Режимите на Ипократис 7

• 23 229
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,

Днес си направих вега тест общо взето се оказа, че диетата на която съм си е правена точно като за мен и ми пасва на 100 %, за съжаление обаче нито кафето, нито какаото нито шоколада , нито бялото виното е за мен. Потвърдиха ми се и опасенията , че зелето и зелената салата също не ми пасват – ужас!
Днес обядвах една натурална активия с 1 ф. черен хляб

Saga това му е хубаво на режимите на Ипократис, че после дори да не си режимна си задържаш килата а не ги качваш двойно...

Giggerotta  направо по едно време ми се повръщаше от тази шунка, но отдавна не съм яла и може някой ден да хапна

# 181
  • Sofia
Добър ден!
Добро начало на седмицата. Събира се отбора. С обща помощ няма да има прегрешения.

Аз съм режимна, бях и на каланетика и сега си допивам кафето и се наливам с вода.
Определено спорта ми оказва влияние - не ми се яде и не огладнявам, а се чувствам и ОК.

Я кажете колко ягоди мога да ям на следобедна закуска?

# 182
arksi_  плодовете трябва да са около 100 гр.

аз съм на работа , режимна съм ..... до сега няма спорт , но като се прибера трябва да се кача на степера и да направя минимум 20 мин.  Много се радвам за групата , че пак се завърна

# 183
  • Sofia
значи 100гр е ако е 1 плод, а ако са 2 - стават 200 гр - така ли?
че все си мисля да питам и все забравям.

# 184
  • sf
Засега съм послушна  Mr. Green
Аиа, къв е тоя вега тест? извинете, ако си писала, ама от срам не четях редовно  Blush

# 185
вечерях бяла риба с домат и направих 2 серии по 20 мин на степера .... мисля и малко коремни преси да направя

donsita вега теста показва кои храни се разграждат бързо в организма ти и кои по бавно (и не е желателно да ги ядеш) .... направо съм учудена колко много ми позна... на мен например зелевата салата много зле ми се отразява и трудно я разграждам ...

arksi_  за грамажите така ми каза Ипократис... но то не е нужно да мериш точно с грамажи + - няма проблеми....

# 186
  • sf
а къде го прави и колко струва?

# 187
Добро утро!
Аз съм режимна за сега,направих 10 минути на тренажора и малката се събуди.
Да почерпя с кафенце Coffee и водичка.
Лек и успешен ден,а като гледам и слънчев!  bouquet

# 188
Добро утро и от мен,

dess76  благодаря за кафенцето ... и водичката... вчера беше диетичен ден...трябва и днес да е така, че от уикенда съм на горе... ама ще се оправим...до 2 дни  Peace

хайде момичета не се губете от редиците

# 189
Привет и от мен,режимна съм.Вчера бяхме на марокански ресторант и за мой късмет ядох Кус-Кус,имах въглежидрати.Много ми хареса.

# 190
  • Sofia
Добър ден!
И аз съм режимна. Пия кафе, че дребиша реши, че в 6:30 е време за ставане Grinning. В събота съм на изпит и трябва да чета, а ме мързиииии ...

# 191
ох да ви се оплача днес до обяд супер.... обаче после???? #2gunfire  пълна издънка...  #2gunfire не ми ме казва колко и какво ядох направо   #2gunfire     не мога да се понасям ... болеше ме ужасно главата и ми се виеше свят... и като почнах да ям нямаше спиране ....  #Cussing out    ужас ... за вечеря нещо съвсем малко... от утре почвам от началото...

# 192
И аз като Ая направих, за бой съм. Без вечеря днес.

# 193
Добро утро,момичета!
Аз засега съм стриктна.
Черпя по кафенце  Coffeeи водичка.
С нетърпение чакам да стане 10 да излезем и да седна да пия кафе на спокойствие ,че в къщи го пия на крак.
Лек ден!  bouquet

# 194
Здравейте момичета,

dess76  благодаря за кафенцето ... само така стриктна и ни се скарай на мен и Julie  ..Ще кажа вечерта дали съм успяла да изкарам стиктен ден

Giggerotta  къде си скъпа...как е режима?? нищо не казваш

само мога да кажа, че след не стриктният ми ден вчера направих 2 серии по 20 мин на степера

Общи условия

Активация на акаунт