E-bay тема 6

• 39 850
  • 902
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
само ти си го виждааш цялото.
Името на победителя се вижда цялото след края на търга

# 451
  • София
Поръчахме едни кънки за щерката от англ. ибей. За колко време горе долу пристигат?

# 452
Ами какво точно имаш предвид ? Името ти се вижда чак когато търга свърши и ти печелиш. Иначе на залозите пише bidder 1 примерно. А ко имаш предвид пък примерно.... a****g , то май при самата регистрация е трябвало така да се пишеш. Всъщност не съм сигурна Rolling Eyes

# 453
  • някъде там
dolores,тъкмо се чудих коя бг мама спечели ланеца,който наблюдавах Joy
Честито страхотен е Peace

# 454
Моля за помощ
Без да искам на един продавач платих 2 паунда по малко за шипинг.Той ми писа и аз какво направих но му платих още два пъти същото нещо вместо да му изпратя само 2 паунда  Embarassed
Има ли начин да ги анулирам тези последни две плащания?

# 455
dolores,тъкмо се чудих коя бг мама спечели ланеца,който наблюдавах Joy
Честито страхотен е Peace
Мерси, като пристигне ще кажа дали е хубав. Вече трябва да не влизам да гледам сребро. Кажете нещо друго интересно.
МерСедес да така както си дала със звездички искам да ми излиза името, но ако е трябвало при началната регистрация сигурно вече не може да се промени, не знаех и за това вас питам. ЖАЛКО

# 456
  • Русе
Моля за помощ
Без да искам на един продавач платих 2 паунда по малко за шипинг.Той ми писа и аз какво направих но му платих още два пъти същото нещо вместо да му изпратя само 2 паунда  Embarassed
Има ли начин да ги анулирам тези последни две плащания?

Мил@,напиши му това:
Hi!I made a mistake and paid two times.Could you please refund my payments and send me new invoice including P@P?
Thanks in advance!

# 457
И аз с въпроси Blush
Сина ми пощуря по ето това
http://cgi.ebay.de/Hydro-Foam-EPP-HYDRO-PLANE-Flugboot-Top-Video … dZ1QQcmdZViewItem
Влизал вчера, търсил, как е открил сайта - лудница.Сега ще си го купува, но аз съм много боса в тази търговия.Кажете ми, заслужава ли си да го купувам?Наддаване, доставки и т.н.На всичко отгоре не разбирам това ново ли е или втора употреба.И какъв е риска?
Питайте за доставка до БГ  Peace след като виждам това Versand nach: Weltweit .Пише че е ново.

# 458
Защото разглеждах и в американския сайт, но там до колкото разбрах доставки се извършват само за щатите.
Къде  newsm78

# 459
Това същото ли е
 - ново в кутия с доставка  35 $

# 460
  • Бургас
Побутвам си въпроса от преди 2-3 страници, но е важно за мен и спешно...
Какво е Royal Mail Airsure?
Как се получават нещата, в пощата ли? Става въпрос за маратонки от Англия.

П.П. Снощи питах един продавач дали може да платя на 7-и като отворят банките, бях му спретнала едно дълго обяснително писмо Simple Smile Той се съгласи!

# 461
Въздушна поща, ако не се лъжа. Аз всичко получавам по пощата, даже лекичките неща ми ги носят направо в нас Mr. Green

# 462
Защото разглеждах и в американския сайт, но там до колкото разбрах доставки се извършват само за щатите.
Къде  newsm78
Тук имах предвид по-евтините модели Simple Smile.

# 463
  • тук-там
много моля за помощ - не мога де си използвам снайпера като хората- името и паролата са си моите-  иначе не бих могла да влезна - отгоре си пише Hello....и моя ник - отвсякъде съм си аз - после на пощата ми идва това
Auction Sniper Snipe Status Report
eBay Item:    S-1212 NEU Damen-Sonnenbrille m. Strass/gafas de sol
(Item # 230247973996)
Seller:  beauty-engel
Your Max Bid:  EUR2.00
Current Item Price:  EUR1.00
Status Summary:    Invalid UserId/Pass
Your snipe did not win because of the reason above 

Click here to see eBay's response to your snipe

и името и паролата са си верни - какво повече иска?

# 464
Wild_rabbit,
пишат ти, че някой е спечелил даденият продукт , защото е наддал повече.
Когато искаш да отстреляш нещо дай максималната цена ,която си готова да дадеш, а не си прави тънки сметки.
Със снайпера не се наддава на дребно- убива се:)

Момичета да ви предупредя. В много таблици пише ,че на обувки 37 номер, женски размер в американския съответсва 7 номер.
Голяма лъжа.
Според мен съответства 8 или поне 7.5.
Получих два чифта днес и ще се изям от мъка.
Едните ми стават горе-долу, ама пробвайки другите разбрах как са се чувствали сестрите на Пепеляшка
А са на Калвин Клайн и са толкова хувави.
Както и да е, човек се учи от грешките- своите или чуждите:))
Поради това и споделям. Внимавайте с номерациите

Общи условия

Активация на акаунт