Режимите на Ипократис 7

• 23 226
  • 413
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен!

Айа, аз мислех да те питам ходи ли ти се на аеробика тия дни, ама щом е така положението с малкия няма как, стойте си на топло и се оправяйте!  Hug

Снеже, dess76, от днес сме стриктни нали? И аз прегреших снощи и то много  Embarassed  Embarassed Embarassed
Вече ми се смеят вкъщи като кажа "от утре съм сериозна"...така че мисля днес да си почна режима наистина сериозно  Wink
Айде успех на всички!

# 121
Giggerotta ще го оставим за другата седмица... тъкмо се успокоих , че тръгвам на работа... и гледай какво става..в нас само за ядене мисля

# 122
  • Там някъде нейде !!!
Giggerotta стриктна съм и още как. В момента си хапвам активииката и се ровя из нета.

# 123
Хайде вече сме сериозни,без издънки.Peace
Сега си хапвам доматче със сиренце и после пак кафенце.

# 124
  • София
Здравейте момичета,
още една желаеща за включване във вашия отбор. Аз съм стара клиентка/пациентка на Ипократис. Ходих при него преди 2.5 години. Направи ми режим, който спазвах месец и нещо близо два. От 54 свалих на 49 кг. Бях успяла да спазвам режима, защото там, където работех, нямаше много избор на храни и се предлагаше точно това, което той ми беше включил. После се преместих и от богатия избор пак качих, като дълго време задържах на 51. Но сега отново съм над желаните килограми и след празниците пак съм 54.
Записах си час при него и почвам отначало. Имам стария режим,но сама нямам стимул да пазя режима. Успявам 3-4 дни, но после го развалям. А така, като знам че ще отида да се премеря, ще съм по примерна.
Лошото е, че има час чак за 20-ти май, а ми се искаше да почна по-рано. Явно желаещите за отслабване са доста след празниците  Embarassed.
Искам да стигна 47-8 кг. Висока съм 157 см. и имам повечко сантиметри на талията. Като си избирам ризи се ядосвам много, защото 36-ти р-р ми стават на рамената, а на талията са ми тесни, пък 38-ми на рамената са ми широки, а на талията добре. Та целта ми е да влезна в 36-ти размер.

# 125
Здравейте момичета,

zori_  добре дошла   bouquet При Ипократис нормалното е след 3 седмици да можеш да запишеш свободен час... така, че ти си почвай по старият режим ...а ние ще те подкрепяме  Hug Мини през магазина купи каквото трябва и почвай от утре... Ти като си станала 49 кг той не те ли сложи на свободно хранене?Като ти чета поста все едно аз съм го писала...само , че ноември месец 2008 г

dess76 , Снежка , Giggerotta  само така сериозни... и без издънки! Аз съм сериозна

# 126
  • Там някъде нейде !!!
Сериозна съм днес. Без издънки до момента, а то вече няма за кога да се дъня. Като се кача горе в къщи и хич не се сещам за ядене.

# 127
  • Sofia
Добър вечер!
Мен много ме е срам. Утре съм на контролно - ще отида, въпреки плачевното състояние на режима ми. Ще си понеса лекцията как само от мен зависи, но ще отида!
А иначе не съм спала от 5 вечери като хората - малкия има афта в устата и се буди с рев и не можем да го утешим 100 часа.
Стискайте палци утре да не е много голямо конското. Иначе от няколко дни съм режимна, но ефекта е нулев.

# 128
Добър вечер!
Мен много ме е срам. Утре съм на контролно - ще отида, въпреки плачевното състояние на режима ми. Ще си понеса лекцията как само от мен зависи, но ще отида!
А иначе не съм спала от 5 вечери като хората - малкия има афта в устата и се буди с рев и не можем да го утешим 100 часа.
Стискайте палци утре да не е много голямо конското. Иначе от няколко дни съм режимна, но ефекта е нулев.
arksi_, ще стискам палци утре!  newsm10
Не се притеснявай, квото стане, важното е, че си влязла в режим последните дни   bouquet
И малкия да се оправя бързо!

# 129
Добро утро момичета,

Да ви почерпя с едно  Coffee  и една водичка !!! Да се похваля кантара най-накрая показа на долу... след 4 дни застой сутринта показа 49.400 кг. което много ме зарадва.... kaffeetrmker_2  Малкия е малко по-добре дано бързо да оздравява за да може да излизаме ама тази гадна температура  Ill 

Снежка  браво  newsm10 само така ...сериозна и без издънки

arksi_  като го познавам Ипократис... няма да има конско .. даже ще те успокои... и ще ти каже каквото било било... трябва да си сериозна... за да успееш  smile3521 А за малкия ужас... дано мине по - бързо  Hug за малкия

Giggerotta  как вървят при теб нещата ... сериозна ли си??? за обяда знам ама вечерата как мина??

# 130
Giggerotta  как вървят при теб нещата ... сериозна ли си??? за обяда знам ама вечерата как мина??
Айа, браво за кантарчето! Голям кеф да започва числото с 4-ка, а? Не че знам какво е  Grinning ама така си го представям...
А за вечерята - не ме питай!  Embarassed Ядох каквото се полага по режим, ама повече отколкото трябва и късно вечерта...накрая ми стана тежко и ме заболя корема...и сутринта от цялото това преяждане ми се е стегнал стомаха....абе простотии, идиот съм голям, честно много ме е яд!  ooooh!
Какви ги говорех цял ден вчера, какви ги свърших накрая...

# 131
  • Там някъде нейде !!!
Току що си хапнах. Отивам да им наготвя бобена чорбица на мойте, че се уядоха на месо тия дни. Вчера даже и на фитнес отидох, днес пак ще ходя. Кантара не беше мръднал, чак не можах да повярвам като се притеглих в залата.

# 132
Много се дъня...помощ...не знам какво ми става. :0

# 133
  • Sofia
Ей  сега се прибирам от контролното - с килцата малко е зле положението, обаче мерките са ОК (даже малко надолу), а мазнините са намалели. Каза, че този път ми прощава, ама следващия път ще съм като на изпит и ще пише оценки ... И това го каза сериозно ... Сега затягам колана и ставам стриктна.

# 134
Ей  сега се прибирам от контролното - с килцата малко е зле положението, обаче мерките са ОК (даже малко надолу), а мазнините са намалели. Каза, че този път ми прощава, ама следващия път ще съм като на изпит и ще пише оценки ... И това го каза сериозно ... Сега затягам колана и ставам стриктна.
Айде и аз с теб,че така ме е яд на мене си...

Общи условия

Активация на акаунт