E-bay тема 6

• 39 758
  • 902
  •   1
Отговори
# 90
  • на пистата
аз спечелих тези

# 91
Аз пак не мога да платя едни обувки от 90$ и едни от 70$,а минаха повече от 2часа откакто съм внесла парите ConfusedПак трябва да правя гимнастики в последния момент. ooooh!
Ягодка си я платих без проблем което означава,че тези изобщо няма да мога да ги платя #Cussing out

Къде мога да видя мейла на продавача,че да пробвам през страницата на ПП да му платя

# 92
Леле, ами аз повечето неща или подобни съм ги виждала по магазините, ама на други цени hahaha  Money
А на митница ли отиват?   newsm78

# 93
Тоя пръстен и аз го загледах, но е много голям размер.... Thinking

Или ти ще си го носиш на врата, както е показано на снимката?

# 94
  • София
Тоя пръстен и аз го загледах, но е много голям размер.... Thinking

Или ти ще си го носиш на врата, както е показано на снимката?

За врата го взимам много дебел ми изглежда за носене на пръста  newsm78

Ей така ме изкефи Wink

# 95
Моля ви кажете  Praynig Praynig Praynigима ли начин някак си да видя мейла на продавача или трябва да го питам newsm78
Ето за този питам:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … 984.cWON.m313.lVI

# 96
Моля ви кажете  Praynig Praynig Praynigима ли начин някак си да видя мейла на продавача или трябва да го питам newsm78
Ето за този питам:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … 984.cWON.m313.lVI
Виж в дясно има опция да зададеш въпрос .
п.п. това явно го знаеш  Mr. Green

Какво си напривила за една нощ  newsm78 снощи имаше забрана,а днес с нови сили  Laughing:

# 97
Аз питах,ама да питам дали няма къде да го видя без да питам Rolling Eyes

Едните не са за мен.Simple Smile А сега оправям стари бакиики.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 20:31 от tasi

# 98
Имат надписи Тифани Ко и разни дрън-дрън. Абе не очаквах да ми харесат, честно казано. Между другото, продавача ми вече не е временно нерегистриран, всичко си изглежда добре при него вече.
Аз даже му сложих положителна оценка, много ми хареса гривничката, и май пак ще си поръчам при него, въпреки голямото чакане(има и по-тежки случаи), все пак дойде, и ми харесва  Heart Eyes

Уфф днес нали питах за Виза на Райфайзен и понеже никой не отговори, реших да я пробвам, 4 неща платих, мммм много добре работи, само дето моя мъж още не знае....... Simple Smile

# 99
А да попитам още нещо.Когато си вкарам пари в картата има ли начин да си ги прехвърля в ПП баланса,но не друг да го прави ,ами аз сама CrazyЗа обратната операция от баланса в картата знам.

# 100
  • тук-там
да се похваля,спечелих обувките от аватара ми newsm44
nameika, здравей , искам да те попитам:обувките от ami store отговарят ли на номерацията ? Аз нося 38, 39 кой размер да си поръчам от там ? Ааа и още нещо , толкова хубави ли са , колкото в сайта ?  bouquet
8 размер за теб,отговарят напълно,вече имаме 2 чифта,абсолютно същите като на снимката са Peace

дайте линк на магазина да не го търся, моля

# 101
  • Русе
А да попитам още нещо.Когато си вкарам пари в картата има ли начин да си ги прехвърля в ПП баланса,но не друг да го прави ,ами аз сама CrazyЗа обратната операция от баланса в картата знам.

Не можеш

Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. 

# 102
  • София-Лагера
Момичета, този продавач със среброто (charminglove365) някой пита ли го за комбиниран шипинг? Не виждам да е писал нещо по въпроса и мисля да го питам, но ако някоя от вас го е правила, ще ми спести малко усилия  Mr. Green
Аз го питах вчера,ама ми обясни че за няколко неща можел да намали за всеки артикул по 0.50 USD от доставката,а ако ще купувам на едро -тогава сме щели да се уточним. Rolling Eyes
Ами да вземем на едро тогава.
Аз искам поне още два комплекта. Mr. Green

# 103
# 104
  • варна
да се похваля,спечелих обувките от аватара ми newsm44
nameika, здравей , искам да те попитам:обувките от ami store отговарят ли на номерацията ? Аз нося 38, 39 кой размер да си поръчам от там ? Ааа и още нещо , толкова хубави ли са , колкото в сайта ?  bouquet
8 размер за теб,отговарят напълно,вече имаме 2 чифта,абсолютно същите като на снимката са Peace

намеика,мерси мила   bouquet  bouquet а ти поръчвала ли си повече от един чифт на веднъж ? Аз съм си харесала 3 чифта и се чудя колко ще ме одерат за доставка ?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт