Режимите на Ипократис 7

• 23 200
  • 413
  •   1
Отговори
# 210
ехооо, редиците нещо са оредели, а прегрешенията са се увеличили Grinning това предполагам че е следпразничен ефект.
аз също съм за бой защото като започнах с едни трапези на 19.04 та приключих вчера Mr. Green всичко свалено си е пак на мястото и сега започвам from the beginning.
промених си часа при Ипо защото на този етап не мога да му кажа как ми е повлиял новия режим защото не съм го спазвала  Embarassed но просто нямаше как
сега почвам- 2 седмици на строгия режим, 2 на 2рия който ми направи че до края на юни трябва да съм -5 кг жива умряла иначе по плажовете ще ме объркат с изхвърлен морж

# 211
Добро утро,момичета!
Да почерпя с кафенце Coffee и водичка, че днес е празника на Габрово.
Снощи се издъних като си хапнах няколко картофчета.
Лек ден!  bouquet

# 212
Мерси за кафенцето и честит празник на Габрово!   bigdance2
Снощи и аз се издъних с 2 картофчета и малко баничка... Embarassed

# 213
Здравейте, момичета!
Приемате ли нови попълнения?
Аз ходя при Ипократис от 3 месеца. В началото бях много ентусиазирана, но след безкрайните празници от Великден насам нещо не върви ooooh!. Много разчитам на подкрепата ви за да продължа.

# 214
mama_V,добре дошла!  bouquet
Желая ти успех! Peace

# 215
mama_V, добре дошла и от мен  Hug
Всички сме така след Великденските празници, не се ядосвай.
То и аз все немога да вляза в ритъм де, ето и днес -
имахме тийм билдинг в планината, правихме барбекю и аз уж си носех домат и хляб, кво стана, не усетих как изядох 2 пържоли и 1 кебапче... къде ги побрах незнам Embarassed
Айче, къде си? Нещо ни се губиш много време, айде идвай си, липсваш ни вече!  bouquet

# 216
Здравейте момичета,

Направо си умирам от срам и затова не пишех точно 7 дни бях не режимна .. ама тези ядове и нерви в работата ме избиват само към сладкото и като почна няма спиране...всеки ден до обяд ок и после.... Днес пиша понеже от днес съм режимна и поне до сега няма издънки ама мисля и нататък да няма. Днес съм на детски РД и ще гледам повече да си играя с децата и да пия вода. Тази неделя няма потоп  Joy

Giggerotta  Hug какво е станало с кантара да не си пипнала някое копче??? виж по менютата??  newsm78

BOTZ79 покрай тези празници редиците бяха съвсем уредяли ужас... дано пак да се увеличим

mama_V  добре дошла и успех   bouquet  Нормално е покрай празниците всичко да отиде по дяволите ..важното е да успеем 3-4 дни стриктни после е лесно.....

# 217
  • Там някъде нейде !!!
Аз само да кажа` че съм режимна и вече съм 88кг. . Мерки за табличката ще дам като си направим нова тема. По.доволна естествено от мене няма. Дано скоро се похваля пак.

# 218
Добро утро момичета,

Да ви почерпя  Coffee kaffeetrmker_2  и водичка

Вчера беше диетичен ден... вечерта само малко количеството на салатата беше в повече, но от днес мисля и количествата да са малки...за да влезна в рамки...не съм се мерила,за да не се ядосам...

Снежка  smile3501 поздравления за килограмите , продължавай все така  newsm51

# 219
Айа, браво за вчера! Днеска пак така!  newsm10
Аз също съм много зле тия дни, премерих се, кантара е нагоре, а днес ми е зле и ме боли корем, нито ми се спортува, нито нищо...  Sad

# 220
Айа, браво за вчера! Днеска пак така!  newsm10
Аз също съм много зле тия дни, премерих се, кантара е нагоре, а днес ми е зле и ме боли корем, нито ми се спортува, нито нищо...  Sad

днес даже съм по-добре от вчера... въпреки, че апетита не ме е напуснал , но  Naughty аз съм твърда ще трябва да го изгоня , че не е никак желан... а и към края на месеца ще ходя на сватба и трябва да съм супер.... днес обядвах половин домат , 2 яйца и малко сирене ... за вечеря пържола със салата

# 221
Здравейте!
Нещо днес не мога да седна на компа,иначе при мен е потоооооп,доста приличен Embarassed,ще видя утре какъв ще е резултата.
Aia,поздравления че си режимна,само така Peace
Giggerotta, бързо да се оправяш. Hug

# 222
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с  Coffee kaffeetrmker_2 и водичка

През уикенда бях режимна и 2та дни  dance newsm18 .....  днес продължавам по режим даже май и в неделя няма да правя потоп , че на 31ви съм на сватба и там ще имам няколко не режимни дни

Hug

# 223
Добро утро и от мен!
Aia,благодаря за кафенцето.
Снежка, поздравления.
Тази сутрин се притеглих и резултата е 1,5кг в плюс,но като се има предвид как си хапнах е добре.
Лек ден!  bouquet

# 224
Добро утро!
Благодаря за подкрепата.
На мен неделята ми е свободния ден. Май попрекалих, защото тази сутрин уплаших кантара - почти +2. И сега ми е тежко, боли ме стомаха. Сутинта не можах да си изям активиата. Надявам се до довечера да се оправя.
Пожелавам ви лек ден и много минуси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт