55-та изумрудена американска тема

• 14 702
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Христос воскресе момичета  Hug(нали съм моунтайн тайм  Mr. Green)

# 211

. Децата казаха, че било ОК, но скучно, защото трябвало да сядаш, да ставаш, и толкова. Намерили се там с класната на едното дете, и седнали до нея, и тя ги инструктирала на моменти какво да правят и да не правят, защото тръгнали и те в един момент да си вземат нафора. в

Блажка, не мога да пропусна да разкажа как с майка ми се изтупахме на Йорданов ден в Гръцката църква.
Часът -7:30  сутринта, в църквата сме аз , майка ми и три гръцко говорящи лелки.Попа пита майка ми"2@#$^&*(((**&**&&******??????????????????????/".Ние в отговор се хилим Mr. Green,след това повтори на английски.До десет сутринта повтаряхме упражненито на твоите деца,като видим ,че лелките стават и ние ставаме,като ги видим ,че се кръстят и ние се кръстим.като най-праведни се бяхме настанили на третия ред....НЯМА ТАКАВА ИЗЛАГЦИЯ-
Вече на стъпвам на място където не разбирам какво ми говорят... и така до 12:30 докато ни дадат светената вода  и ни разрешат да се изнижем... кошмар.......

# 212
Христос Воскресе,дами! Да сте здрави! Спокойна,смислена и изпълнена с чудеса пролет в домовете ви!

# 213
Воистина воскресе!
 Рапорт-след толкова търсене на подходящата резепта за козунак, аз такъв не се наех да направя, хихих.Имам яйца, които по-скоро са розово-цикламени, отколкото плануваното червено.Аз само червени правя.
  Слет гостуването ни снощи, минахме през черквата(на път ни е, близо е до нас, йе!) за "жив огън".Тук пак се завихри един вяртър, некви 50 градуса Ф, та огънят изтрая до колата Laughing
 Весел остатък от празника.За Бога братя(сестри), не преяждайте! Mr. Green
 Добре дошла, Галина.

# 214
Воистина воскресе!

Бенсън, мерси, че ми разказа за Хонда, още едно нещо да питам днешните дилъри си записах!

# 215
Христос Возскресе!!!!!!!

Тандури, много са хубави козунаците ти, потекоха ми лиги като гледах снимките. Супер идея е това с мафъните, ще трябва да пробвам да ги направя, въпреки че аз не съм много по baking-a  Grinning

Галина, привет!!! И аз съм нова в този форум.

Хиър ъгейн, успех с дилърите!!!

Деси, и аз съм съгласна с Тандури, не се дърпай  Grinning,  много е хубаво когато някой оценява наистина това което си направил за тях.

Весели празници на всички  family

# 216
Хубав празник, момичета! Simple Smile

# 217
  • Чикаго / София
Воистина возкресе!

Яйца си боядисах, козунак си купих. На църква ще отида сега да запаля една свещичка, че следобед съм на работа.

Тандури, кулинарните ти изкушения са невероятни!  Simple Smile

Снощи ме поканиха на гости, та и аз хапнах малко агнешко, че само за мен ми е абсурдно да си пека! А и не го обичам чак толкова. Ям го само на Великден и на Гергьов ден.

Галина, добре дошла и от мен!

Весел празник на всички!

# 218
Христос Возкресе!

Имам яйца, които по-скоро са розово-цикламени, отколкото плануваното червено.

И моите са така. Сините са едно хубаво, наситено синьо. Зелените са едно хубаво, наситено зелено. Червените са бозаво розово-цикламени  Laughing. Важното е да има за адет  easter. Иначе козунакът на вид, цвят и мирис съм го докарала  bowuu. Като стане мъжа, ще видим дали и на вкус бива  Crazy

Галина, добре дошла.

# 219
  • Boston, MA
Честито Възкресение, момичета! Бъдете здрави!

Моят рапорт - вчера боядисах яйцата, докато Дани беше навън с баща си, прибра се към края, и успя да обърне лилавата боя (боядиса моите и неговите дрехи, че и пода, казвайте с какво се чисти) и да изпочупи яйцата, после обели счупените и продължи да ги пуска в боите...От 24 останаха 15-16, бива.
Козунак купихме от гръцкия магазин, а довечера сме на гости, където мила приятелка ще прави агнешко (аз не ям де, но поне ще се съберем децата да почупят още яйца).

Аз за срамотата днес чистя и пера, ще трябва още да готвя, но няма начин - тази седмица ще ми е много натоварена на работа, а в четвъртък дигам към Париж и трябва да им оставя чисто и сготвено, че още повече ще ми е гузно иначе.  Grinning

Добре дошла, Галина!

# 220
  • У дома
Bo истина воскресе!

Тандури, кой ги яде тези козунаци? Моите гости снощи само опитаха и сега се чудя на кого да раздавам...

# 221
Бенсън, нова кола може да се кара и без да е на лизинг или да се плати кеш. Просто си плащаш месечните погасителни вноски и не се обвързваш със срокове, изисквания и доп. плащания, само защото е на лизинг. Всеки сам си преценява, естествено...

Христос воскресе! Да сте живи и здрави  Simple Smile

# 222
. а в четвъртък дигам към Париж и трябва да им оставя чисто и сготвено, че още повече ще ми е гузно иначе.  Grinning

Бейби, ей след таз реплика спрях да те жаля за чистенето посред Великден Laughing

Голям смях, Александра се е научила да ръмжи и по цял ден това прави... от градината ли го донесе този нов звук не зная, като попивателна е....

# 223
Христос Воскресе! Весел празник момичета- много здраве и щастие в семействата ви  bouquet
 Ние нали работим винаги(разбирайте мъжа ми) , ще се съберем довечера с приятелите комшии, да похапнем и за ми посвирят не ушенце(и двамата музиканти"мазачи по неволя" Mr. Green), ще трябва да ги изтрая изпълненията им(абе все едно съм  в Бг кръчма,  Mr. Green)
 На Тандури козунаците-лелей , красота, предполагам и вкусотия. Мъжа ми не яде тестени неща, затова и не правих . донесоха ми един Италиански . Пекнах 20 кифлички( не ги докарах Тандури , твърди станаха Sad) , боядисах 15 яйца. Агнешкото го слагам след малко ( поне него го правя вкусно Mr. Green). Тирамисуто остава да се поукраси и съм О'к.
 Хайде весел празник  Grinning

# 224
Во истина воскресе момичета!!!
Такаааа, да рапортувам и аз докато не е приключила темата, малееее докато ви изчета на порции на порции то Христос Воскресъл Simple Smile
Та .... боядисах яйца, около 12, козунак купих, не рискувах да правя  Blush , агнешко ядох, на църква ходих днес следобяд, та и малката заведох Simple Smile
Още един хубав, семеен празник, а половинката все още фар ауей  Cry 
Добре дошли Салтана и Галя   bouquet
Атти за козметиката, много харесвам L'occitane , особено шеа бътъра им, 100% нейчъръл, много добре ми действат продуктите им.
Препоръчайте ми моля матрак за бейби криб, мъжа ми купи криба, но матрака го умуваме все още, според него Simmons са най-добри, но не е много сигурен.
10х Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт