LaRedoute - Кодове - 2

• 59 848
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам оферта
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f0250fac75cf3af8d4
Ако някой може да ми каже за какво е, ще съм благодарна  Simple Smile

# 646
Имам оферта
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f0250fac75cf3af8d4
Ако някой може да ми каже за какво е, ще съм благодарна  Simple Smile

Разгледах набързо офертата.
Разглеждаш каталога им, гласуваш за 10-те предпочитани от теб артикула и участваш в нещо като лотария за ваучер за 150 евро.

# 647
  • София
argun благодаря ти   bouquet , ориентирах се, даже участвах в томболата  Simple Smile

# 648
argun благодаря ти   bouquet , ориентирах се, даже участвах в томболата  Simple Smile

Успех!!

# 649
Получих три от поръчките си ,като в първата трябваше да е плажния комплект,но го няма. Имаше го в Суиви де команд/ако така се пише/,но не е във фактурата ,така че не се и надявам да пристигне по-късно,беше към поръчка с дата 30.04. Има ли друг с включен ,но не фактуриран и не получен подарък? ooooh!

# 650
Получих три от поръчките си ,като в първата трябваше да е плажния комплект,но го няма. Имаше го в Суиви де команд/ако така се пише/,но не е във фактурата ,така че не се и надявам да пристигне по-късно,беше към поръчка с дата 30.04. Има ли друг с включен ,но не фактуриран и не получен подарък? ooooh!

Аз бях пуснала преди с кода за пижамата-пишеше ми я,но нямах нищо в колета.Сега имам от 03.05. поръчка с този код с плажния комплект и явно и той няма да дойде...  #Cussing out

# 651
аз го получих- не беше упоменат във фактурата, но го имаше
дали някоя пощаджийка не се е обзавела  Crazy

# 652
аз го получих- не беше упоменат във фактурата, но го имаше
дали някоя пощаджийка не се е обзавела  Crazy

А как пристигна-отделен пакет ли беше или в общия с останалите поръчки Rolling Eyes

А аз се чудех,защо ми се израдваха за първи път пощаджийките при положение,че винаги ми крещят...

# 653
57479 ми дава безплатна доставка за ТТВА  Grinning , а преди не работеше на моя акаунт  Party 

# 654
А как пристигна-отделен пакет ли беше или в общия с останалите поръчки Rolling Eyes

А аз се чудех,защо ми се израдваха за първи път пощаджийките при положение,че винаги ми крещят...

заедно си бяха нещата, то поръчката беше едно костюмче за момченце на Адидас, вътре в пакета беше.
Получих и още една поръчка със шарената покривка, каренца и 4 чинии, те обаче бяха във фактурата,  ако искате да ги снимам. И двата подаръка много ми харесват  Flutter

# 655
 mini_79 ,благодаря ти за отговорите. Ако можеш дай снимки Wink да се поядосвам малко,а кода за покривката ,салфетките и чиниите кой е   bouquet

# 656
  • София
ама тези пратки за пощата нали са едни пликове с дръжки? Не мисля, че биха могли да се отворят за да се вземе нещо от там. Сигурно редутците не са сложили. Що не пуснете питане?

# 657
Един път  не ми бяха хубаво запечатали плика.Като вядях се усъмних но нищо не липсваше.Иначе спокойно можеше човек от дупката да си изкара нещо

# 658
Здравейте, малко съм  нова във форума, но пазарувам от laredoute
Искам да попитам някои получавал ли си е поръчка от 27.04 и от 02.05, защото пазарувам от доста време и никога не ми е закъснявала поръчката толкова много - на 13-14 ден е тук.
Аз съм от Враца днес някои да е получавал от колетното от Враца?

# 659
Здравейте, малко съм  нова във форума, но пазарувам от laredoute
Искам да попитам някои получавал ли си е поръчка от 27.04 и от 02.05, защото пазарувам от доста време и никога не ми е закъснявала поръчката толкова много - на 13-14 ден е тук.
Аз съм от Враца днес някои да е получавал от колетното от Враца?
Ей и тази тема не уцели.  Laughing Тя е само за кодове.. Обсъждането на поръчките и всичко останало в дугата
Заповядай. Тази е текущата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294795.0
Макар, че да си призная за първи път и аз съм "Врачанка под прикритие", ама от 10 години не живея там. Wink

Общи условия

Активация на акаунт