Режимите на Ипократис 7

• 23 224
  • 413
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, Хубави!

Хайде, стягайте редиците, че да стегнем и коланите  Laughing Крайно време е да преместим токите с още една дупка, нали?
 Споделям - вече си правя сама черния хляб. Писна ми от тоя Бонус.
Водата преди ядене продължавам да я забравям. Случва ми се да започна да се храня, сещам се за двете чаши вода, абе тва е - ЕГН  ooooh!
Така или иначе, продължавам по режима на Пуки.
Успех, момичета и хубав ден!

# 196
Здравейте момичета!

Aia, не се ядосвай за нережимния ден вчера, и на най-добрите се случва да криввнат от правия път  Hug
То без такива издънки чат-пат неможе, добре, че ти се случват нарядко напоследък! Пу пу да не те урочасам!   bouquet
А и ти си си изкупила вината донякъде с тоя степер...

Аз съм горе-долу добре с режима, вечер прегрешавам по малко, 2 бисквитки, колкото да не е без хич Simple Smile
Ама нещо хич не ми е съвестно напоследък за тия бисквитки, като знам, че ако не си го позволя следващия път ще се олея...
абе намирам си оправдания всякакви Wink
Тия дни по цял ден съм по мийтинги и немога да пиша, но ви чета редовно!  Heart Eyes

Споделям - вече си правя сама черния хляб. Писна ми от тоя Бонус.

Saga, кажи как го правиш моля те Simple Smile

# 197
аз да се отчета днес 1/2 активия; ябълка; обяд пилешка пържола и 1 домат... за сега съм ОК ... пия повече вода и мисля да влезна пак в правият път. Сега съм си поръчала на баща ми да ми вземе 1 касетка с ябълки... и ако ми се дояде в офиса ще ям ябълки

Giggerotta  лошото е че почна ли да не съм режимна и трудно бих влезнала... а ти ги забрави тези бисквитки... че от тях ще се разяждаш  Hug

# 198
Хайде и аз като Aia...
До тук:
Закуска: парченце изкиснато сирене с препечена филийка домашен черен хляб  Grinning
Обяд: 3 мааалки парченца свински бут с няколко листа марулка и 2 с.л.кис. мляко.
Giggerotta, с удоволствие споделям рецептата за хляба. Взаимствана е от темата на момичетата с хлебопекарни.
Хлебчето е по-скоро пълнозърнесто:
1 ч.чаша вода
1 ч.л. морска сол
1 ч.л. каф.захар
1 с.л. зехтин
2 с.л. белени слънчогледови семки (или предварително накиснато жито)
3 ч.чаши с връх брашно тип Грахам (от Метро)
1.5 ч.л. суха мая
В този ред поставям продуктите в съдинката на хлебопекарната, слагам на режим 3 (пълнозърнест хляб), размер 750 гр., средно изпичане на коричката. Машинката е Аляска.
Съжалявам, че нямам снимки  Thinking Страхотна вкуснотия става, щом и децата го хапват  Heart Eyes
Ако имаш въпроси, пиши на лични, че май оспамих темата. Сори  Blush

# 199
  • sf
записах си час за 02.06.
иначе днес съм лоша  Crazy

# 200
записах си час за 02.06.
иначе днес съм лоша  Crazy
донсита, що си лоша? я бързо да се стягаш, че 2-ри ей го де е Stuck Out Tongue

айче, права си за бисквитките, че се разяждаш...ама като се събудих в 12 часа снощи и мъжо още цъкаше на пс-то и до него кутия бисквитки...и аз в просъница кат сумнамбул - минах, забърсах една бисквитка и пак си легнах Simple Smile
ти днеска си много сериозна, браво!  Hug

Saga, благодаря!   bouquet Много вкусно звучи...И аз мислех да си купувам ама ме е страх, че ще почна да ям много хляб...ама може би ще си купя все пак!

# 201
На режим съм,но днес ми е много отпаднало и ме боли глава.Яс салата и от новия Бонус ,с Л-карнитин.Мноог ми е вкусен.

# 202
Не съм много режимна. Имам някои дребни прегрешения като пропусната вода или заместен плод с плодов сок навън. Даже и шоколадово бонбонче си хапнах. Обаче кантарът продължава да ме радва. Днес 63.2 кг Laughing Вчера мъжът ми каза, че е крайно време да си купя нови дънки, защото тези ми стоят като подарени Sunglasses
Обаче пък с коремчето съм все така мноооооооооого зле. Коремните преси няма да ми се разминат Rolling Eyes

# 203
Добър вечер!
През деня бях режимна,но вечерта срамммммм, при нас има бирфес(цяла седмица заради празника на Габрово) и бяхме седнали с едни приятели и за вечеря изядох едно кебапче и кюфте,но имаха малко лютеница и 2-3 картофа,добре че това беше преди 20ч и пих само минерална вода.Добре че се разминах само с това.
Лека нощ!  bouquet

# 204
Добро утро,момичета!
Как сте?
Да почерпя с кафенце  Coffeeи водичка и да ви пожелая лек и успешен ден.  bouquet

# 205
dess76  благодаря за кафенцето.... вчера пак издънка след обяд едно пакетче 100 гр със соленки , за сметка на това вечерта изядох само 2 ябълки...днес надявам се да сме режимни... приготвила съм си 1 салата от домати със сирене...дано да почна пак режимна... това ми е много трудно...иначе после... съм супер стриктна

*Галя* купи си някои по тесни дънки едвам да ти стават , за да имаш стимул да отслабнеш

Giggerotta  и аз съм от тези не режимните , но трябва да се стегна...ще почна от това по-късно да ям ябълката и съответно салатата после...

# 206
Болна съм и днес е потоп.Става ми лошо,като огладнея.Егати грипа гаден.От 2 седмици кашляме с детето,а сега имам температура и всичко ме боли.Качила съм 2 кг.последния месец. Sad

# 207
Деси,бързо оздравяване. 
Аз съм много щастлива вече съм 1 кг по малко от преди втората бременност,остават още 8 ooooh!,но трябва да се боря с коремчето,че и моето е много зле.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 13:28 от dess76

# 208
  • София
Здравейте момичета.
Аз от понеделник съм на режима, който Ипократис ми направи преди две години и нещо. Забелязвам, че от както го почнах сутрин имам много горчив вкус в устата. Даже сутринта точно преди да ми звънне часовника да ставам, сънувах че дъвча камъни и ми горчи. Ужасно е.Дори и през деня отвреме на време усещам този горчив вкус.
Старая се да пия доста вода и освен една соленка, не съм яла други забранени неща. Малко режима го размествам - например ям салата със сирене на обяд, а на вечера пържола, но мисля, че не е фатално.
А на консултация съм чак на 20 май.

# 209
зори, чела съм, че като се отслабва, се отделят разни токсини, да не сваляш много бързо?  newsm78

момичета, ега ти смешката, след като сложих нова батерия на електронното кантарче, почна да мери в паундове Simple Smile
сега като видя 128.8 на кантара не се шашкам, ама първоначално беше голям шок...

Общи условия

Активация на акаунт