

# 112
Aia,честит имен ден(доколкото разбрах си именичка)!
Желая ти много здраве,щастие и късмет!  bouquet

# 113
Aia,честит имен ден(доколкото разбрах си именичка)!
Желая ти много здраве,щастие и късмет!  bouquet

Благодаря ... да именника съм  Grinning

# 114
  • Там някъде нейде !!!
Аааааа, Aia и се спотайваш а. Честит имен ден и със здраве да си носиш името. Тържествено ти обещавам че от утре ще съм най-стриктната на света.

# 115
Снежка  вчера спахме в майка и нямах нет...иначе още сутринта щях да почерпя.... ок да те видя утре на линия

# 116
  • Там някъде нейде !!!
Ок, обещавам че ще съм Simple Smile

# 117
Голяма съм издънка Embarassed,ама майка ми е виновна като е наготвила такива вкусотии и прегреших,добре че скоро няма празници,освен празника на Габрово,но там мога и да мина с една минерална вода вместо бира.
Лека нощ!  bouquet

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 22:20 от dess76

# 118
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с    Coffee и водичка и както се разбрахме от днес стриктна... Аз мога да кажа спокойно , че от 28 ми съм доста стриктна ...дори на денят ми за потоп единственото което хапнах са 2 пасти и баница ... вече съм решила по -леко със свободният ден....
малкия нещо вдигна температура през нощта  и до края на седмицата се очертава да си стоим в къщи.... но какво да се прави yu5
  Hug

# 119
Добро утро и от мен!
Aia,благодаря за кафенцето и дано малкия бързо да се оправи.
С това непостоянно време и аз само треперя да не се разболеят децата,въпреки че и двете са хремави се надявам друго да няма,дано вече се стопля че ми писна.
Въпреки че снощи прегреших днес кантара не е мръднал,но от днес съм стриктна и аз обещавам.
Успешен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт