E-bay тема 6

• 39 675
  • 902
  •   1
Отговори
# 675
Точно от него чакам няколко комплекта, четох в отзивите, че е коректен и затова питах дали забавянето се дължи на празниците....?

# 676
Точно от него чакам няколко комплекта, четох в отзивите, че е коректен и затова питах дали забавянето се дължи на празниците....?
Еми 6 почивни дена, лелите в пощата малко въздух да си поемат от нас, че утре ще има нашествие...  smile3508

# 677
  • някъде там
Продавача на сребро ми направи отстъпка за шипинга.Трябва ли да му пиша да ми прати инвойс?
Благодаря ви
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник на всички и на именниците!!!

Аз да си повдигна въпроса пак EmbarassedКакво ще ме посъветвате?

# 678
Продавача на сребро ми направи отстъпка за шипинга.Трябва ли да му пиша да ми прати инвойс?
Благодаря ви
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник на всички и на именниците!!!

Аз да си повдигна въпроса пак EmbarassedКакво ще ме посъветвате?
Ти след като спечели търга ли му писа. Не става ли да въведеш сумата за доставка която сте се договорили при опцията за плащане.

# 679
  • някъде там
Да след като ги спечелих нещата.Писа ми ,че ми прави 2$ отстъпка.Не съм пробвала нищо,щото за втори път ще плащам.Освен да пробвам и тогава  да го питам Thinking
Благодаря ви   bouquet

# 680
Пиши му или  калкулирай отново сметката. Трябва да ти се е появила обща сметка - добави каквото ти е казал за транспортни разходи.
Моля някой от по- вещите да ми помогне за проблема с пейпал....Имам над 30-40 транзакции и не  съм имала грижи

# 681
  • В сърцето на ММ
Мисля,че Unclaimed значи,че продавачът не си е поискал парите.На мен една англичанка ми каза,че якето ,което спечелих се било загубило и така стояха парите непоискани.И аз си ги върнах обратно. Peace
А по повод празниците,англичаните също почиваха до днес.Така че ,ще настане яка обърквация с пратките.

# 682
  • Русе
Unclaimed: The recipient has not received or chosen to accept your payment

ladda ,точно това означава,което ти е написала Brrrrrr

Продавачът не е натиснал accept за да си приеме парите.

# 683
И аз да се похваля, че днес съвсем неочаквано спечелих диспут и ми върнаха парите. Казвам неочаквано, защото мацката твърдеше, че ми е пратила стоката и няма как да я търси в кралските пощи преди 16 май, а и не била длъжна да я търси, защото изрично написала в описанието, че не поема ангажимент за загубена пратка... а пък днес изведнъж ми връща парите  newsm78 При това са минали само 6-7 дни, откакто отворих диспута  Thinking Чудя се дали изобщо го е изпращала... или ме моташе нещо

# 684
  • някъде там
Някой може ли да ми помогне за един тескт  да го преведе от БГ на Английски?
 Praynig
Справих се!! Flutter

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 22:13 от илонитка

# 685
Някой да е поръчвал Touch Screen MP4 - съответно отзиви ?

# 686
  • София
Здравейте девойки, докато ме нямало, снайпера се погрижил за мен и съм горд собственик на тези две красоти  Mr. Green

Дано да ми стане Swatch-a, че гледам е за по-широка китка  newsm78

# 687
Май с някой сме си харесали ето това:
http://i20.ebayimg.com/03/i/000/ee/27/2c77_1.JPG

Заложих го в снайпера преди 2 дена. Сега погледнах описанието и видях, че някой е питал за пощенските до България. Но дали все още се интересува?

# 688
  • някъде
Пу не съм аз Peace

# 689
Честит Празник!
Момичета имам следното питане - искам да си купя един моб.телефон, но продавача е съвсем нов и има само една пол.оценка,  имат ли продавачите в ПП някаква задължителна сума, която да поддържат в смисъл да се гарантира, ако са само фантоми. И въобще, ако не получа апарата и продавача изчезне ще ми възстановили ПП парите?
Благодаря!

По-добре избягвай продавачи с такъв рейтинг. Сред тези, които продават мобилни телефони има твърде много с рейтинг под 30. Не е нормално. Търси power seller-ите.
Принципно имаш защита ако платиш с Paypal и сумата е в лимита. Някъде в дясно на аукционите пишеше до колко пари си защитена ако платиш с PayPal

Общи условия

Активация на акаунт