E-bay тема 6

• 39 673
  • 902
  •   1
Отговори
# 75
Моя китаец си направи ПП, но не излиза все още като опция при Pay Now, как да платя?  newsm78   Embarassed
Помогнете, моля!!!  Praynig Praynig Praynig Трябва ли пак да пуска фактура, не знам какво да правя в случая...  Embarassed

# 76
Момичета, този продавач със среброто (charminglove365) някой пита ли го за комбиниран шипинг? Не виждам да е писал нещо по въпроса и мисля да го питам, но ако някоя от вас го е правила, ще ми спести малко усилия  Mr. Green
Аз го питах вчера,ама ми обясни че за няколко неща можел да намали за всеки артикул по 0.50 USD от доставката,а ако ще купувам на едро -тогава сме щели да се уточним. Rolling Eyes

# 77
  • Русе
Моя китаец си направи ПП, но не излиза все още като опция при Pay Now, как да платя?  newsm78   Embarassed
Помогнете, моля!!!  Praynig Praynig Praynig Трябва ли пак да пуска фактура, не знам какво да правя в случая...  Embarassed

Питай го какъв му е PayPal Email address  и му изпрати парите - Send Money - Pay for eBay Items

# 78
Опитвам се да платя,и немога,какво точно е това което ми излиза newsm78
The service is currently unavailable.
We're sorry you faced an issue

Добре дошла в клуба... каква е сумата?
50,75 долара
Преди 10 минути платих сума от 90 долара без проблем,а сега немога да платя тия 50,75,а съм купувала и друг път от този продавач newsm78
Аз преди малко вкарах пари и бързах да платя,но ми написа същото,защото парите на са обработени още.Сигурна ли си че имаш пари в картата?

# 79
Аз като плащах 1200-тата долара, разделени на 3, след първото плащане не ми разреши веднага да платя пак. Може би и вие трябва да изчакате 1-2 часа.

# 80

Питай го какъв му е PayPal Email address  и му изпрати парите - Send Money - Pay for eBay Items
Мерси!!!   bouquet

# 81
  • Варна
Момичета, този продавач със среброто (charminglove365) някой пита ли го за комбиниран шипинг? Не виждам да е писал нещо по въпроса и мисля да го питам, но ако някоя от вас го е правила, ще ми спести малко усилия  Mr. Green

Аз го питах вчера, но до днес нямам отговор. Rolling Eyes

# 82
Опитвам се да платя,и немога,какво точно е това което ми излиза newsm78
The service is currently unavailable.
We're sorry you faced an issue

Добре дошла в клуба... каква е сумата?
50,75 долара
Преди 10 минути платих сума от 90 долара без проблем,а сега немога да платя тия 50,75,а съм купувала и друг път от този продавач newsm78
Аз преди малко вкарах пари и бързах да платя,но ми написа същото,защото парите на са обработени още.Сигурна ли си че имаш пари в картата?
Да,има пари,днес внесох доста солидна сумичка,платих си всичко 3-4 артикула,само този със 50.75 долара ми остана,дори одеве ходих до банката да поразпитам

# 83
wiwian,
внесените пари не стават веднага за харчене:)
И аз не знаех това, ама ето днес внесох една сума и тя още не е при наличните ми. Има я в сметката ,но не мога да я пипам.
То добре ,че мога да си управлявам сметката по интернет та сега имам по-голям контрол на събитията.
Може би предишните плащания са със сумата ,която си имала отпреди.
Или пък плащаш , ползвайки линка, който са ти пратили в имейла?
Днес така се опитах да платя- директно от него и ми каза ,че има проблем.
После влязох в My eBay и платих от там.
Знам ли, много странни понякога неща се получават:)

Гледах си покупките и видях ,че и аз съм купувала от charminglove, ама не съм получила нищо още
Ето това .

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … I#ShippingPayment
Помня ,че бях играла за същото и не спечелих и ми беше пратил имейл,че това мога да го взема веднага без търг.
Е, жена ли съм или не-взех го:))

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 17:10 от Хипатия

# 84
wiwian,
внесените пари не стават веднага за харчене:)
И аз не знаех това, ама ето днес внесох една сума и тя още не е при наличните ми. Има я в сметката ,но не мога да я пипам.
То добре ,че мога да си управлявам сметката по интернет та сега имам по-голям контрол на събитията.
Може би предишните плащания са със сумата ,която си имала отпреди.
Или пък плащаш , ползвайки линка, който са ти пратили в имейла?
Днес така се опитах да платя- директно от него и ми каза ,че има проблем.
После влязох в My eBay и платих от там.
Знам ли, много странни понякога неща се получават:)

Гледах си покупките и видях ,че и аз съм купувала от charminglove, ама не съм получила нищо още
Ето това .

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … I#ShippingPayment
Помня ,че бях играла за същото и не спечелих и ми беше пратил имейл,че това мога да го взема веднага без търг.
Е, жена ли съм или не-взех го:))
Да случвало ми се ,като имам малко пари в картата да немога да плащам,това ми каза и днес момчето в банката.Преди малко се пробвах пак и успях да платя тия 50.75 долара,явно е трябвало да минат няколко часа

# 85
И аз си получих среброто преди малко. Даже на живо е по-хубаво.

# 86
  • Варна
И аз си получих среброто преди малко. Даже на живо е по-хубаво.

Честито  Hug
Много варненки ще ходим с едни и същи бижута това лято май...  Laughing Flutter

Мина, а твоите имат ли тези надписи, които са на картинката или са гладки ?

# 87
  • на пистата
да се похваля,спечелих обувките от аватара ми newsm44
nameika, здравей , искам да те попитам:обувките от ami store отговарят ли на номерацията ? Аз нося 38, 39 кой размер да си поръчам от там ? Ааа и още нещо , толкова хубави ли са , колкото в сайта ?  bouquet
8 размер за теб,отговарят напълно,вече имаме 2 чифта,абсолютно същите като на снимката са Peace

# 88
Имат надписи Тифани Ко и разни дрън-дрън. Абе не очаквах да ми харесат, честно казано. Между другото, продавача ми вече не е временно нерегистриран, всичко си изглежда добре при него вече.

# 89
  • София
Лелееее... среброманията май тресе е-бейките  Joy Joy Joy

И аз да не остана по-назад, заложих това в снайпера  Mr. Green
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220226847615
http://cgi.ebay.co.uk/925-Sterling-Silver-Double-Loop-8-Q-R6_W0Q … Zp1742.m153.l1262

Общи условия

Активация на акаунт