Режимите на Ипократис 7

• 23 216
  • 413
  •   1
Отговори
# 90
SharenaSol, в Дружба 1 съм аз. Има фитнес на езерото. Но аз никакво време нямам за такива екстри, защото си гледам децата сама.

# 91
Добро утро и от мен!
Aia,благодаря за кафенцето.
Ние на 1 май ходихме на Хисаря и вчера се върнахме,изобщо не съм режимна,но от понеделник се взимам в ръце.
Аз отивам да си  продължа с чистенето.
Лек ден!

# 92
Тези дни съм фитнес на открито:плевене,косене,поливане,аериране на тревни площи/нашите и на майка ми/Не съм много режимна,говоря за часовете на хранене,пропускам някое и друго.Иначе съм посвалила малко,но гледам да не се меря,а да спазвам режима.Волята ми е поотслабнала,трябва да се стегна,че целта 60 кг.е далеч,а 55кг.не знам кога ще я стигна.Гледам да не мисля,а да действам.

# 93
ето ме и мен ... стриктна съм обядвах пилешка пържола с домат
 Julie  за теб фитнеса е да тичаш след малките... Laughing а иначе и аз вече не мога редовно да ходя и си взех степера и сега поне по 20 мин на ден спортувам

dess76  хайде и от понеделник в редиците  bouquet

ДесиХ2  е по сериозна тренировка от това няма.... доста трудоемка работа !!А иначе ще чакаме скоро да се похвалиш с 60....

# 94
Добро утро момичета,

да ви почерпя с едно кафенце ..........

Днес е потопа ураааааа!!!

# 95
Добро утро!
Aia,благодаря за кафенцето.
Днес ще се опитам да хапна по режима.

# 96
Аз вчера трябваше да се потапям, но реших, че след 1 месец потоп ще бъде нагло Mr. Green Днес съм на един детски РД, а довечера на друго гости. Дано не се улея Grinning

# 97
Аз бях стриктна тази седмица , но бях решила потопа във вторник да ми е заради Гергьовден... но днес ще е ...почнахме с 2 сухи пасти и баница

# 98
Здравейте момичета Simple Smile

Аз вече съм си вкъщи и ей ма на веднага във форума.
Режима по време на екскурзията беше тотално зарязан, мислех, че там дето отиваме има нещо като хотел, кръчми...ама не, та трябваше да си пазаруваме от магазина манджа Simple Smile
а като не носиш нито нож нито лъжица избора какво да ядеш силно се ограничава... Simple Smile Та така, опитвам се да не се ядосвам, поне поспортувахме тия два дни и почерняхме малко...ама малко ме е яд...днес мислех да не правя потоп ама се оказа, че у нас няма нищо подходящо за режим, а изхарчихме последните пари по пътя...та си спретнах потоп по неволя тъй да се каже.

А при вас как мина потопа днеска, ммм? Simple Smile

# 99
Здравейте момичета,

Вчера потопа ми беше 2 пасти и банички ..... този път реших да не правя като стари потопчета .... а така мисля да е и за напред ..... и въпреки тях кантара не мръдна на горе...което ми се случва за 1 път... пастите не дадоха отражение... 2та килограма от Великден са свалени и сега мисля да вървим на долу..

Giggerotta важното е че си се разнообразила малко... а и си спортувала супер!!!! Мен ме изоставиха с малкия и ние обиколихме всички детски паркове... къде ли не го водих... всички желания изпълнявах!

Успех

# 100
Добро утро!
От днес твърдо на режима,че вече срам ме хваща с тия издънки. Embarassed
Лек ден!

# 101
Добро утро!
Лек ден!
  202uu Това се едно аз съм го писала Simple Smile
Айде Деска, успешен ден и вечеря най-вече (на мен тя ми е най-трудна)!

# 102
  • Там някъде нейде !!!
Хич не съм режимна. Като минат празниците тогава. Надявам се да не кача килограми, че майко мила тогава.

# 103
Добро утро!
Лек ден!
  202uu Това се едно аз съм го писала Simple Smile
Айде Деска, успешен ден и вечеря най-вече (на мен тя ми е най-трудна)!

само така.... хайде момичета в редиците ....само аз ли съм от миналата седмица на диета???? Хайде всички.... само да се похваля , че тесните ми дънки са ми вече ок!!  Peace

# 104
Засега съм режимна.
Giggerotta, и на мен вечерята ми е най - трудна,но няма да се даваме.Успех и на теб. Peace
Aia,браво,даваш ми страхотен стимул.Само така. Peace
Аз съм решила да карам без потоп 2 седмици,че и без това си направих доста голяма почивка,пък ще видим каква ще я свърша.

Общи условия

Активация на акаунт