E-bay тема 6

• 39 639
  • 902
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
при всички положения в Продавалника ще ги продадеш по-лесно Peace

# 61
  • София
И моето първо писмо беше като на nad_tab,но след това пак им писах пак да ги питам с какво моята карта е по-различна от другите с който могат да се плащат по-големи суми и те ми пратиха някакъв тест който криво ляво попълних.

Не съм попълвала никакъв тест.
  Общо взето в мейла ,който получих пишеше,че картата ми успешно е минала някакъв секюрити тест.Което ставало след направени безпроблемни плащания над някаква сума /не наведнъж/. Peace

Фанти, едва ли е до сума... за последния месец имам минали през ПП плащания за малко над 1000паунда, а ми отказват плащане за 67$  Shocked

# 62
Малко съм закъсняла май,записче Mr. Green

# 63
Момичета, а какво стана с търговеца на сребро, който няма вече регистрция в ибей? Аз чакам един комплект от него и не зная какво да правя? Ето за този става въпрос -  love-elife.
И аз чакам от него, писах му, той ме помоли да изчакам, и че ако съм дала верен адрес щяло да дойде. Ще го изчакам още малко и пускам диспут   Crossing Arms
Преди 5мин. получих това което бях поръчала, много е симпатично, сега ще мине на проба сребро ли е или не  Mr. Green

# 64
Опитвам се да платя,и немога,какво точно е това което ми излиза newsm78
The service is currently unavailable.
We're sorry you faced an issue

# 65
  • София

Добре дошла в клуба... каква е сумата?

# 66
Момичета, а какво стана с търговеца на сребро, който няма вече регистрция в ибей? Аз чакам един комплект от него и не зная какво да правя? Ето за този става въпрос -  love-elife.
И аз чакам от него, писах му, той ме помоли да изчакам, и че ако съм дала верен адрес щяло да дойде. Ще го изчакам още малко и пускам диспут   Crossing Arms
Преди 5мин. получих това което бях поръчала, много е симпатично, сега ще мине на проба сребро ли е или не  Mr. Green

Честото! От коя дата ти е търга?

# 67
# 68
  • На черешата
 Хммммм,същото изглежда,но в ибей е само гривничка. Thinking

# 69

Добре дошла в клуба... каква е сумата?
50,75 долара
Преди 10 минути платих сума от 90 долара без проблем,а сега немога да платя тия 50,75,а съм купувала и друг път от този продавач newsm78

# 70

Хммммм,същото изглежда,но в ибей е само гривничка. Thinking

Да, разбира се, преди време в Продавалника продадоха едно такова комплектче за 60 лв.
Кате, и комплекти съм виждала при този продавач, нали го следя от месец близо, постоянно бълва  всякакви бижута.

# 71
Честото! От коя дата ти е търга?
От 04.04 ето и снимка на живо, на едното сърчице пише Tiffani &Co 925

# 72
Момичета, този продавач със среброто (charminglove365) някой пита ли го за комбиниран шипинг? Не виждам да е писал нещо по въпроса и мисля да го питам, но ако някоя от вас го е правила, ще ми спести малко усилия  Mr. Green

# 73
  • На черешата
 Bube, ама разликата в цената е жестока,а. ooooh!

# 74
Bube, ама разликата в цената е жестока,а. ooooh!
Ама ние да не пасем трева, я Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета, този продавач със среброто (charminglove365) някой пита ли го за комбиниран шипинг? Не виждам да е писал нещо по въпроса и мисля да го питам, но ако някоя от вас го е правила, ще ми спести малко усилия  Mr. Green
И аз се вълнувам от същото.

Общи условия

Активация на акаунт