LaRedoute - Кодове - 2

• 59 836
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
става, но всички останали неща са ми намалени и като вкарам кода ми маха само 15евро и БД, но сумата ми се увеличава с около 50евро. )))
Защо не пуснеш 2 отделни поръчки-намаленото в една и другото ,което искаш да намалиш-с кода?

# 631
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4285450& … ue&ksource=-1

Това можели да се намали.

Благодаря предварително

# 632
молярза актуален код БД-никой от моите не става

# 633
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cruzeiro-mt-de … e&pagesize=12
Аз току що пуснах тези маратонки с код 30147.Намаля 15 евро и дава безплатна доставка..Ако не си го ползвала,пробвай.

На мен не ми маха доставката. Моля, сподели имаше ли някакъв друг продукт в кошницата и кой точно?

# 634
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cruzeiro-mt-de … e&pagesize=12
Аз току що пуснах тези маратонки с код 30147.Намаля 15 евро и дава безплатна доставка..Ако не си го ползвала,пробвай.

На мен не ми маха доставката. Моля, сподели имаше ли някакъв друг продукт в кошницата и кой точно?
Само този.Но е prix vert.Ти какво слагаш?

# 635
  • Варна
И аз нищо не слагам, а не дава безплатна доставка. Пробвах от 2 акаунта, сега ще пробвам от другите 2. И от тях не става.  Sad

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 13:29 от Diana_gr

# 636
  • София-Младост
IСтрахотен код, не дава БД, но ми намали при верт и една блузка от колекция 2008. Общо намалението ми дойде като за БД  Laughing
Пускам пък дано няма проблеми.

# 637
Аз сега го пробвах и на другия акаунт и  стигнах до следния извод:намаля ми всичко(общо с 15евро),но БД дава,ако има prix vert.Абе опитвайте.Не е за изпускане кодчето.общо 20евро(с доставката) намаля.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:03 от shrek

# 638
И аз пусках поръчка с 30147, даде ми БД. Мисля, че крайната сума след намалението не трябва да е под 25Е. Тогава дава БД

57479 също ми дава БД. Не знам дали има някакви условия. В кошницата имам само намалени неща и ми маха БД.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:12 от gabby

# 639
  • sofia

57479 също ми дава БД. Не знам дали има някакви условия. В кошницата имам само намалени неща и ми маха БД.

Само, че, трябва да са повече от две нещата. Аз днес пуснах с този код, но не щеше да махне доставката, трябваше да сложа още един артикул.

# 640
И аз пусках поръчка с 30147, даде ми БД. Мисля, че крайната сума след намалението не трябва да е под 25Е. Тогава дава БД
Добре казано. И да не са намалени стоки. Намалява и Верт и Мини и безцветни. Но да знаете, че има отказани поръчки с този код. По-добре ползвайте 30155. За първия гледах във френските форуми, че е персонален, а вторият не е толкова известен, а работи при същите условия.

# 641
  • София-Младост
Добре казано. И да не са намалени стоки. Намалява и Верт и Мини и безцветни. Но да знаете, че има отказани поръчки с този код. По-добре ползвайте 30155. За първия гледах във френските форуми, че е персонален, а вторият не е толкова известен, а работи при същите условия.
Пу пу пупул ти на езика.  Wink

# 642

Да и аз четох, че има отказани поръчки с 30147, но вече бях пуснала поръчката, когато го научих. Сега тайничко се надявам да мина между капките  Sad

# 643
  • София-Младост

Да и аз четох, че има отказани поръчки с 30147, но вече бях пуснала поръчката, когато го научих. Сега тайничко се надявам да мина между капките  Sad
Дано не се случи, че ще ме е много яд  Thinking А в рамките на колко дни горе-долу пускат мейл с отказ евентуално?

# 644
... Дано не се случи, че ще ме е много яд  Thinking А в рамките на колко дни горе-долу пускат мейл с отказ евентуално?

Няма закован период. Аз съм получавала мейл две седмици след поръчката, и писмо в пощата, на третата или четвъртата седмица от втората анулирана поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт