E-bay тема 6

• 39 852
  • 902
  •   1
Отговори
# 435
  • София

[/quote]

anelima ,не му ли писа да ти даде тракинг номер ,за да можеш да си проследиш пратката.За 16$ се съмнявам доставката да е с Express mail. newsm78
[/quote]

Аз отскоро съм в ибей, но от прочетеното в нета и аз реших, че не може да е експресна доставката на тази цена...затова до сега не съм го притеснявала... обаче вече се замислих дали пък няма нещо гнило....

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 10:13 от anelima

# 436
  • Русе
Здравейте, искам да ви попитам нещо, платила съм въпросните сандали на 11 април, с някаква бърза доставка...но все още нищо не съм получила. Мислите ли,че вече трябваше да са пристигнали. Днес писах на продавача, би трябвало да може да проследи пратката, нали?

Ended: Apr-11-08 05:29:19 PDT
 Shipping costs: To Bulgaria -- US $15.99 (discount available)
UPS Worldwide ExpressSM
Item location: Bellwood, IL, United States
Shipping and Handling To Service Insurance
US $15.99   Bulgaria UPS Worldwide ExpressSM
1 to 2 business days*  Loss/Damage protection included up to $100

anelima ,не му ли писа да ти даде тракинг номер ,за да можеш да си проследиш пратката.За 16$ се съмнявам доставката да е с Express mail. newsm78

Аз отскоро съм в ибей, но от прочетеното в нета и аз реших, че не може да е експресна доставката на тази цена...затова до сега не съм го притеснявала... обаче вече се замислих дали пък няма нещо гнило....

С Express mail съм получавала часовник.Доставката ми струваше 35$.И ми го донесоха със служебна кола на Бг пощи. Laughing

# 437
И аз с въпроси Blush
Сина ми пощуря по ето това
http://cgi.ebay.de/Hydro-Foam-EPP-HYDRO-PLANE-Flugboot-Top-Video … dZ1QQcmdZViewItem
Влизал вчера, търсил, как е открил сайта - лудница.Сега ще си го купува, но аз съм много боса в тази търговия.Кажете ми, заслужава ли си да го купувам?Наддаване, доставки и т.н.На всичко отгоре не разбирам това ново ли е или втора употреба.И какъв е риска?

Разгледай линковете от първия пост.

# 438
  • някъде там
Заложих снайпер и спечелих това

Успях да платя с налучкване,колкото и странно да звучи.
Всичко това ми е за пръв път и се справих благодарение на вас.Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 439
Илонитке, какво спечели, аз не виждам  newsm78

П.п. видях го, ама защо не ми зареди преди това Rolling Eyes

# 440
Ами аз линковете ги разгледах, но все пак не разбирам от немския сайт, конкретно от този продавач, извършва ли се доставка до България.Защото разглеждах и в американския сайт, но там до колкото разбрах доставки се извършват само за щатите.

# 441
  • някъде там
Илонитке, какво спечели, аз не виждам  newsm78

П.п. видях го, ама защо не ми зареди преди това Rolling Eyes
Не го видя,защото аз нещо го бях сгафила,ама поправих се де  Embarassed

# 442
След като сте платили, пращате ли на продавача имейл или не. Питам защото до сега не съм пращала, а вчера след спечелване на търг имам някакво съобщение, което превеждам нещо от сорта на : след като платите пратете имейл с продукта newsm78.

# 443
Ами аз линковете ги разгледах, но все пак не разбирам от немския сайт, конкретно от този продавач, извършва ли се доставка до България.Защото разглеждах и в американския сайт, но там до колкото разбрах доставки се извършват само за щатите.

Трябва да питаш продавача дали ще ти я достави до тук.

А аз спечелих ето това

и това

# 444
След като сте платили, пращате ли на продавача имейл или не. Питам защото до сега не съм пращала, а вчера след спечелване на търг имам някакво съобщение, което превеждам нещо от сорта на : след като платите пратете имейл с продукта newsm78.

Продавача получава и-мейл, че си платила, ти нищо няма да пращаш.

# 445
  • някъде там
За колко време пристига слеброто  newsm78Сякаш имам някакъв спомен за 5-6 дни или се бъркам Rolling Eyes
Някой беше питал май за комбиниран шипинг.Доколкото си спомням май този продавач    charminglove365,не се съгласява ,нали?
МерСедес,това с цветенцето е много готино,а другото ми е интересно как ще стои.То също е много нежно Hug

# 446
Аз три неща чакам от него, съгласи се, но ми направи отстъпка само 0.60GBP и то само за двете, а третото понеже беше в австралийски долари си остана така  Crossing Arms помолих го и да ме изчака докато свършат търговете на всичко което исках. Много бързо ми отговаря като му пиша, може би до 5мин вече ми е отговорил, не спи ли тоя човек  newsm78 Дано и толкова бързо да изпращя  Mr. Green

# 447
МерСедес комплекта от първата снимка и аз го чакам да пристигне. Ох, с това сребро полудях все се ровя и поръчвам какво ще ги правя не знам

# 448
На мен ми направи само един долар отстъпка за шипинга на двата комплекта. Втория го взех за подарък на едно девойче, много нежничко ми изглежда. Първия е за мен, аз по принцип не нося сребро, но ще се пробвам Mr. Green Надявам се скоро да пристигне, че подаръка ми трябва за след около 3 седмици. Сега ще потърся и обици с цветенце за да мога да си направя комплект.

# 449
Момичета за среброто пак, за мъжки ланец 20 инча според вас добре ли е ? Аз още не съм получила нито една от поръчките на сребро и не мога да се ориентирам. А току що спечелих.
Бихте ли ми казали къде трябва да вляза в Ибей, за да си променя името, за да не ми излиза цялото, а както на другите със звездички

Общи условия

Активация на акаунт